Reclamă

Miss Nicaragua a câștigat concursul Miss Universe 2023. Cum a reușit Sheynnis Palacios să impresioneze publicul

Miss Nicaragua a câștigat concursul Miss Universe 2023. Sheynnis Palacios a reușit să impresioneze cu frumusețea și eleganța sa. La concursul de frumusețe de anul acesta au participat aproape 90 de țări. Unele dintre cele mai frumoase femei ale lumii s-au reunit pe podium.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 19 noiembrie 2023, 12:19

Concursul anual de frumusețe a avut loc în capitala El Salvador, San Salvador. Cele mai frumoase femei din lume s-au întrecut pentru a obține titlul mult visat. Din juriul de anul acesta au făcut parte Halima Aden, Carson Kressley, Avani Gregg, Janelle Commissiong și Iris Mittenaere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Miss Nicaragua a câștigat concursul Miss Universe 2023

Au fost anunțate douăzeci de semifinaliste în urma rezultatelor competiției preliminare. După runda costumelor de baie, numărul s-a restrâns la 10.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Sheynnis Palacios într-o rochie de seară la concursul Miss Universe 2023
Sheynnis Palacios a avut o rochie elegantă la concursul Miss Universe 2023 / Profimedia Images

Runda rochiei de seară a redus din nou numărul concurentelor la jumătate, scrie publicația CNN.

Reclamă

Mai apoi au avut loc două runde de întrebări și răspunsuri cu subiecte care au dus la eliminarea concurentelor. La final au rămas doar trei femei în competiție: Palacios, Porsild și a doua vicecampioană din Australia, Moraya Wilson.

Ultima întrebare din runda finală le-a pus pe concurente în poziția de a face o alegere important. Întrebată pe cine va alege să-și petreacă o zi în viață, Palacios a ales-o pe filozoafa și feminista britanică din secolul al XVIII-lea Mary Wollstonecraft, despre care a spus că „a dat o oportunitate multor femei”, citează CNN.

Această întrebare i-a adus lui Sheynnis Palacios premiul mult dorit. Miss Columbia, Camila Avella, și Miss Puerto Rico, Karla Guilfu, au completat primele cinci poziții. Palacios îi urmează Miss Universului 2022, R’Bonney Gabriel din Statele Unite ale Americii.

Reclamă

Celelalte concurente au felicitat-o pe fericita câștigătoare și s-au bucurat împreună pentru aceasta. Sheynnis Palacios a primit mai multe buchete de flori și a izbucnit în lacrimi în timp ce i s-a oferit coronița și titlul de Miss Universe 2023.

Cine este și cu ce se ocupă Sheynnis Palacios

Sheynnis Palacios este câștigătoarea concursului Miss Universe 2023. Câștigătoarea are doar 23 de ani și este de o frumusețe rară. Aceasta a reușit să le învingă pe Mayora Wilson, Miss Australia, și pe Anntonia Postils, Miss Thailanda.

Puțini sunt cei care știu mai multe detalii despre Miss Nicaragua. Sheynnis Palacios are 23 de ani și s-a născut în Managua, Nicaragua. Sheynnis a crescut în capitala țării sale și a câștigat competiția Miss Teen Nicaragua în anul 2016 și Miss World Nicaragua în anul 2020.

De asemenea, s-a clasat în top 40 la Miss World 2021. Tânăra în vârstă de 23 de ani a studiat comunicațiile de masă la Universitatea Central-Americană, Managua. Aceasta a fost pasionată de științele comunicării, dar și de sport. În trecut obișnuia să joace volei în echipa universității sale.

Seynnis a reușit să scrie istorie fiind prima concurentă din țara sa care reușește să aducă acest titlu acasă. Tânăra are o viață activă și postează deseori în mediul online. Pe contul său de Instagram fanii pot urmări cum arată o zi obișnuită din viața sa.

Câștigătoarea Miss Universe 2023 se descrie ca fiind o persoană activă, dar și o mare iubitoare de animale.

Mai mult, aceasta are o relație foarte strânsă cu familia sa, scrie presa de peste hotare. Acesta postează deseori imagini din intimitatea familiei sale. Imediat după încheierea concursului, tânăra și-ar fi surprins mama cu o vizită emoționantă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×