Reclamă

Neelam Gill i s-a alăturat lui Leonardo DiCaprio pe iahtul său. Recent s-a zvonit că modelul se iubește cu prietenul actorului

Neelam Gill i s-a alăturat lui Leonardo DiCaprio pe iahtul său. Recent s-a zvonit că modelul se iubește cu prietenul actorului. Cu toate acestea, în cele mai recente imagini se poate vedea cum cei doi s-au relaxat cu un grup de prieteni în Porto Cervo, Sardinia.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 1 august 2023, 7:07

Vedeta de cinema, 48 de ani, și modelul, 28 de ani, sunt văzuți mai mereu împreună de câteva luni. Ei au mers împreună la diferite evenimente. Modelul a zdruncinat însă recent zvonurile legate de o poveste de dragoste, scriind pe Instagram: "Doar pentru a clarifica orice zvon. Nu sunt noua flacără a lui Leonardo DiCaprio. De fapt, sunt într-o relație serioasă cu bunul lui prieten și sunt de multe luni. Singurul motiv pentru care am fost fotografiați în aceeași vecinătate este că am fost acolo cu partenerul meu. Sper că acest lucru va clarifica toate poveștile false".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neelam Gill i s-a alăturat lui Leonardo DiCaprio pe iahtul său

O sursă a declarat pentru MailOnline că Neelam se întâlnește cu cel mai bun prieten al lui Leo. Aceasta a confirmat: „Nu sunt împreună și nu au fost niciodată”.

Neelam arăta senzațional când a ieșit pe puntea bărcii într-un costum de baie minuscul cu model albastru. Silueta ei tonifiată era pe deplin afișată în ținuta din două piese, în timp ce se bucura de soare.

Ulterior, ea s-a acoperit cu o cămașă albastră cu nasturi. De asemenea, și-a ascuns ochii în spatele unei perechi de ochelari de soare negri. Neelam și-a prins părul într-un coc dezordonat prins cu un clește, în timp ce Leo stătea la umbră.

Leonardo DiCaprio și Neelam Gill, în vacanță în Sardinia
O sursă a declarat pentru MailOnline că Neelam se întâlnește cu cel mai bun prieten al lui Leo / Profimedia Images
Reclamă

Actorul a fost văzut stând fără cămașă în timp ce vorbea cu Neelam și cu un grup de prieteni. Mai târziu, Neelam a făcut o baie în mare pentru a se răcori. Și-a etalat încă o dată fizicul ei incredibil. Călătoria lor în Italia vine după ce câștigătorul Oscarului a participat la petrecerea de 80 de ani a lui Sir Mick Jagger, la Londra.

El a avut o apariție surpriză la petrecerea plină de vedete alături de oameni ca Lenny Kravitz, Stella McCartney și Jerry Hall.

Leonardo și Neelam au fost mai mereu împreună în ultimul timp

Reclamă

Neelam este un model din Coventry. Ea a acumulat o serie de realizări de când a devenit primul model de origine indiană care a fost distribuit într-o campanie Burberry cu aproape un deceniu în urmă. La începutul acestei luni, Leo a fost văzut petrecând cu Neelam și Maya Jama, 28 de ani, la Londra.

Leo a participat la petrecerea de vară Vogue de la Chiltern Firehouse, unde Maya, chipul ediției din august a Vogue, și Neelam au fost văzute cu ținute sclipitoare în rochii lungi.

În imaginile publicate de de colegii petrecăreți, Leonardo părea să se distreze de minune. El a discutat cu mai multe persoane. Oameni din interior au spus lui MailOnline că s-a plasat lângă cabina DJ-ului în mijlocul festivităților.

Mama lui Leo, Irmelin Indenbirken, a fost și ea prezentă și a fost văzută râzând cu fiul ei.

Neelam a fost văzută în ultimele luni petrecând pe mega-iahtul lui Leo cu un grup de prieteni pe Coasta Amalfi. Ea a mai fost prezentă la multe evenimente la care Leo a participat. A fost văzută inclusiv la Cannes și la evenimente organizate la Chiltern Firehouse.

Cei doi au fost văzuți de asemenea și la o cină la Paris cu Tobey Maguire luna trecută. Despre acesta din urmă se crede că este singur. El a fost cuplat cu mai multe femei frumoase în ultima vreme.

Pe fondul unui vârtej de diferite zvonuri legate de viața sa amoroasă, Leonardo ar fi încă într-o relație „prietenoasă, fără obligații” cu un alt model, Gigi Hadid.

„Ei călătoresc atât de des, așa că este mai bine pentru ei să-și păstreze relația deschisă și fluidă. Nici unul dintre ei nu vrea să se stabilească în acest moment”, a afirmat o sursă pentru Us Weekly în mai.

O persoană din interior a declarat anterior publicației că este atras de „atitudinea foarte cultă și educată a vieții” tinerei de 28 de ani.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×