Reclamă

Numele celei de-a doua fiice a lui Joe Jonas și Sophie Turner a fost dezvăluit. Cum se numește micuța în vârstă de un an

Numele celei de-a doua fiice a lui Joe Jonas și Sophie Turner a fost dezvăluit. Identitatea fetiței a fost făcută publică pe fondul discuțiilor intense despre divorțul dintre cei doi.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 27 septembrie 2023, 11:55

Conform dosarelor de custodie obținute de Page Six, membrul Jonas Brothers și starul „Game of Thrones” și-au numit cea de-a doua fiică Delphine. Micuța are acum vârstă de un an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi foști parteneri au și o fiică de 3 ani, Willa. Cu toate acestea, ei au dat foarte puține detalii despre micuța Delphine de la nașterea ei, în iulie 2022.

Numele celei de-a doua fiice a lui Joe Jonas și Sophie Turner a fost dezvăluit

Numele a fost inclus în documentele recente ale instanței. În acte Turner i-a cerut unui judecător să suspende divorțul ei de Jonas până când își vor da seama ce vor să facă cu custodia copiilor lor.

Recent, actrița, în vârstă de 27 de ani, și-a dat în judecată soțul pentru a-și aduce cele două fiice în țara natală, Anglia. Ea a susținut că artistul, în vârstă de 34 de ani, a refuzat să le predea pașapoartele.

Acum, Turner îi cere judecătorului să oprească divorțul, deoarece copiii ei sunt subiectul unui caz de „răpire internațională de copii”.

Reclamă
Joe Jonas și Sophie Turner la evenimentul MET Gala 2022
Joe Jonas și Sophie Turner ar urma să divorțeze după 4 ani de căsnicie / Getty Images

Documentele de judecată au fost depuse cu doar câteva zile înainte ca cuplul să fie de acord ca fiicele lor să rămână la New York în timp ce se desfășoară procedurile de divorț și custodia.

Pe 25 septembrie, fostul cuplu a semnat un ordin de consimțământ provizoriu. Acesta le interzice oricăruia dintre ei să-și scoată copiii din stat. Se așteaptă ce cei doi foști parteneri să aivă săptămâna viitoare o conferință premergătoare procesului.

Reclamă

De atunci, actrița a fost văzută cu fiicele ei în mai multe ocazii. Au mers împreună la cumpărături pentru obiecte de artă și meșteșuguri, dar au făcut și multe plimbări prin oraș.

Și când nu are copiii la ea, Turner a petrecut mult timp de calitate cu prietena ei, Taylor Swift.

Joe Jonas este cel care a cerut primul divorțul

Jonas a cerut divorțul de Turner pe 5 septembrie, susținând că căsătoria lor a fost „ruptă iremediabil”. A doua zi, perechea a lansat o declarație comună, numind despărțirea lor „o decizie unită”.

„După patru ani minunați de căsnicie, am decis de comun acord să punem capăt mariajului nostru pe cale amiabilă”, a scris cuplul pe Instagram.

La scurt timp după aceea, actrița a susținut că Joe refuză să predea pașapoartele copiilor lor, astfel încât să le poată duce înapoi în Anglia.

„Există multe narațiuni speculative cu privire la de ce. Într-adevăr, aceasta este o decizie unită. Sperăm sincer că toată lumea poate respecta dorințele noastre de confidențialitate pentru noi și copiii noștri.”

La scurt timp după, Jonas a fost văzut la brunch cu cele două fiice ale sale. Cu toate acestea, Turner a susținut mai târziu că fostul cuplu nu a intenționat niciodată ca copiii lor să locuiască în Statele Unite.

Actrița a susținut că ea și Jonas plănuiseră să-și crească fiicele în Anglia. Ea spune că deja și-au cumpărat „casa pentru totdeauna” în mediul rural. Cu toate acestea, acele planuri s-au prăbușit după ce perechea a intrat într-o ceartă explozivă de ziua lui Jonas. Izbucnirea a dus în cele din urmă la despărțirea lor.

În plus, mama a doi copii a susținut că a aflat despre divorțul lor „prin mass-media” la trei săptămâni după marea lor ceartă.

Cu toate acestea, Jonas a negat vehement toate acuzațiile lui Turner. El insistă că nu și-a „răpit” copiii. Mai spune că el și Sophie au discutat despre faptul că el urma să înainteze documentele de divorț.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×