Reclamă

Elle Fanning a purtat o rochie transparentă pe covorul roșu. Decupajele îndrăznețe au atras atenția tuturor

Elle Fanning a purtat o rochie transparentă pe covorul roșu, iar silueta ei a atras atenția tuturor. Vedeta și-a lăsat la vedere trupul tras prin inel și nu s-a sfiit să le arate tuturor chiar și cele mai intime zone ale trupului.

Publicat: 10 noiembrie 2021, 8:14

Actrița, în vârstă de 23 de ani, a participat la Gala LACMA Art + Film din Los Angeles, California. Eva Chow și Leonardo DiCaprio au co-prezidat evenimentul, iar Gala 2021 a fost sponsorizată de Gucci. Fanning a ales pentru evenimentul cu pretenții o rochie Gucii dintr-un material transparent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elle Fanning a purtat o rochie transparentă

Rochia neagră a fost confecționată dintr-un material transparent, cel mai probabil un voal. Suprapunerile din talie au pus în evidență trupul Ellei, dar materialul a lăsat la vedere posteriorul. Din mânecile lui Fanning au curs panglici de material, care au atârnat pe covorul roșu precum o trenă.

Decolteul actriței a fost accentuat de o broșă supradimensionată cu trandafiri și paiete. Țesătura transparentă a expus sutienul negru fără bretele al lui Fanning și posteriorul acoperit doar de o pereche de bikini cu talie înaltă. Ținuta a fost cu spatele gol, un alt detaliu care le-a atras atenția tuturor.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Elle Fanning, la Muzeul din Los Angeles, sponsorizat de Gucci
Din mânecile lui Fanning au curs panglici de material, care au atârnat pe covorul roșu precum o trenă / Profimedia Images
Reclamă

Samantha McMillen a stilat look-ul îndrăzneț al lui Fanning, scrie Insider.com. Nu este prima dată când Elle Fanning colaborează cu Gucci pentru un eveniment. Ea a scris scurtmetrajul „Gucci Always Wins” în 2020, care a marcat debutul ei în regie.

De asemenea, actrița a purtat ținute de la acest brand de mai multe ori în public în anul 2021. Elle Fanning a ales o rochie albastră Gucci la Globurile de Aur și a uimit într-un costum de la legendara casă de modă și la Premiile SAG 2021.

Muzeul de artă din Los Angeles a a găzduit anul acesta evenimentul anul Gucci. Cea de-a zecea gală anuală de Artă + Film a muzeului a fost susținută pe Wilshire Boulevard și a reunit cele mai mari nume de la Hollywood.

Reclamă

Vedetele s-au întrecut în ținute care mai de care mai frumoase și mai sclipitoare. Evenimenul este unul sponsorizat de Gucci și în cadrul lui sunt onorați creatorii americani influenți în fiecare an. Gala a fost prezidată de de regizorul Steven Spielberg, Leonardo DiCaprio și administratorul LACMA, Eva Chow. Potrivit Vogue.com, vedetele au străucit anul acesta mai mult decât în galele anterioare. Pe covorul roșu de la LACMA, vedetele au venit cu ținute create de Alessandro Michele.

Cum și-a început Elle Fanning cariera

Născută pe 9 aprilie 1998, Elle este sora mai mică a lui Dakota Fanning, care și-a făcut debutul în actorie în capodopera lui Stephen Spielberg din 2005, „Războiul lumilor”, înainte de a juca în saga de mare succes „Twilight”.

Aceasta a jucat pentru prima dată într-un film la vârsta de numai 18 luni. Elle Fanning a apărut în filmul „I Am Sam” de Jessie Nelson, alături de Sean Penn, Michelle Pfeiffer și sora ei Dakota. De atunci, Elle a cucerit micul ecran, dar și publicațiile mari ale lumii. Elle a apărut pe coperta mai multor reviste mari din lume, de exemplu Vogue Australia.

În 2011, Elle Fanning a jucat în thrillerul science-fiction „Super 8”, regizat de J.J. Abrams și produs de Stephen Spielberg. Datorită performanței sale impecabile, tânăra actriță americană a primit premiul Spotlight la Festivalul de Film de la Hollywood în același an. În 2014, tânăra actriță americană a interpretat-o ​​pe Prințesa Aurora în „Maleficent”, o adaptare de basm cu Angelina Jolie în rolul celei mai de temut vrăjitoare de la Disney.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×