Reclamă

Jeff Bezos și Lauren Sánchez se distrează pe iaht în St. Barts. Cum au fost fotografiați cei doi parteneri

Jeff Bezos și Lauren Sánchez se distrează pe iaht în St. Barts. Cei doi parteneri au parte de clipe de relaxare în perioada sărbătorilor de iarnă. Omul de afaceri și frumoasa sa iubită au fost fotografiați unul în brațele celuilalt, în timp ce-și oferă sărutări tandre.

Publicat: 28 decembrie 2021, 12:33 / Actualizat: 28 decembrie 2021, 17:39

Sánchez, în vârstă de 52 de ani, a fost văzută foarte drăgostoasă în preajma cu fondatorul Amazon, în vârstă de 57 de ani. Cei doi se relaxează pe un iaht în apa oceanul de un albastru greu de descris în cuvinte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jeff Bezos și Lauren Sánchez se distrează pe iaht

Prezentatoarea tv a fost fotografiată purtând un costum de baie negru, din două piese, care i-a pus formele în evidență. Femeia a fost fotografiată în timp ce se răcorea sub dușul de pe ambarcațiune. Jeff Bezos o privea insistent, semn că flacăra pasiunii încă există în cuplul lor.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Jeff Bezos o privește pe iubita sa în timp ce face duș
Prezentatoarea tv a fost fotografiată purtând un costum de baie negru, din două piese, care i-a pus formele în evidență / Profimedia Images

În imagini se mai poate vedea cum femeia a vrut să-i facă o farsă soțului ei. I-a dat cu dușul pe față. Jeff Bezos a închis ochii și a lasat-o pe partenera sa să fie jucăușă. Sánchez și-a asortat costumul de baie cu un pareo negru croșetat, care a dat o notă sexy ținutei sale. Look-ul a fost completat cu o pălărie de soare crem, cu bor mare.

Reclamă

Dacă Lauren Sánchez face mereu furori cu formele ei atunci când apare în public, de această dată și titanul tehnologiei a atras toate privirile. Acesta a purtat pe iaht doar o pereche de pantaloni scurți și o șapcă, abdomenul sculptat fiind lăsat la vedere.

Cei doi nu și-au putut ține prea mult mâinile departe unul de celălalt. La un moment dat, fără să se gândească la privitori, s-au atins tandru și s-au lăsat pradă pasiunii. Bezos, cu o avere de 202 de miliarde de dolari, a fost fotografiat atingând spatele lui Sánchez.

Iubita lui Jeff Bezos, atrasă și de Leonardo DiCaprio

Reclamă

Chiar săptămâna trecută, Page Six a raportat că Sánchez a fost zărită atingând posteriorul iubitului ei în timp ce se aflau într-o excursie romantică pe insula Caraibe. Au fost văzuți, de asemenea, ținându-se de mână și sărutându-se cu patimă.

Bezos și Sánchez au început să se întâlnească în 2019. Totul s-a întâmplat la scurt timp după ce al doilea cel mai bogat bărbat din lume a anunțat că divorțează de soția MacKenzie. De atunci, Bezos și Sánchez au fost de nedespărțit.

Chiar dacă se iubesc, Lauren Sánchez a ținut primele pagini ale tabloidelor recent, după ce a fost surprinsă în timp ce îl privea lung pe Leonardo DiCaprio. Într-un material video care a apărut în presă, se poate vedea clar cum Leonardo a impresionat-o la propriu pe Lauren și se vede clar cum îl privește cu interes. Actorul are și el o iubită mai tânără, despre care apropiații spun că e foarte atașat.

După ce s-a făcut vâlvă pe seama imaginilor, Jeff Bezos, ca să pună capăt speculațiilor, i-a trimis lui Leonardo DiCaprio un tweet și a glumit cu el spunând că îl va arunca de pe o stâncă. Chiar și Jeff Bezos a observat cum iubita sa are o apropiere ciudată cu faimosul actor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×