Reclamă

Joe Jonas a auzit-o pe Sophie Turner când vorbea urât despre el. Ce l-a făcut pe artist să depună actele de divorț

Joe Jonas a auzit-o pe Sophie Turner când vorbea urât despre el. Se pare că artistul a fost deranjat de ceea ce spunea soția sa, la momentul respectiv. Actrița și cântărețul se află în proces de divorț. Vestea că vor să se despartă a luat pe toată lumea prin surprindere.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 29 septembrie 2023, 7:35

"Nu a fost nimic mai mult decât atât. Dar asta a fost ultima picătură", a declarat miercuri un apropiat al celor doi pentru US Weekly. Încă nu există mai multe informații despre ce se întâmplă între cei doi. Cu toate acestea, se pare că relația lor nu funcționa tocmai bine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joe Jonas a auzit-o pe Sophie Turner când vorbea urât despre el

Mai multe surse au declarat anterior pentru TMZ că artistul a văzut-o pe soția sa spunând sau făcând ceva care l-a făcut să realizeze că mariajul lor s-a încheiat.

Detaliile despre ceea ce a spus actrița „Game of Thrones” nu sunt cunoscute. A fost însă suficient ca Jonas să depună cererea de divorț la începutul lunii septembrie, după patru ani de căsnicie.

Pe 3 septembrie, Page Six a confirmat că Turner și Jonas se îndreptau spre divorț.

„Joe explorează cele mai bune opțiuni pentru viitorul său”, a declarat o sursă a site-ului menționat mai sus la acea vreme.

Reclamă

TMZ a scris apoi că cei doi se confruntau cu unele probleme de ceva timp. Jonas avea grijă de cele două fiice ale lor „aproape tot timpul”. În ciuda informațiilor, Jonas a încercat să combată zvonurile postând pe Instagram imagini în care verigheta lui era la locul ei.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Joe Jonas și Sophie Turner, la petrecerea Vanity Fair, în ținute elegante
Joe Jonas și Sophie Turner și-au întâmpinat al doilea copil, confirmă reprezentanții ambelor vedete / Getty Images
Reclamă

În cele din urmă, Jonas a depus actele de divorț pe 5 septembrie. Se pare că Sophie Turner ar fi aflat despre decizia artistului prin mass-media. Ea susține că o ceartă cu ocazia aniversării actorului de 34 de ani, pe 15 august, a fost catalizatorul.

Pe fondul acuzațiilor potrivit cărora Turner a preferat petrecerile în locul vieții de familie, actrița „Dark Phoenix” și-a dat în judecată fostul partener. Ea susține că Joe le ține departe de ea pe cele două fiice ale lor, Willa, în vârstă de 3 ani, și Delphine, în vârstă de 1 an.

Sophie Turner îl acuză pe Jonas de răpirea celor două fiice ale lor

Sophie a susținut în actele judiciare obținute de Page Six că el a refuzat să le predea pașapoartele pentru a o împiedica să părăsească țara.

Se presupune că Jonas și Turner au luat decizia de a-și muta familia în Marea Britanie în timpul iernii anului 2022. De fapt, și-au ales deja o casă în care să locuiască și și-au pus casa din Miami de vânzare.

Jonas, însă, a negat vehement că le ținea pe fete departe de Turner.

„Acesta este un dezacord juridic nefericit cu privire la o căsnicie care, din păcate, se încheie”, a spus reprezentantul lui Jonas pentru Page Six la acea vreme.

„Când se folosește un limbaj precum „răpirea”, este înșelător în cel mai bun caz. În cel mai rău caz, un abuz grav al sistemului juridic. Copiii nu au fost răpiți.”

Deocamdată, Jonas și Turner au căzut de acord ca copiii lor să rămână la New York. În tot acest timp, ei speră că vor rezolva divorțul. De fapt, fosta iubită a lui Jonas, Taylor Swift, i-a permis lui Turner să stea în apartamentul ei din New York cu fiicele sale. Fostul cuplu se luptă acum pentru custodie, a declarat recent o sursă pentru PageSix.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×