Reclamă

Joe Jonas cere retragerea cererii de divorț din Miami. Decizia a fost luată după medierea cu Sophie Turner

Joe Jonas cere retragerea cererii de divorț din Miami. Decizia a fost luată după medierea cu Sophie Turner. Artistul și fosta sa soție au convenit să își rezolve divorțul în privat.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 13 octombrie 2023, 13:07

Recent, membrul trupei Jonas Brothers a cerut respingerea petiției sale de dizolvare a căsniciei la Miami, după ce el și Sophie Turner au participat la mediere timp de patru zile și au ajuns la un acord temporar privind custodia celor două fetițe pe care le au împreună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joe Jonas cere retragerea cererii de divorț din Miami

Documentele depuse în instanță, obținute de PageSix, susțin că ei doi foști parteneri au ajuns la „diverse acorduri”. Se pare că ei intenționează să „urmeze o soluționare amiabilă a tuturor problemelor”.

La începutul acestei săptămâni, Jonas și Turner au decis să împartă custodia pentru Willa, în vârstă de 3 ani, și a lui Delphine, în vârstă de 1 an. Fiecare părinte are dreptul să aibă copiii timp de aproximativ două săptămâni pe lună.

Cei doi își vor preda custodia unul altuia până pe 7 ianuarie 2024. În acest fel le oferă copiilor posibilitatea de a petrece Ziua Recunoștinței cu tatăl lor și Crăciunul cu mama lor.

Joe Jonas și Sophie Turner la petrecerea Vanity Fair din 2023
Joe Jonas a cerut divorțul de Sophie Turner. Cântărețul a depus cererea de divorț în Florida / Getty Images
Reclamă

„După o mediere productivă și de succes, am convenit că copiii își vor petrece timpul în mod egal în case iubitoare atât în SUA, cât și în Marea Britanie”, au spus cei doi într-o declarație pentru Page Six.

„Așteptăm cu nerăbdare să fim copinți grozavi”, au mai spus ei.

Recent, s-a mai aflat că despărțirea celor doi a pornit de la o ceartă care a avut loc de ziua de naștere a artistului. Ulterior, au apărut informații că Joe Jonas și-a surprins soția pe camerele de supraveghere în timp ce vorbea urât despre el. Toate acestea au contribuit la decizia de a cere separarea.

Reclamă

Joe Jonas este cel care a depus primul cererea de divorț

A doua zi, artistul a publicat un mesaj pe contul de Instagram, la secțiunea story. El a publicat un un mesaj criptic despre faptul că el consideră că „face ceea ce trebuie”.

În fotografia postată pe Instagram, Jonas a fost văzut ]n timp ce privea la un mesaj scris pe oglindă: „Sunt la locul potrivit, la momentul potrivit, făcând ceea ce trebuie”.

Jonas, în vârstă de 34 de ani, a cerut divorțul de Turner, în vârstă de 27 de ani, luna trecută la tribunalul din Miami. Decizia lui a venit după patru ani de căsătorie. În loc să răspundă la cererea fostului ei soț, ea l-a contrazis. Sophie a cerut „întoarcerea imediată” a fiicelor lor în Anglia și și-a creat propria cerere de divorț în Marea Britanie.

Actrița a mai menționat că ea și artistul căzuseră de acord să-și crească fiicele în Anglia. Sophie l-a mai acuzat și că le-a reținut pașapoartele celor două fetițe.

Reprezentantul lui Jonas a clarificat mai târziu pentru Page Six întreaga situație. El a spus că artistul nu le-a „răpit” copiii. Acesta a insistat că clientul său este „în regulă ca copiii să fie crescuți atât în SUA, cât și în Marea Britanie”.

Statutul petiției de divorț a lui Turner din Marea Britanie este necunoscut.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie și un bărbat, acoperiți de un balon inimă
Horoscop
Zodii care înșală în orice relație. De ce nu pot fi fidele partenerului de cuplu
Este ceva ce doare, adevărul trist, dar oamenii născuți sub aceste semne zodiacale înșală în fiecare zi persoana pe care o iubesc. Și în timp ce unora le place să se concentreze asupra celor...
2
O femeie frumoasă cu ochii căprui și părul brunet pentru a ilustra ce culori de păr întineresc
Frumusețe
Culori de păr care te întineresc dacă ai ochii căprui. Ce spun specialiștii în beauty
Specialiștii în beauty îți vin în ajutor cu câteva culori de păr care te întineresc dacă ai ochii căprui. Alegerea celei mai bune culori de păr pentru ochii căprui poate fi o provocare. Există...
3
prieteni care stau îmbrățișați și zâmbesc în timpul zilei însorite
Horoscop
Ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie. Află cum ești percepută în general
Oamenii își formează opinii și păreri despre cei din jur cu mult înainte de a-i cunoaște. Află ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie și vezi cum poți să treci peste judecățile...
4
Salată caldă de cartofi, cu kaizer și ceapă roșie în bol alb cu furculiță
Rețete
Salată caldă de cartofi, cu kaizer și ceapă roșie
Pentru o masă de prânz simplă, dar delicioasă sau chiar pentru cină, merită preparată o salată caldă de cartofi, cu kaizer și ceapă roșie. Rețeta este simplă și rapidă, perfectă pentru atunci când timpul...
5
O femeie frumoasă care se privește în oglindă și aplică unul dintre trucurile simple de frumusețe pentru femeiele care au peste 40 de ani
Frumusețe
Trucuri simple de frumusețe pentru femeile care au peste 40 de ani. Sfaturi de la specialiștii în beauty
Frumusețea nu are vârstă. Specialiști în beauty îți vin și de această dată în ajutor cu câteva trucuri simple de frumusețe pentru femeile care au peste 40 de ani. Iată cum poți să-ți evidențiezi...
PARTENERI
×