Reclamă

Leonardo DiCaprio se relaxează în vacanța din Sardinia. Actorul a fost surprins alături de mai multe domnișoare pe un iaht de lux

Leonardo DiCaprio se relaxează în vacanța din Sardinia. Actorul internațional a fost surprins alături de mai multe domnișoare pe un iaht de lux. Acesta și-a petrecut timpul în compania prietenilor apropiați. Actorul din Titanic a ales să stea departe de agitația din Statele Unite ale Americii.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 3 iunie 2023, 6:08

Când vine vorba de vacanțe, fanii se așteaptă deja să-l vadă pe DiCaprio la bordul unui iaht de lux. În ultimul timp, Leonardo a ales să stea departe de agitație și să se retragă alături de prietenii apropiați. Actorul în vârstă de 48 de ani preferă să aibă parte de intimitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leonardo DiCaprio se relaxează în vacanța din Sardinia

Leonardo DiCaprio este cunoscut pentru faptul că ar prefera femeile mult mai tinere ca acesta. De data aceasta a fost surprins în timpul unei vacanțe de vis. Actorul s-a relaxat alături de un grup de prieteni apropiați în Sardinia.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Mai multe domnișoare s-au aflat pe iahtul unde a petrecut Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprio a fost surprins în compania mai multor domnișoare / Profimedia Images

Alături de bărbați au fost mai multe domnișoare. Acestea și-au etalat formele de invidiat în costume de baie minuscule, scrie Daily Mail. Paparazzi nu au putut confirma identitatea domnișoarelor. Totuși, aceștia au reușit să surprindă mai multe fotografii cu actorul din Titanic.

Reclamă

La 48 de ani, Leonardo continuă să aibă un fizic de invidiat. Actorul a pierdut mai multe kilograme în ultimele luni.

Acesta a devenit mult mai preocupat de imaginea sa în ultimul an. De altfel, a fost surprins recent în timp ce lua masa cu mama sa și un model de 28 de ani. În vacanța din sardinia a ales să facă plajă și să se distreze alături de prieteni.

Programul aglomerat din ultimele luni l-a făcut pe DiCaprio să-și dorească să evadeze puțin din cotidian. Actorul internațional a profitat din plin de timpul său liber. Apropiații acestuia susțin că Leo va mai petrece câteva zile în Europa.

Reclamă

Leonardo DiCaprio a fost surprins în compania modelului Irina Shayk

Nu este prima dată când Leonardo este surprins în compania frumoasei Irina Shayk. Cei doi au luat masa de mai multe ori împreună. Sursele apropiate acestuia susțin că la bordul iahtului s-ar fi aflat și Irina. Modelul în vârstă de 37 de ani, are un copil cu actorul Bradley Cooper.

De altfel, Irina și Leonardo au fost invitați împreună la petrecerea aniversară pe care Naomi Campbell a organizat-o.

Modelul trăiește în New York, însă a fost văzută în Europa în această perioadă. Irina a participat inclusiv la premiera filmului Killers of Flower Moon, în care joacă Leonardo DiCaprio. Nu se știe dacă între cei doi există o legătură amoroasă sau este vorba despre o simplă prietenie.

Leonardo și Irina se știu deja de câțiva ani. Apropiații lui Leonardo susțin că acesta nu ar fi interesat în mod romantic e Irina. De altfel, în presă s-a scris că actorul ar avea o relație cu Gigi Hadid.

După ce s-a despărțit de ultima sa iubită, Leonardo a intrat sub lupa presei internaționale. Gusturile sale pentru femeile mai tinere au fost intens criticate. Actorul nu a făcut niciun comentariu cu privire la ce s-a scris în presă despre el. Totuși, prietenii săi s-au arătat a fi destul de deranjați.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×