Reclamă

Ashley Graham s-a pozat într-un costum de baie din două piese. Modelul se află în vacanță alături de soțul său în Saint Tropez

Ashley Graham s-a pozat într-un costum de baie din două piese. Modelul internațional s-a distrat alături de prieteni și soțul său. Diva petrece fără copii în Saint Tropez. La fel ca multe alte vedete, Ashley a ales să se retragă pe un iaht de lux. Aceasta și-a dorit mai multă intimitate pentru apropiații săi.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 18 iunie 2023, 6:13

Modelul în vârstă de 35 de ani nu are formele perfecte, dar nici nu se sfiește să poarte costume de baie îndrăznețe. De data aceasta a fost pozată de fotografi în timp ce se relaxa. În încercarea de a obține bronzul perfect, Ashley a fost la un pas de un accident vestimentar. Costumul de baie prea mic ar fi putut s-o pună într-o postură delicată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ashley Graham s-a pozat într-un costum de baie din două piese

Modelul plus-size se mândrește cu silueta sa. Chiar dacă formele ei sunt accentuate, aceasta nu renunță la costumele de baie preferate. De data aceasta se bucură de vacanța sa în Saint Tropez. Ashley a ales această destinație alături de soț și un grup de prieteni.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Ashley Graham în costum de baie pe un iaht din Saint Tropez
Modelul în vârstă de 35 de ani nu are formele perfecte, dar nici nu se sfiește să poarte costume de baie îndrăznețe / Profimedia Images

Vedeta de 35 de ani a fost surprinsă într-un costum sexy de baie. În partea de sus a ales un sutien cu animal print, iar în partea de jos a optat pentru o pereche de bikini negri. Ashley s-a distrat în timp ce a înotat alături de soț și prieteni.

Reclamă

Modelul a făcut o combinație interesantă a pieselor costumului de baie. Vedeta a fost vizibil încântată de vacanța sa. Tot mai multe personalități de la Hollywood aleg să se distreze în vacanță pe iahturile de lux. Leonardo DiCaprio a fost văzut și el pe un iaht alături de un grup de prieteni.

Acest lucru le oferă personalităților mai multă intimitate. Paparazzi au încercat să surprindă mai multe fotografii, însă accesul lor a fost unul redus, scriu publicațiile internaționale.

Ashley a dorit să-și documenteze vacanța și în mediul online. Aceasta a postat mai multe fotografii în care apare în costumul de baie din două piese.

Reclamă

Modelul plus-size s-a bucurat de nenumărate aprecieri din partea admiratoarelor sale din mediul online.

Ashley Graham a trecut prin schimbări după ce a adus pe lume o pereche de gemeni

Ashley Graham a devenit mamă alături de partenerul său, Justin Ervin. Vedeta a povestit că trupul său a trecut prin transformări impresionante după ce a născut.

Deși și-a documentat sarcina în mediul online, aceasta a ales să posteze imagini reale cu trupul său chiar și după ce a născut.

Modelul internațional a împărtășit fiecare moment cu admiratorii săi din mediul online. De altfel, Ashley a făcut o alegere îndrăzneață și a ales să nască natural chiar în propria ei casă.

„Băieții mei au venit pe lume în casa noastră. S-au născut de dimineață și sunt fericiți. Am nevoie de mai mult timp pentru a mă vindeca și a mă conecta cu soțul și cei trei băieți ai mei. Aștept să vă povestesc mai multe despre această călătorie”.

Mesaju divei după naștere a liniștit multe mămici care o urmăresc cu admirație. Ashley a fost transparentă chiar și în timpul primei sale sarcini. Modelul plus-size mai are un băiat, pe nume Issac.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×