Reclamă

Harnaaz Sandhu a fost aleasă Miss Universe 2021. Cum arată concurenta din India

Harnaaz Sandhu a fost aleasă Miss Universe 2021. Concurenta superbă a reușit să le învingă pe Miss Paraguay și Miss Africa de Sud în Finala concursului de frumusețe. Actrița în vârstă de 21 de ani a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume.

Publicat: 13 decembrie 2021, 11:59 / Actualizat: 13 decembrie 2021, 13:06

Anul acesta concursul mult așteptat a fost găzduit în sudul Israelului. Stațiunea Eilat a fost cea care le-a găzduit pe cele 80 de concurente. Dintre acestea, una singură a reușit să impresioneze jurații și oamenii de acasă cu frumusețea și inteligența sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Harnaaz Sandhu a fost aleasă Miss Universe 2021

Miss Universe 2021 a ajuns la final, iar câștigătoarea a fost desemnată într-o ceremonie fastuoasă. Evenimentul de la Eilat a impresionat prin eleganță și frumusețe. Gazda de anul acesta a fost comediantul Steve Harvey. Câștigătoarea concursului a oferit un discurs emoționant.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Contrar așteptărilor multora, Harnaaz Sandhu a vorbit în primul rând despre problemele cu care lumea se confruntă în prezent și mai apoi despre aspectele ce țin de imagine. Modelul în vârstă de 21 de ani a vrut să tragă un semnal de alarmă privind schimbările climatice, nevoia de emancipare a femeilor și dreptul la educație în țările mai puțin dezvoltate.

Reclamă

Harnaaz Sandhu a fost aleasă Miss Universe 2021 datorită inteligenței, dar și frumuseții sale. Coroana i-a fost oferită de căștigătoarea Miss Universe 2020, Andrea Meza. Cea de-a 70-a ediție a competiției Miss nivers s-a încheiat într-un mod plin de glamour.

Gala găzduită de Steve Harvey a avut printre momentele principale un segment dedicat costumelor de baie, dar și unul în care participantele au susținut un discurs.

Competiția a marcat mai multe premiere istorice. A fost prima dată când o concurentă din Emiratele Arabe Unite a luat parte la concurs, scrie publicația People. Competiția Miss Universe 2021 s-a ținut la doar șapte luni distanță după ce Meza a obținut titlul de Miss Universe 2020 în luna mai. Pandemia de COVID-19 a fost cea care a influențat cel mai mult agenda evenimentului.

Reclamă

Cine este și cu ce se ocupă Harnaaz Sandhu

Harnaaz Sandhu a fost aleasă Miss Universe 2021 datorită frumuseții și inteligenței sale. În vârstă de doar 21 de ani, aceasta s-a făcut rapid remarcată printre celelalte 79 de concurente. Modelul din India are în spate o carieră de succes în lumea filmului. Harnaaz Sandhu spune că s-a inspirat foarte mult din viața actriței Priyanka Chopra. Aceasta i-a inspirat o parte din valorile pe care le promovează la rândul său mai departe.

Câștigătoarea celei de-a 70-a ediții a concursului de frumusețe este pasionată de yoga, dans, șah și gătit. Aceasta pune mult accent pe problemele sociale printre care se numără emanciparea femeilor și dreptul la educație al persoanelor din țările mai puțin dezvoltate.

Aceasta și-a ajutat de-a lungul timpului mama în diferite campanii privind igiena și dreptul la libertate. În cadrul competiției Harnaaz Sandhu a vorbit și despre problemele ce țin de schimbările climatice din întreaga lume.

Harnaaz Sandhu a fost aleasă Miss Universe 2021 și a impresionat prin discursul pe care l-a ținut în urma aflării deznodământului concursului.

Actrița spune că a ajuns pe scenă datorită încrederii pe care a avut-o întotdeauna în ea însăși. Totodată, aceasta i-a încurajat pe tinerii din întreaga lume să fie mereu încrezători și să nu se compare cu cei din jurul lor. Harnaaz Sandhu a părăsit scena într-un ropot de aplauze din partea publicului prezent.

Cum arată Harnaaz Sandhu fără machiaj

Deși Harnaaz Sandhu a fost aleasă Miss Universe 2021, puțini știu cum arată modelul în spatele camerelor de fotografiat. La 21 de ani aceasta impresionează cu frumusețea sa naturală. Chiar dacă în cele mai multe imagini aceasta apare machiat, vedeta nu se sfiește să posteze pe rețelele sociale imagini cu chipul său natural.

În cele mai multe fotografii în care apare fără machiaj, Harnaaz Sandhu poate fi văzută implicându-se în tot felul de activități umanitare. Concurenta Miss Universe 2021 militează pentru emanciparea femeilor, dar și pentru dreptul la libertate și educație a persoanelor din țările mai puțin dezvoltate.

Într-o postare făcută pe contul său oficial de Instagram, Harnaaz Sandhu a vorbit despre importanța spălării pe mâini în contextul pandemiei de COVID-19. Totodată, actrița pune foarte mult accent pe sănătatea mintală și pe liniștea spirituală.

Harnaaz Sandhu este concurenta din India care a impresionat datorită trăsăturilor sale unice, dar și datorită frumuseții sale naturale. Atunci când nu poartă machiaj, vedeta poate fi confundată cu ușurință cu o adolescentă. Aceasta nu se ferește niciodată să-și afișeze chipul fără machiaj. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×