Reclamă

Joe Jonas a postat un mesaj despre alegerile sale. Artistul și Sophie Turner au ajuns la un acord privind custodia copiilor

Cântărețul nu trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Joe Jonas a postat un mesaj despre alegerile sale. Artistul și Sophie Turner au ajuns la un acord privind custodia copiilor: „Sunt la locul potrivit, la momentul potrivit”.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 12 octombrie 2023, 14:00

Deși zvonurile că perioada divorțului nu este cea mai plăcută din viața sa, se pare că artistul este împăcat cu ceea ce trăiește. Cântărețul a publicat o fotografie în story pe Instagram. Se pare că a rezolvat lupta pentru custodie cu fosta sa soție, Sophie Turner.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joe Jonas a postat un mesaj despre alegerile sale

În imagini se vede cum Jonas aruncă o privire la un mesaj scris pe oglindă, unde era scris: „Sunt la locul potrivit. La momentul potrivit, făcând ceea ce trebuie”.

Fotografia a fost făcută la Bridgestone Arena din Nashville, Tennessee, unde Jonas Brothers au concertat recent.

Recent, Jonas și Turner au dezvăluit că au ajuns la o „soluție amiabilă” cu privire la îngrijirea celor două fiice ale lor, Willa, de 3 ani și Delphine, în vârstă de 1 an. Cei doi foști soți au participat la o mediere în urmă cu câteva zile.

După o mediere productivă și de succes, am convenit că copiii vor petrece timp în mod egal. Vor sta în case iubitoare atât în SUA, cât și în Marea Britanie”, au spus cei doi într-o declarație pentru PageSix.

Reclamă

„Așteptăm cu nerăbdare să fim copărinți grozavi.”

Potrivit documentelor judecătorești obținute de Page Six, actrița în vârstă de 27 de ani și artistul în vârstă de 34 de ani au permisiunea de a călători cu fetele în SUA și Marea Britanie.

Turner va avea copiii în perioada 9 octombrie – 21 octombrie. Fetele vor petrece apoi timp cu tatăl lor până pe 2 noiembrie. Cuplul va continua să se bucure de această perioadă a custodiei comune până pe 7 ianuarie 2024.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Sophie Turner, alături de o prietenă, în haine casual
Pentru ieșirea ei relaxată, actrița a purtat o bluză bleumarin, pantaloni de trening gri deschis, ochelari de soare negri și o geantă tote / Profimedia Images

Ce spun surse ale presei internaționale despre medierea dintre cei doi

Un insider a declarat în exclusivitate pentru Page Six că artistul a făcut tot ce a putut să găsească o soluție amiabilă cu Turner în ceea ce privește locuința copiilor lor după divorț.

„Joe se angajează să funcționeze cu Sophie în mediere. Nu vrea să lupte, atâta timp cât pot ajunge la un acord corect cu privire la copii”, a spus sursa.

Acordul lor de custodie temporară vine după ce Turner l-a dat în judecată pe Jonas pentru „întoarcerea imediată” a fiicelor lor la „căminul lor pentru totdeauna” din Marea Britanie. Toate acestea se întâmplă după ce artistul a cerut divorțul luna trecută.

Mama a doi copii a susținut că soțul ei s-a răzgândit cu privire la mutarea în străinătate. Ea a susținut că le-a reținut pașapoartele fetelor. Cu toate acestea, un reprezentant al lui Jonas a negat vehement acuzațiile.

„Joe caută să fie părinte pentru copiii. Își dorește să fie crescuți atât de mama, cât și de tatăl lor și, desigur. Este de acord ca copiii să fie crescuți atât în SUA, cât și în Marea Britanie”, a spus reprezentantul său.

În plus, reprezentantul a remarcat că procesul a fost un „dezacord juridic nefericit cu privire la o căsătorie care, din păcate, se încheie”.

Jonas și Turner vor merge din nou în instanță pe 2 ianuarie. Actrița a stat până acum în apartamentul lui Taylor Swift din New York. Cântărețul continuă să fie în SUA, ca parte a turneului Jonas Brothers.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×