Reclamă

Leonardo DiCaprio are o nouă iubită, dar a mers la o prezentare de modă unde a apărut și fosta lui parteneră. Cum a decurs întâlinirea dintre ei

Lume e mică chiar și pentru celebritățile de la Hollywood. Pe măsură ce relația dintre Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti continuă să meargă mai departe, se pare că cei doi încă frecventează aceleași cercuri de prietenii cu foștii lor parteneri. Acum s-a aflat că Leonardo DiCaprio are o nouă iubită, dar a mers la o prezentare de modă unde a apărut și fosta lui parteneră, Gigi Hadid.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 25 septembrie 2023, 11:52

Ceretti a participat la show-ul Versace de la Milano Fashion Week în septembrie 2023 alături de Kendall Jenner, Natalia Bryant și Gigi Hadid, care se întâmplă să fie fosta parteneră al lui Leonardo DiCaprio. În fotografiile obținute de DailyMail, Hadid a fost pozat într-o rochie galbenă, fluidă, în timp ce Ceretti a pășit pe podium într-un top negru și o fustă mini asortată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leonardo DiCaprio are o nouă iubită, dar apare și lângă Gigi Hadid

Chiar dacă nu au avut niciun fel de interacțiune pe podium, presa internațională a speculat pe seama conversațiilor care au avut loc în culise, când se pregăteau să defileze la spectacol. Potrivit People, se întâmplă ca cele două să fie prietene. Se cunosc de ani de zile și au lucrat împreună la mai multe proiecte în trecut. Chiar au fost fotografiate cândva îmbrățișându-se în culise la Gala Met din 2021.

Potrivit DailyMail, modelele au ajuns chiar să meargă împreună la aceeași petrecere după eveniment. Leo a fost și el prezent pentru a-și susține noua iubită. Dar cuplul a păstrat lucrurile discrete. Actorul în vârstă de 48 de ani a fost văzut ieșind din locație și intrând singur într-un SUV negru. Modelul de 25 de ani a plecat singur și a fost fotografiată zâmbind fanilor. Vittoria era îmbrăcată cu o superbă rochie de culoare nude.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Vittoria Ceretti, într-un top negru și pantaloni asortați, pe podium, la o prezentare de modă
Ceretti a participat la show-ul Versace de la Milano Fashion Week în septembrie 2023 / Profimedia Images
Reclamă

Gigi, la rândul ei, a părăsit locația singură. Tânăra de 28 de ani a fost legată pentru scurt timp de DiCaprio în 2022. Perechea a început pentru prima dată să stârnească zvonuri despre o relație de iubire în vara lui 2022, când Deux Moi a susținut că Gigi și Leo au fost văzuți împreună la The Ned NoMad în New York City în iulie 2022.

Cum a decurs relația dintre Leo și Gigi Hadid

„Gigi Hadid și Leonardo DiCaprio petrec împreună la The Ned (cunoscut anterior ca hotelul The Nomad)”, a spus sursa la acea vreme.

Reclamă

Potrivit unei surse pentru Life & Style, cei doi au început să se întâlnească pentru prima dată după despărțirea lui Leo de Camila Morrone. O persoană din interior a declarat publicației din august 2022: „Leo și Gigi s-au conectat de câteva ori în această vară”. Ea a menționat că „se cunosc de câțiva ani, sunt super atrași unul de celălalt.”

În septembrie 2022, o sursă a confirmat pentru Entertainment Tonight că Leo și Gigi se „întâlneau”. Insiderul a spus: „Gigi și Leo se întâlnesc”. Modelul și actorul au fost văzuți împreună la Casa Cipriani din New York pe 10 septembrie 2022. Depre ei s-a spus atunci că „arătau foarte eleganți”, potrivit sursei. „Stăteau în zona sufrageriei și petreceau o noapte distractivă unul cu celălalt”, a spus sursa.

Deși nu este clar când s-au încheiat exact lucrurile între Gigi și Leo, sursele au confirmat pentru Us Weekly că totul s-a întâmplat pur și simplu. „Leo și Gigi nu mai sunt împreună”, a spus sursa pentru Us Weekly la aproape un an după ce au declanșat pentru prima dată zvonuri despre întâlnirile dintre ei.

Sursa a remarcat că, deși sunt „încă în legătură”, relația și-a urmat cursul. Se pare că Gigi a fost cea care a pus capăt relației. S-a întâmplat în mare parte datorită fiicei ei de trei ani, Khai, pe careo are cu Zayn Malik. „Prima prioritate este copilul ei”, a adăugat sursa. „Ea nu vrea să se întâlnească cu cineva serios decât dacă i-l poate prezenta copilului ei.”

Cine e și cu ce se ocupă Vittoria Ceretti

Vittoria Ceretti este un model italian care s-a născut în Brescia, Italia, pe 7 iunie 1998. Tânăra de 25 de ani este fiica creatorului de modă Francesca Lazzari și a lui Giuseppe Ceretti.

Cu peste 1,5 milioane de urmăritori pe pagina de Instagram, Vittoria s-a transformat deja într-un nume în industria modei. Ea a pășit pe podium pentru branduri precum Dior, Louis Vuitton, Celine și Versace, alături de campanii de modă și frumusețe pentru Dolce & Gabbana, Tory Burch, Prada și Bulgari. În plus, ea a lucrat îndeaproape cu mărci precum Chanel și Vogue, potrivit People.

Spre deosebire de Leo, Vittoria a fost căsătorită anterior. Ea s-a căsătorit cu DJ Matteo Milleri în 2020. Potrivit lui Grazia, cei doi s-au căsătorit „într-o ceremonie ciudată” la Ibiza, pe 6 ianuarie 2020. Deși nu este clar când exact sau de ce s-au despărțit, se pare că modelul a încetat să mai posteze fotografii cu Matteo pe rețelele sociale la sfârșitul anului 2022.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×