Reclamă

Sophie Turner a fost fotografiată la plimbare în New York cu fiicele sale. Actrița a mers recent la o mediere cu Joe Jonas

Sophie Turner a fost fotografiată la plimbare în New York cu fiicele sale. Actrița a mers recent la o mediere cu Joe Jonas. Vedeta a avut alături și o prietenă. S-a bucurat de timp cu ambele fiice Willa, în vârstă de trei ani, și Delphine, în vârstă de un an, în New York.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 10 octombrie 2023, 12:19

În timp ce își plimba fetițele într-un cărucior, actrița din Game of Thrones, în vârstă de 27 de ani, a fost văzută privind în jos cu adorație la mezină, care se juca cu o omidă din pluș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sophie Turner a fost fotografiată la plimbare în New York

Pentru ieșirea ei relaxată, actrița a purtat o bluză bleumarin, pantaloni de trening gri deschis, ochelari de soare negri și o geantă tote. Fiica cea mare era îmbrăcată într-o jachetă albă, cu căpșuni.

Ieșirea în public a celor trei a venit după ce soțul ei, Joe Jonas, și-a lăsat copiii în apartamentul lui Taylor Swift din Tribeca. Turner locuiește acolo de când au decis să divorțeze.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Sophie Turner, alături de fiicele sale, fotografiată în timp ce împinge un cărucior
Sophie Turner a fost fotografiată la plimbare în New York cu fiicele sale / Profimedia Images
Reclamă

În weekend, vedeta a postat pe rețelele sociale pentru prima dată de când și-a confirmat încheierea căsniciei. Recent, ea a distribuit o fotografie cu o brățară „Fearless” cu margele, pe care o purta pe încheietura mâinii.

Este prima dată când ea a postat pe rețelele sociale de când ea și Jonas au făcut publică o declarație în mediul online în care anunțau că au decis să se despartă pe 6 septembrie.

Separarea lor nu numai că provoacă tensiuni între fostul cuplu. Ea creează o situație neclară și în familia lor, mai ales în ceea ce le privește pe cele două fiice.

Reclamă

Ce părere are Priyanka Chopra despre Sophie Turner

O sursă relatează că cumnata Priyanka Chopra, care a fost recent la New York, a fost emoționată și tristă de despărțire.

„Sophie și Joe și-au ținut o mulțime de prieteni separați, dar câțiva sunt prinși în mijlocul acestei situații”, a declarat o sursă pentru Life & Style.

Aparent, Priyanka, în vârstă de 41 de ani, se confruntă cu o perioadă dificilă în toată această situație tensionată.

„Ea și Sophie erau foarte apropiate”, a mai spus persoana din interior.

„La un moment exista planul ca Sophie și Joe să se mute la Londra. La fel și Nick și Priyanka”, a explicat sursa.

„Priyanka o iubește pe Sophie și pe nepoatele ei. Nu vrea să facă nimic pentru a le pune în pericol. Vrea ca ele să facă parte din viața ei.”

Într-un interviu din 2019 cu Elle, chiar înainte ca Sophie și Joe să se căsătorească, Priyanka a spus: „Nu am avut niciodată o soră. Așa că, este foarte frumos să le am pe Danielle și Sophie. Sophie este super talentată, super amuzantă și ne distrăm cel mai mult când ieșim împreună. Este incredibilă. Ea va fi noua doamnă Jonas. Abia aștept să se alăture familiei”.

Turner a susținut că a fost sfâșiată de cererea lui Joe de divorț. Nu a înțeles nici refuzul lui de a-i permite să călătorească cu fiicele Willa, în vârstă de trei ani, și Delphine, în vârstă de 14 luni, în Marea Britanie. Se presupune că fuseseră de acord anterior cu reîntorcerea lor.

Taylor Swift, care s-a întâlnit cu Joe timp de câteva luni în 2008, a contactat-o pe Sophie. Artista a invitat-o în New York, unde Sophie locuiește cu fiicele ei. În tot acest timp, Joe călătorește cu frații săi în turneu.

Sophie și fetele ei au stat într-un apartament pe care îl deține Taylor Swift. Actrița încearcă în acest moment să încheie un acord cu Joe Jonas pentru custodie.

Fostul cuplu a fost de acord cu o mediere cerută de instanță. Ei sunt rugați să decidă detaliile divorțului lor, inclusiv cum să se ocupe de custodia celor două fiice.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
O femeie fericită care mănâncă iaurt dimineața
Sănătate
Ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt în fiecare zi timp de o săptămână. Schimbările care se pot produce
Află ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt zilnic, timp de o săptămână. Iaurtul este un aliment extrem de versatil, pe care îl poți mânca în asociere cu multe alimente. De exemplu, dimineața,...
5
Un cuplu de îndrăgostiți care stau unul în brațele celuilalt și se privesc în ochi la apus
Horoscop
4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Nativii care iubesc cu sinceritate
Astrologii spun că există 4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Acești nativi iubesc cu sinceritate și nu își pun niciodată sentimentele pentru partener la îndoială. Ei sunt nativii care te vor face să...
PARTENERI
×