Reclamă

Christina Applegate a împlinit 50 de ani. Ce mesaj a postat după ce a fost diagnosticată cu scleroză multiplă

Christina Applegate a împlinit 50 de ani, iar în ziua aniversării a publicat un mesaj extrem de emoționant pentru fani. Actrița din Familia Bundy a fost diagnosticată în luna august a acestui an cu scleroză multiplă, scrie CNN.com.

Publicat: 1 decembrie 2021, 7:53

De Ziua Recunoștinței, actrița a sărbătorit împlinirea a 50 de ani și a trimis un mesaj pe Twitter pentru fanii ei: "Da. Am împlinit 50 de ani astăzi. Și am SM. A fost o veste dificilă. Vă trimit atât de multă dragoste tuturor în această zi. Mulți sunt suferinzi astăzi și mă gândesc la tine. Trebuie să găsim mereu puterea să ne ridicăm capul. Momentan al meu este pe pernă. Dar încerc."

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Christina Applegate a împlinit 50 de ani

Scleroza multiplă afectează sistemul nervos central. Este considerată o boală autoimună în care sistemul imunitar își atacă propriile celule sănătoase. În anunțul făcut de actriță, aceasta a mai spus că nu e deloc ușor să trăiești cu această boală.

„Am fost atât de susținută de oameni încât știu și cine are această afecțiune. A fost un drum greu. Dar după cum știm cu toții, drumul continuă”, a mai spus Applegate.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Christina Applegate, la Annual Golden Globe Awards, într-o rochie neagră, lungă, cu sclipici
Actrița din Familia Bundy a fost diagnosticată în luna august a acestui an cu scleroză multiplă / Getty Images
Reclamă

Nu există un remediu pentru scleroza multiplă, cunoscută sub numele de SM, dar mulți oameni sunt capabili să-și gestioneze simptomele și să se adapteze la noile stiluri de viață după primirea diagnosticului. Cercetătorii cred că boala este rezultatul factorilor de mediu, dar și al factorilor genetici, dar cauza reală nu este cunoscută.

Cu toate acestea, actrița arată foarte bine, iar fanii o susțin și o apreciază mereu pentru felul în care s-a păstrat peste ani. Vedeta a făcut furori în serialul Familia Bundy, încă de la primul sezon. Applegate și-a câștigat aprecierea pentru talentul de care a dat dovadă, mai ales că a pășit pe platourile de filmare ale serialului când avea numai 16 ani.

O altă vedetă apreciată pentru talentul ei, dar care trece prin momente dificile este Christina Ricci. Află mai multe detalii despre ea de aici.

Reclamă

Christina Applegate a dezvăluit drama prin care trece

Actrița a primit de-a lungul timpului mai multe premii pentru cariera sa, iar atunci când i-a anunțat pe fani că a primit un diagnostic crunt din partea fanilor, toată lumea a fost în stare de șoc.

„Salut, prieteni! Acum câteva luni am fost diagnosticată cu scleroză multiplă (MS). A fost o călătorie ciudată. Dar am avut sprijinul câtorva oameni care ştiu că au aceeaşi afecţiune. A fost un drum greu. Dar, aşa cum toţi ştim, drumul merge mai departe. Cu excepţia cazului în care vreun tâmpit îl blochează”, a scris vedeta atunci pe contul de Twitter.

Vestea este cu atât mai dureroasă cu cât actrița a fost diagnosticată în anul 2008 cu cancer la sân și a fost supusă unei mastectomi bilaterale. Deși scleroza multiplă este o boală tratabilă de cele mai multe ori, speranța de viață este redusă.

Christina Applegate a început încă de mică să joace în filme, iar la numai 15 ani celebrul sitcom Familia Bundy i-a adus succesul. Alte producții în care s-a mai remarcat sunt „Jesse” (1998-2000) şi „Samantha Who?” (2007-2009)

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și levitează într-o pădure cu copaci cu flori roz
Horoscop
Zodii care nu iartă cu ușurință. Nativii care au o latură dușmănoasă
Există unele zodii care nu iartă cu ușurință. Acești nativi au o latură dușmănoasă pe care nu o lasă la vedere de la prima întâlnire. Sunt zodii răzbunătoare, care se pot preface că au...
2
JLo, fotografiată în timp ce deschide ușa unui studio de dans
Divertisment
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație. Acum, ea părea destul de abătută, iar gesturile ei către...
3
Kristen Stewart, într-o ținută din sacou și fustă, pe covorul roșu
Divertisment
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York. Ea și-a etalat silueta într-unul dintre cele mai sexy look-uri de până...
4
Kate Middleton, într-o ținută de culoare negră, cu o pălărie cu boruri mari
Divertisment
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public. Cel mai recent a făcut-o Kate Middleton
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public a fost dezvăluit. Se știe că membrii regali au anumite obiceiuri și tradiții pe care le respectă și cu greu li se...
5
Porții de plăcintă cu brânză și urzici pe o farfurie, alături de roșii proaspete, urzici și o sticlă cu ulei
Rețete
Plăcintă cu brânză și urzici. Rețeta vedetă a primăverii
Dacă îți plac urzicile și ți-ai propus să le incluzi în cât mai multe preparate culinare, încercă și rețeta de plăcintă cu brânză și urzici. Este una dintre rețetele vedetă ale primăverii. Poți prepara...
PARTENERI
×