Reclamă

Leonardo DiCaprio și Camila Morrone au ieșit la cină în Santa Monica. Actorul și iubita sa au furat toate privirile

Leonardo DiCaprio și Camila Morrone au ieșit la cină în Santa Monica și s-au bucurat de o noapte romantică. Actorul de 47 de ani și iubita sa de numai 24 au fost văzuți la restaurantul Giorgio Baldi din Santa Monica, California.

Publicat: 20 noiembrie 2021, 7:16 / Actualizat: 22 noiembrie 2021, 12:05

Camila a purtat o rochie din mătase de culoare arămie, cu tocuri înalte. Leonardo DiCaprio a ieșit îmbrăcat în hanorac cu pantaloni sport și o pereche de teniși albi. Deși nu s-au potrivit sau completat din punct de vedere stilistic, pare că cei doi și-au găsit liniștea. Sunt foarte apropiați și le place să petreacă timpul împreună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leonardo DiCaprio și Camila Morrone au ieșit la cină

Recent, o sursă din apropierea celor doi a declarat pentru publicațiile tabloide internaționale că cei doi sunt mai apropiați ca niciodată: „Cuplul lor este solid și totul merge grozav între Leo și Cami”. Cei doi ies foarte rar în public. Atunci când o fac sunt extrem de discreți, mai ales Leonardo DiCaprio care încearcă mereu să se ferească de camerele de fotografiat, scrie JustJared.com.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Leonado DiCaprio, cu mâna la față și gluga pe cap, în timp ce se ferește de fotografi
Atât Camila, cât și Leonardo DiCaprio au fost extrem de discreți cu relația lor / Profimedia Images

Atât Camila, cât și Leonardo DiCaprio au fost extrem de discreți cu relația lor. Cei doi încearcă mereu să păstreze un spațiu bine delimitat între viața personală și cea de cuplu. Au fost văzuți pentru prima dată împreună în anul 2017, în luna decembrie. De atunci și până acum au fost foarte rar văzuți împreună în public.

Reclamă

Mulți din cercul lor de prieteni au spus că deși Leonardo DiCaprio este foarte implicat și dedicat proiectelor sale personale, aceasta petrece foarte mult timp cu Camila. Despre actor se spune că a mai rărit din ieșirile cu prietenii.

„Îi place foarte mult viața pe care o are alături de ea. Sunt mai sudați ca niciodată în calitate de cuplu” a declarat sursa publicației E! News.

Deși cei doi sunt considerați profesioniști atunci când vine vorba despre discreție, speculațiile despre o posibilă relație între ei a apărut la scurt timp după ce actorul s-a despărțit de modelul Nina Agdal. Printre cuceririle lui Leo s-a numărat și frumoasa Mădălina Ghenea.

Reclamă

Cine este și cu ce se ocupă Camila Morrone

Camila Morrone s-a născut în Buenos Aires și face parte dintr-o familie cunoscută. Tatăl tinerei de 24 de ani a fost model, iar mama sa este actrița Lucia Solá. Camila este o stea în plină ascensiune la Hollywood. Pe lângă carierea din lumea filmului, Morrone a cucerit de-a lungul timpului și podiumurile de modă.

Camila a jucat roluri secundare în filmul Bukowski, regizat de James Franco, și în Death Wish alături de Bruce Willis, dar succesul ei a venit în 2019. Aceasta a jucat exemplar în filmul Mickey and the Bear și chiar a ajuns să fie comparată cu jennifer Lawrence pentru rolul din Winter’s Bone.

Ea a declarat pentru LA Times că echilibrul dintre cariera de model și cea din lumea filmului poate fi o provocare: „M-am simțit atât de rușinată de istoria mea de model când am intrat în actorie. Am încercat să ascund acea parte a vieții mele. Nu voiam să fiu privită ca fiind prea sexy pentru un rol. Am auzit, „Oh, nu are aspectul casnic”, sau „e prea voluptosă” ori „nu vreau să spun sexy”. De multe ori așa mă priveau oamenii”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×