Reclamă

Leonardo DiCaprio se distrază alături de modelul Neelam Gill. Tânăra de 28 de ani a fost alături de actor și de tatăl acestuia pe un iaht de 150 de milioane de dolari

Leonardo DiCaprio se distrază alături de modelul Neelam Gill. Tânăra de 28 de ani a fost alături de actor și de tatăl acestuia pe un iaht de 150 de milioane de dolari. Din vacanța din Italia nu a lipsit nici mama vitregă a actorului și nici prietenii celebrului model.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 22 iunie 2023, 7:21

Leonardo DiCaprio i-a găzduit pe Neelam Gill și pe prietenii ei pe mega-iahtul său de 150 de milioane de dolari. Superstarul de la Hollywood, în vârstă de 48 de ani, a invitat-o pe frumusețea britanică, în vârstă de 28 de ani, să i se alăture la bordul vasului de lux numit Luc Leman. Acesta este ancorat în largul coastei Italiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leonardo DiCaprio se distrază alături de modelul Neelam Gill

Leonardo a fost în vacanță pe uimitoarea Coastă Amalfi cu tatăl și mama vitregă. Erau și ei la bord la acel moment. Actorul a fost la fel de discret ca de obicei. El a purtat un tricou alb simplu și pantaloni scurți în stil cargo de culoare bej. Ținuta a fost completată de o șapcă și mai multe coliere, scrie DailyMail.

Neelam arăta superb într-o rochie midi mătăsoasă, cu un imprimeu atrăgător. Ținuta sexy a combinat-o cu o geantă de mână verde și șlapi de culoare albă.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Neelam Gill, într-o rochie cu imprimeu, o geantă de umăr și o pereche de ochelari de soare
Leonardo DiCaprio se distrază alături de modelul Neelam Gill / Profimedia Images
Reclamă

Lui Neelam i s-a alăturat modelul Madison Headrick Nahmad, 29 de ani. Aceasta a purtat un crop top în dungi și pantaloni albi. Bianca Balti, 39 de ani, a participat și ea la distracția de la bordul ambarcațiunii de lux.

Tatăl lui Leonardo, George, arăta elegant într-o cămașă cu model maro și pantaloni de culoare închisă. Mama vitregă a actorului, Peggy, care este amritdhari sikh, a purtat un turban alb pentru a-și ține părul acoperit și s-a îmbrăcat într-un caftan alb șic și pantaloni asorți.

Ieșirea lor a venit la doar câteva zile după ce Gigi Hadid, în vârstă de 28 de ani, a petrecut timp cu Leonardo și membrii familiei sale. Supermodelul și actorul câștigător al Oscarului au fost văzuți amândoi sosind la Chiltern Firehouse din Londra. A fost a doua lor noapte de ieșiri la rând în capitală. Ei au mers la cina cu părinții lui Leo la China Tang cu o seară înainte.

Reclamă

Se pare că dragostea dintre cei doi s-a epuizat în februarie. În ciuda sfârșitului scurtei lor relații, cei doi au fost văzuți împreună de mai multe ori în luna mai. Se presupune că au petrecut din nou recent timp împreună, dar nu se știe clar statutul relației pe care o au.

Cum se înțelege Leonardo DiCaprio cu tatăl său

Leonardo are o relație foarte strânsă cu tatăl său, care s-a separat de mama actorului la scurt timp după ce acesta s-a născut și s-a căsătorit cu Peggy Farrar două decenii mai târziu, în 1995.

După ce a făcut tot ce a putut ca să aibă bani în primele etape ale copilăriei lui Leo, George și-a găsit de lucru ca instalator de azbest și acoperișuri rezistente la foc. Ulterior, el a pornit lansarea unei afaceri cu paturi cu apă numită Foggy Bottom.

George și-a făcut de asemenea un nume ca scriitor și editor înainte de a-l ghida pe fiul Leo în primele zile ale carierei sale pe ecran. În timp ce Leonardo este un actor premiat la Hollywood, tatăl său a avut o scurtă incursiune în lumea filmului.

George DiCaprio a jucat recent un mic rol în comedia lui Paul Thomas Anderson, Licorice Pizza.

A jucat rolul unui proprietar de magazin de peruci și vânzător de paturi cu apă, care l-a convins pe protagonistul filmului (interpretat de Cooper al regretatului Philip Seymour Hoffman) să-și înceapă propria afacere cu paturi cu apă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×