Reclamă

Pierce Brosnan a publicat o fotografie cu soția sa. Actorul a stârnit un val de reacții în mediul online

Pierce Brosnan a publicat o fotografie cu soția sa. Actorul este unul dintre cei mai apreciați în industria cinematografică și mereu admirat pentru calitățile pe care le are. În același timp, sunt puțini cei care au avut încredere în relația sa de cuplu.

Publicat: 1 octombrie 2021, 7:28

Actorul va rămâne mereu în arhivele filmelor cu rolul său din franciza James Bond. De-a lungul timpului, șase actori au interpretat rolul celui mai faimos agent din istorie cinematografie. Primul a fost Sean Connery, ce a avut debutul în filmul Dr. No, din 1962. După Connery au urmat George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan și Daniel Craig.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au trecut mai bine de 20 de ani de când Pierce Brosnan s-a căsătorit cu Keely Shaye Smith. Cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. De această dată, actorul a publicat o imagine pe Instagram cu soția sa. I-a urat în mod public la mulți ani cu ocazia împlinirii a 58 de ani.

Pierce Brosnan a publicat o fotografie cu soția sa

Fotografia o arată pe Kelly în timp ce zâmbește la cameră. Aceasta poartă ochelari de soare supradimensionați și o rochie în nuanțe de mov. Actorul a publicat și un mesaj în descrierea imaginii. Acesta a spus cât de fericit se simte alături de ea și cât de noroscos este că o are alături.

Fanii și prietenii lor de familie au răspuns imediat la mesaj și i-au transmis și ei lui Kelly toate urările de bine, scrie HelloMagazine.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

„Vă iubesc atât de mult”, a scris Aaron Paul din Breaking Bad în timp ce Chelsea Handler a scris „La mulți ani, Keely! Ești frumoasă!”. Fiul cel mic al cuplului, Paris, a postat și el, publicând trei inimi de dragoste roșii pentru mama sa.

Pierce Brosnan, în vârstă de 68 de ani, și Keely s-au întâlnit pentru prima dată în 1994. Cei doi s-au căsătorit la Ballintubber Abbey, în Irlanda în 2001. Pierce și Kelly au împreună doi fii: Dylan, de 24 de ani, și Paris, în vârstă de 20 de ani.

Reclamă

Pierce Brosnan a mai fost căsătorit

Căsnicia cu Kelly este a doua căsătorie pentru celebrul actor. În anul 1980, Pierce Brosnan s-a căsătorit cu Cassandra Harris și împreună au un fiu, Sean, care a călcat pe urmele tatălui său și a intrat în lumea filmului. Pierce a adoptat și copiii Cassandrei, Charlotte și Chris, după moartea tatălui lor, Dermot Harris, în 1986.

În mod stragic, Pierce le-a pierdut pe Cassandra și pe Charlotte din cauza cancerului ovarian. Cassandra a decedat în 1991 la vârsta de 43 de ani, fiind căsătorită cu Pierce de 11 ani. Charlotte și-a pierdut viața din cauza aceleiași boli în 2013.

În septembrie 2015, Pierce a vorbit sentimentele pe care le-a trăit în perioda aceea după pierderea soției și a acordat cel mai sincer interviu în emisiunea Stand Up To Cancer.

„Când ajungi să privești pe cineva pe care-l iubești sau a cărei viață e mâncată puțin câte puțin de această boală insidioasă, acea parte a durerii tale devine o parte de neșters din psihicul tău. Am ținut mâna generoasă și puternică a primei mele soții Cassie, în timp ce cancerul ovarian i-a luat viața prea devreme. Chiar anul trecut, am ținut mâna fiicei mele amuzante, Charlotte, înainte ca și ea să moară de această nenorocită boală moștenită”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×