Reclamă

Prima imagine cu chipul lui Malti Marie. Fiica cuplului Priyanka Chopra – Nick Jonas a fost prezentată fanilor

Prima imagine cu chipul lui Malti Marie este subiect de presă în tabloidele internaționale. Priyanka Chopra s-a jucat cu Malti Marie în timp ce soțul Nick Jonas și frații lui au primit o stea pe Hollywood Walk of Fame.

Publicat: 31 ianuarie 2023, 12:32

Priyanka Chopra a dezvăluit în sfârșit chipul adorabil al fetiței ei, Malti Marie. Actrița și-a dus copilul pe Hollywood Walk of Fame, unde soțul ei Nick Jonas și frații săi Joe și Kevin au primit o stea. Priyanka a purtat o rochie maro, iar Malti a fost văzută într-o ținută de culoare albă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima imagine cu chipul lui Malti Marie

Împărtășind imaginea și videoclipul pe Instagram, Priyanka a scris: „Atât de mândră de tine iubirea mea! Felicitări @jonasbrothers”. Imaginea îi arată pe cei trei frați stând cu certificatele lor Walk of Fame pe scenă, în timp ce Priyanka și Malti sunt văzute urmărindu-i din public.

Videoclipul o arată pe Priyanka jucându-se cu Malti, care a primit și un mesaj de la Nick Jonas, în timp ce acesta se afla pe scenă.

El a spus: „Pentru frumoasa mea soție, tu ești calmul în nebunie, stânca în furtună și îmi place să fiu căsătorit cu tine. Este cel mai mare dar. Și îmi place să fiu părinte alături de tine”.

Nick i-a făcut cu mâna lui Malti și i-a spus: „Malti Marie, salut, abia aștept să mă întorc aici peste 15 ani și să te fac de rușine în fața prietenilor tăi”.

Reclamă

Micuța Malti s-a născut pe data de 15 ianuarie 2022 la un spital din San Diego. Nu se știe dacă fetița a venit pe lume natural sau prin operație de cezariană. Conform publicațiilor externe numele fetiței a fost ales de cei doi părinți, după o documentare temeinică. Malti ar însemna, în limba indiană, ”lumina lunii”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Care a fost reacția fanilor din mediul online

Fanii lui Priyanka și Nick au fost bucuroși când au văzut fața lui Malti pentru prima dată. Un fan a scris ca reacție la postare: „Awww, am văzut-o pentru prima dată pe Malti M!”

Un altul a scris: „Te văd copil drăguț.”

Un alt fan a scris: „Fiica ta este pur și simplu frumoasă! Așa de minunat pentru ea să fie acolo!”

Mulți au spus că cel mai mult îi seamănă lui Nick. O persoană a comentat: „Omg, fiica ta este ADN-ul soțului tău!”

Un altul a scris: „Omg, acum îi vedem fața. Ea are toată fața lui Nick”.

Priyanka și Nick au devenit părinții lui Malti prin intermediul unei mame surogat. Ea a împlinit recent un an. Familia de trei locuiește în casa lor din Los Angeles. Până acum, Priyanka a mai publicat imagini cu Malti pe rețelele sociale, dar întotdeauna a avut grijă ca fața ei să fie ascunsă cu un emoji inimă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×