Reclamă

Sophie Turner a fost fotografiată la plimbare în New York cu fiicele sale. Actrița a mers recent la o mediere cu Joe Jonas

Sophie Turner a fost fotografiată la plimbare în New York cu fiicele sale. Actrița a mers recent la o mediere cu Joe Jonas. Vedeta a avut alături și o prietenă. S-a bucurat de timp cu ambele fiice Willa, în vârstă de trei ani, și Delphine, în vârstă de un an, în New York.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 10 octombrie 2023, 12:19

În timp ce își plimba fetițele într-un cărucior, actrița din Game of Thrones, în vârstă de 27 de ani, a fost văzută privind în jos cu adorație la mezină, care se juca cu o omidă din pluș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sophie Turner a fost fotografiată la plimbare în New York

Pentru ieșirea ei relaxată, actrița a purtat o bluză bleumarin, pantaloni de trening gri deschis, ochelari de soare negri și o geantă tote. Fiica cea mare era îmbrăcată într-o jachetă albă, cu căpșuni.

Ieșirea în public a celor trei a venit după ce soțul ei, Joe Jonas, și-a lăsat copiii în apartamentul lui Taylor Swift din Tribeca. Turner locuiește acolo de când au decis să divorțeze.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Sophie Turner, alături de fiicele sale, fotografiată în timp ce împinge un cărucior
Sophie Turner a fost fotografiată la plimbare în New York cu fiicele sale / Profimedia Images
Reclamă

În weekend, vedeta a postat pe rețelele sociale pentru prima dată de când și-a confirmat încheierea căsniciei. Recent, ea a distribuit o fotografie cu o brățară „Fearless” cu margele, pe care o purta pe încheietura mâinii.

Este prima dată când ea a postat pe rețelele sociale de când ea și Jonas au făcut publică o declarație în mediul online în care anunțau că au decis să se despartă pe 6 septembrie.

Separarea lor nu numai că provoacă tensiuni între fostul cuplu. Ea creează o situație neclară și în familia lor, mai ales în ceea ce le privește pe cele două fiice.

Reclamă

Ce părere are Priyanka Chopra despre Sophie Turner

O sursă relatează că cumnata Priyanka Chopra, care a fost recent la New York, a fost emoționată și tristă de despărțire.

„Sophie și Joe și-au ținut o mulțime de prieteni separați, dar câțiva sunt prinși în mijlocul acestei situații”, a declarat o sursă pentru Life & Style.

Aparent, Priyanka, în vârstă de 41 de ani, se confruntă cu o perioadă dificilă în toată această situație tensionată.

„Ea și Sophie erau foarte apropiate”, a mai spus persoana din interior.

„La un moment exista planul ca Sophie și Joe să se mute la Londra. La fel și Nick și Priyanka”, a explicat sursa.

„Priyanka o iubește pe Sophie și pe nepoatele ei. Nu vrea să facă nimic pentru a le pune în pericol. Vrea ca ele să facă parte din viața ei.”

Într-un interviu din 2019 cu Elle, chiar înainte ca Sophie și Joe să se căsătorească, Priyanka a spus: „Nu am avut niciodată o soră. Așa că, este foarte frumos să le am pe Danielle și Sophie. Sophie este super talentată, super amuzantă și ne distrăm cel mai mult când ieșim împreună. Este incredibilă. Ea va fi noua doamnă Jonas. Abia aștept să se alăture familiei”.

Turner a susținut că a fost sfâșiată de cererea lui Joe de divorț. Nu a înțeles nici refuzul lui de a-i permite să călătorească cu fiicele Willa, în vârstă de trei ani, și Delphine, în vârstă de 14 luni, în Marea Britanie. Se presupune că fuseseră de acord anterior cu reîntorcerea lor.

Taylor Swift, care s-a întâlnit cu Joe timp de câteva luni în 2008, a contactat-o pe Sophie. Artista a invitat-o în New York, unde Sophie locuiește cu fiicele ei. În tot acest timp, Joe călătorește cu frații săi în turneu.

Sophie și fetele ei au stat într-un apartament pe care îl deține Taylor Swift. Actrița încearcă în acest moment să încheie un acord cu Joe Jonas pentru custodie.

Fostul cuplu a fost de acord cu o mediere cerută de instanță. Ei sunt rugați să decidă detaliile divorțului lor, inclusiv cum să se ocupe de custodia celor două fiice.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×