Reclamă

Jeff Bezos și Lauren Sánchez și-au petrecut vacanța pe un iaht în valoare de 500 de milioane de dolari. Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși în ipostaze tandre

Jeff Bezos și Lauren Sánchez și-au petrecut vacanța pe un iaht în valoare de 500 de milioane de dolari. Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși în ipostaze tandre la bordul navei. Bezos și partenera sa se distrează în Mallorca, Spania. Aceștia preferă intimitatea, motiv pentru care nu apar foarte des în lumina reflectoarelor.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 18 mai 2023, 7:16

Jeff Bezos și Lauren Sánchez sunt amatori de petreceri. Aceștia duc o viață lipsită de griji și încearcă să se bucure de fiecare clipă pe care o pot petrece împreună. Omul de afaceri și frumoasa sa iubită trăiesc o poveste de dragoste, ferită de ochii curioșilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jeff Bezos și Lauren Sánchez și-au petrecut vacanța pe un iaht în valoare de 500 de milioane de dolari

Iubita omului de afaceri, în vârstă de 52 de nai, a fost surprinsă într-un costum de baie minuscul Lauren a ales să-și pună în valoare formele de invidiat într-un bikini roz. Aceasta s-a bucurat de timpul pe care îl poate petrece alături de partenerul său.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jeff Bezos și Lauren Sánchez în timp ce fac plajă pe iaht
Bezos și partenera sa se distrează în Mallorca, Spania / Profimedia Images

Prezentatoarea TV a fost fotografiată în timp ce făcea plajă sau stătea în compania iubitului său. Jeff Bezos și-a privit insistent iubita în timp ce aceasta se întindea pe șezlong pentru a obține bronzul perfect. Flacăra pasiunii dintre cei doi este prezentă în continuare.

Reclamă

Jeff Bezos și Lauren Sánchez au petrecut câteva momente romantice la bordul navei de lux. Miliardarul încearcă să-i ofere partenerei sale tot ce este ai bun, iar aceasta îl răsplătește de fiecare dată cu gesturi tandre. Bezos și partenera sa au început să se întâlnească în anul 2019.

Totul a avut loc la scurt timp după ce miliardarul a anunțat că divorțează de fosta sa soție, MacKenzie. În trecut s-a zvonit că actuala iubită a miliardarului ar avea o pasiune pentru Leonardo DiCaprio.

Cei doi au fost surprinși în timp ce se priveau lung. Totuși, Bezos nu a dat curs zvonurilor. Miliardarul pare extrem de fericit alături de actuala sa parteneră.

Reclamă

Jeff Bezos deține un iaht în valoare de jumătate de miliard de dolari

Jeff Bezos și Lauren Sánchez s-au bucurat de timpul liber pe iahtul miliardarului. Omul de afaceri își răsfață partenera și face alegeri interesante când vine vorba de locurile în care alege să o ducă pe aceasta în vacanță.

Nava impresionantă a miliardarului are trei pânze ce ating o lungime de 230 de metri fiecare. Nava a fost prima dată pozată părăsind un port de lângă Rotterdam și  ieșind în Marea Nordului.

În prezent miliardarul se află în Mallorca, Spania Iahtul a avut de trecut mai mult teste înainte de a ajunge în posesia miliardarului. Acesta și-a dorit tot ce este mai bun pentru el și partenera sa. La bordul navei de lux au fost surprinși Jeff Bezos și Lauren Sánchez, dar și un grup de prieteni.

Se zvonește că miliardarul este foarte selectiv cu oameni pe care îi lasă la bordul navei sale. Primele imagini cu nava de lux a miliardarului au început să circula în luna martie 2023, atunci când acesta a fost gata de primire.

Au fost nevoie de operațiuni impresionante pentru ca iahtul să poată părăsi portul din Olanda. Cu toate acestea, miliardarul a obținut în cele din urmă ceea ce și-a dorit, iar acum petrece timp în Spania pe nava impresionantă. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×