Reclamă

Leonardo DiCaprio și Camila Morrone au fost împreună la US Open 2021. Cum au fost fotografiați cei doi

Cele mai recente imagini surprinse de fotografi îi arată pe Leonardo DiCaprio și Camila Morrone la US Open 2021. Cei doi au fost pozați în tribune, iar imaginile cu ei au devenit rapid subiect de tabloide.

Publicat: 14 septembrie 2021, 7:58

Cei doi au participat la meciul dintre Daniil Medvedev și Novak Djokovic. Deși actorul a încercat să fie discret și s-a camuflat bine, acesta tot a fost remarcat. Oricât a încercat, nu avea cum să fie lăsat în pace când avea alături o femeie precum Camila Morrone.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leonardo DiCaprio și Camila Morrone au fost împreună la US Open 2021

Cei doi au fost extrem de discreți în ceea ce privește relația lor. Au păstrat un spațiu între viața personală și lumina reflectoarelor. Cei doi au fost văzuți pentru prima dată împreună în decembrie 2017. Actorul de 46 de ani și Camila de numai 24 de ani au mai fost fotografiați în California de-a lungul timpului.

În luna decembrie a anului 2020, o sursă apropiată celor doi a declarat pentru E! că deși este extrem de implicat în proiectele sale, acesta stă destul de mult în preajma tinerei, chiar dacă adesea mai are ieșiri cu prietenii săi.

„Îi place foarte mult viața pe care o are alături de ea. Sunt mai sudați ca niciodată în calitate de cuplu”, a declarat sursa publicației mai sus menționată.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
DiCaprio și iubita sa, la US Open 2021, în tribune, la meciul dintre Daniil Medvedev și Novak Djokovic
Leonardo DiCaprio și Camila Morrone sunt profesioniști în menținerea relației lor departe de ochii publicului / Profimedia Images

Cei doi nu au fost singurele vedete de la meciul dintre cei doi mari sportivi din lumea tenisului. Brad Pitt a fost de asemenea fotografiat și el alături de Bradley Copper pe durata meciului. Cei doi actori au fost greu de recunoscut din cauza măștilor de protecție, mai ales că Brad Pitt a purtat și ochelari de soare și pălărie.

Leonardo DiCaprio și Camila Morrone sunt profesioniști în menținerea relației lor departe de ochii publicului. Speculațiile despre relația lor de dragoste au apărut la câteva luni după ce actorul s-a despărțit de modelul Nina Agdal. Printre cuceririle lui Leo s-a numărat și frumoasa Mădălina Ghenea.

Reclamă

Camila Morrone este o stea în plină ascensiune la Hollywood. Dincolo de lumina reflectoarelor, ea este se pare femeia care i-a furat inima marelui actor.

Camila s-a născut în Buenos Aires și provine dintr-o familie cunoscută. Tatăl său, Maximo a fost supermodel, iar mama sa este actrița Lucia Solá.

Cine este Camila Morrone

În ciuda faptului că a crescut cu părinții în spectacole și chiar a urmat liceul care a inspirat Beverly Hills 90210, Morrone a declarat pentru Los Angeles Times că a rezistat actorie:

„I-am văzut luptându-se toată viața pentru a fi actori independenți din punct de vedere financiar și, văzându-i că trec prin asta, am fost cam dezamăgită. A existat atât de multă angoasă în jurul actorilor. E greu să nu știi niciodată de unde va veni următorul tău salariu. M-am gândit. Mă duc la facultate. Voi avea un loc de muncă normal de la 9 la 5. Și, desigur, am ajuns exact ca ei.”

După roluri secundare în filmul Bukowski, regizat de James Franco, și în Death Wish alături de Bruce Willis, succesul ei a venit în 2019. Aceasta a jucat exemplar în filmul Mickey and the Bear și chiar a ajuns să fie comparată cu jennifer Lawrence pentru rolul din Winter’s Bone.

Pe lângă cariera din lumea filmului, Morrone este și un model celebru. Potrivit W Magazine, Camila a debutat pe podium în 2016 la show-ul brand-ului Moschino din 2017. De asemenea, ea a realizat coperta Vogue Turcia și a modelat în campanii pentru mărci, inclusiv Coach și Topshop.

Ea a declarat pentru LA Times că echilibrul dintre cariera de model și cea din lumea filmului poate fi o provocare: „M-am simțit atât de rușinată de istoria mea de model când am intrat pentru prima dată în actorie. Am încercat să ascund acea parte a vieții mele, pentru că nu voiam să fiu privită ca fiind prea sexy pentru un rol. Am auzit, „Oh, nu are aspectul casnic”, sau „e prea voluptosă” ori „nu vreau să spun sexy”. De multe ori așa mă priveau oamenii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×