Reclamă

Gigi Hadid a adoptat o ținută sexy la întâlnirea cu Bradley Cooper. Presa internațională scrie că modelul și actor au o relație amoroasă

Gigi Hadid a adoptat o ținută sexy la întâlnirea cu Bradley Cooper din New York. Presa internațională scrie că modelul și actor au o relație amoroasă. Gigi Hadid a fost văzută alături de iubitul ei după ce a petrecut o seară epică cu prietenele.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 7 noiembrie 2023, 7:34

Supermodelul, în vârstă de 28 de ani, a fost văzută ieșind din clubul Zero Bond cu actorul în vârstă de 48 de ani. Se pare că ieșirile fac parte din rutina modelului. Cu o seară înainte, ea a fost văzută petrecând cu gașca de prietene ale lui Swift formată din Selena Gomez, Sophie Turner, Cara Delevingne și Brittany Mahomes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Hadid a adoptat o ținută sexy la întâlnirea cu Bradley Cooper

La ieșirea cu Bradly, Gigi a arătat senzațional într-o rochie neagră. Modelul și-a pus din nou silueta în evidență și și-a aranjat părul într-un coc strâns. Vedeta a fost fotografiată în timp ce zâmbea și mergea cu doar câțiva pași înaintea iubitului ei.

Păstrând discreția care îl caracterizează, Bradley purta o căciulă neagră și o jachetă bomber asortată. Actorul avea chiar o mână în buzunar când a părăsit localul unde a petrecut alături de iubita sa model.

Ieșirile celor doi au loc după ce Gigi și Bradley s-au bucurat de o seară la teatru. Ei au mers la o piesă Off-Broadway la începutul săptămânii.

Reclamă

Potrivit Page Six, modelul și actorul în vârstă de 48 de ani au văzut Danny And The Deep Blue Sea, o piesă de John Patrick Shanley.

Aparițiile lor în public împreună vin în urma unor informații conform cărora Bradley și Gigi s-au cunoscut prin intermediul fostei partenere a actorului, Irina Shayk, în vârstă de 37 de ani.

Ce spun apropiații celor doi despre relația lor

Reclamă

„Gigi i-a fost prezentată lui Bradley prin Irina Shayk și prietenii lor comuni din industrie”, a declarat o sursă pentru The Messenger.

„Gigi și Irina au fost apropiate de-a lungul anilor în timp ce au lucrat împreună. Gigi și Bradley au mai petrecut împreună, dar au fost doar prietenii în mediile sociale”, a continuat sursa.

Bradley și Irina, care s-au despărțit în 2019, după patru ani împreună, o au pe fiica Lea, în vârstă de 6 ani. Gigi are și ea o fiică, Khai, de 3 ani, din relația cu fostul ei partener, Zayn Malik.

„Gigi și Bradley au luat legătura recent și aveau o legătură cu fiicele lor. Bradley i-a cerut să iasă împreună cu fetițele”, a spus sursa, înainte de a adăuga: „El a urmărit-o și ea a fost cu siguranță interesată și entuziasmată”.

La începutul acestui an, Gigi a fost legată de Leonardo DiCaprio, dar noua ei poveste de dragoste cu Bradley pare că e ceva mai discret.

„S-au văzut întâmplător, dar este extrem de nou”, a continuat sursa. „Gigi a spus că nu vrea o relație serioasă. Au multe în comun și ambele se referă la faptul că sunt părinți într-o industrie cu un program haotic. Ea vrea să se apuce de actorie și este intrigata de perspectiva și îndrumarea lui Bradley. Este foarte lejer totul în acest moment.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Loni Willison caută mâncare într-o pubelă albastră
Divertisment
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată prin care aceasta a trecut. Blonda, în vârstă de 40 de ani, a încercat...
PARTENERI
×