Reclamă

Christina Applegate a împlinit 50 de ani. Ce mesaj a postat după ce a fost diagnosticată cu scleroză multiplă

Christina Applegate a împlinit 50 de ani, iar în ziua aniversării a publicat un mesaj extrem de emoționant pentru fani. Actrița din Familia Bundy a fost diagnosticată în luna august a acestui an cu scleroză multiplă, scrie CNN.com.

Publicat: 1 decembrie 2021, 7:53

De Ziua Recunoștinței, actrița a sărbătorit împlinirea a 50 de ani și a trimis un mesaj pe Twitter pentru fanii ei: "Da. Am împlinit 50 de ani astăzi. Și am SM. A fost o veste dificilă. Vă trimit atât de multă dragoste tuturor în această zi. Mulți sunt suferinzi astăzi și mă gândesc la tine. Trebuie să găsim mereu puterea să ne ridicăm capul. Momentan al meu este pe pernă. Dar încerc."

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Christina Applegate a împlinit 50 de ani

Scleroza multiplă afectează sistemul nervos central. Este considerată o boală autoimună în care sistemul imunitar își atacă propriile celule sănătoase. În anunțul făcut de actriță, aceasta a mai spus că nu e deloc ușor să trăiești cu această boală.

„Am fost atât de susținută de oameni încât știu și cine are această afecțiune. A fost un drum greu. Dar după cum știm cu toții, drumul continuă”, a mai spus Applegate.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Christina Applegate, la Annual Golden Globe Awards, într-o rochie neagră, lungă, cu sclipici
Actrița din Familia Bundy a fost diagnosticată în luna august a acestui an cu scleroză multiplă / Getty Images
Reclamă

Nu există un remediu pentru scleroza multiplă, cunoscută sub numele de SM, dar mulți oameni sunt capabili să-și gestioneze simptomele și să se adapteze la noile stiluri de viață după primirea diagnosticului. Cercetătorii cred că boala este rezultatul factorilor de mediu, dar și al factorilor genetici, dar cauza reală nu este cunoscută.

Cu toate acestea, actrița arată foarte bine, iar fanii o susțin și o apreciază mereu pentru felul în care s-a păstrat peste ani. Vedeta a făcut furori în serialul Familia Bundy, încă de la primul sezon. Applegate și-a câștigat aprecierea pentru talentul de care a dat dovadă, mai ales că a pășit pe platourile de filmare ale serialului când avea numai 16 ani.

O altă vedetă apreciată pentru talentul ei, dar care trece prin momente dificile este Christina Ricci. Află mai multe detalii despre ea de aici.

Reclamă

Christina Applegate a dezvăluit drama prin care trece

Actrița a primit de-a lungul timpului mai multe premii pentru cariera sa, iar atunci când i-a anunțat pe fani că a primit un diagnostic crunt din partea fanilor, toată lumea a fost în stare de șoc.

„Salut, prieteni! Acum câteva luni am fost diagnosticată cu scleroză multiplă (MS). A fost o călătorie ciudată. Dar am avut sprijinul câtorva oameni care ştiu că au aceeaşi afecţiune. A fost un drum greu. Dar, aşa cum toţi ştim, drumul merge mai departe. Cu excepţia cazului în care vreun tâmpit îl blochează”, a scris vedeta atunci pe contul de Twitter.

Vestea este cu atât mai dureroasă cu cât actrița a fost diagnosticată în anul 2008 cu cancer la sân și a fost supusă unei mastectomi bilaterale. Deși scleroza multiplă este o boală tratabilă de cele mai multe ori, speranța de viață este redusă.

Christina Applegate a început încă de mică să joace în filme, iar la numai 15 ani celebrul sitcom Familia Bundy i-a adus succesul. Alte producții în care s-a mai remarcat sunt „Jesse” (1998-2000) şi „Samantha Who?” (2007-2009)

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×