Reclamă

Prima imagine cu chipul lui Malti Marie. Fiica cuplului Priyanka Chopra – Nick Jonas a fost prezentată fanilor

Prima imagine cu chipul lui Malti Marie este subiect de presă în tabloidele internaționale. Priyanka Chopra s-a jucat cu Malti Marie în timp ce soțul Nick Jonas și frații lui au primit o stea pe Hollywood Walk of Fame.

Publicat: 31 ianuarie 2023, 12:32

Priyanka Chopra a dezvăluit în sfârșit chipul adorabil al fetiței ei, Malti Marie. Actrița și-a dus copilul pe Hollywood Walk of Fame, unde soțul ei Nick Jonas și frații săi Joe și Kevin au primit o stea. Priyanka a purtat o rochie maro, iar Malti a fost văzută într-o ținută de culoare albă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima imagine cu chipul lui Malti Marie

Împărtășind imaginea și videoclipul pe Instagram, Priyanka a scris: „Atât de mândră de tine iubirea mea! Felicitări @jonasbrothers”. Imaginea îi arată pe cei trei frați stând cu certificatele lor Walk of Fame pe scenă, în timp ce Priyanka și Malti sunt văzute urmărindu-i din public.

Videoclipul o arată pe Priyanka jucându-se cu Malti, care a primit și un mesaj de la Nick Jonas, în timp ce acesta se afla pe scenă.

El a spus: „Pentru frumoasa mea soție, tu ești calmul în nebunie, stânca în furtună și îmi place să fiu căsătorit cu tine. Este cel mai mare dar. Și îmi place să fiu părinte alături de tine”.

Nick i-a făcut cu mâna lui Malti și i-a spus: „Malti Marie, salut, abia aștept să mă întorc aici peste 15 ani și să te fac de rușine în fața prietenilor tăi”.

Reclamă

Micuța Malti s-a născut pe data de 15 ianuarie 2022 la un spital din San Diego. Nu se știe dacă fetița a venit pe lume natural sau prin operație de cezariană. Conform publicațiilor externe numele fetiței a fost ales de cei doi părinți, după o documentare temeinică. Malti ar însemna, în limba indiană, ”lumina lunii”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Care a fost reacția fanilor din mediul online

Fanii lui Priyanka și Nick au fost bucuroși când au văzut fața lui Malti pentru prima dată. Un fan a scris ca reacție la postare: „Awww, am văzut-o pentru prima dată pe Malti M!”

Un altul a scris: „Te văd copil drăguț.”

Un alt fan a scris: „Fiica ta este pur și simplu frumoasă! Așa de minunat pentru ea să fie acolo!”

Mulți au spus că cel mai mult îi seamănă lui Nick. O persoană a comentat: „Omg, fiica ta este ADN-ul soțului tău!”

Un altul a scris: „Omg, acum îi vedem fața. Ea are toată fața lui Nick”.

Priyanka și Nick au devenit părinții lui Malti prin intermediul unei mame surogat. Ea a împlinit recent un an. Familia de trei locuiește în casa lor din Los Angeles. Până acum, Priyanka a mai publicat imagini cu Malti pe rețelele sociale, dar întotdeauna a avut grijă ca fața ei să fie ascunsă cu un emoji inimă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×