Reclamă

Covorul roșu de la Gala LACMA 2021. Cele mai reușite ținute purtate de vedete

Muzeul de Artă al Los Angeles (LACMA) a găzduit evenimentul anual Gucci. Wilshire Boulevard a spus anul acesta prezent pentru cea de-a zecea gală anuală de Artă + Film a muzeului. Ce ținute au ales vedetele pentru covorul roșu de la Gala LACMA 2021.

Publicat: 8 noiembrie 2021, 11:55 / Actualizat: 9 noiembrie 2021, 11:40

Evenimentul sponsorizat de Gucci care onorează creatorii americani influenți în fiecare an, a fost co-prezidat anul acesta de regizorul Steven Spielberg, Leonardo DiCaprio și administratorul LACMA, Eva Chow. A atras încă o dată prezența celor mai mari nume de la Hollywood.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Covorul roșu de la Gala LACMA 2021

Potrivit Vogue.com, vedetele au străucit anul acesta mai mult decât în galele anterioare. Pe covorul roșu de la LACMA, vedetele au venit cu ținute create de Alessandro Michele. Elle Fanning a purtat o rochie Gucci transparentă, diafană, în întregime neagră, cu un detaliu floral la guler. La fel și Billie Eilish, Serena Williams și Kirsten Dunst. Acestea au optat pentru ținute monocrome din cap până în picioare.

Pe de altă parte, susținătoarea de multă vreme a lui Gucci, Dakota Johnson, a fost foarte drăguță în roz. Ea a optat pentru pantaloni largi din satin cu o bralette de cristal. Descoperă mai jos care sunt creațiile care au atras toată atenție pe covorul roșu de la LACMA 2021 al Gucci.

Hailey Bieber

Hailey Bieber a purtat Saint Laurent la cea de-a zecea gală anuală LACMA Art+Film 2021. Aceasta este o fană a creațiilor casei de modă menționate mai sus.

Reclamă
Hailey Bieber a purtat o rochie albă, lungă la LACMA 2021, o creație Yves Saint Laurent
Hailey Bieber a purtat Saint Laurent la cea de-a zecea gală anuală LACMA Art+Film 2021 / Profimedia Images

Jodie Turner-Smith

Jodie Turner-Smith a purtat Gucci la cea de-a zecea Gală LCMA 2021. Penele și detaliile strălucitoare au fost la mare putere anul acesta în cadrul evenimentului.

Reclamă
Jodie Turner-Smith a purtat o rochie roz, sclipitoare, pe covorul roșu de la Gala LACMA 2021
Jodie Turner-Smith a purtat Gucci la cea de-a zecea Gală LCMA 2021 / Profimedia Images

Serena Williams

Serena Williams a optat și ea pentru o creație Gucci pentru covorul roșu de la Gala LACMA 2021. Deși în partea de jos rochia a fost simplă, neagră, bustul tenismenei a fost pus în evidență de detalii strălucitoare, la fel și mânecile, la care s-au folosit desigur pene.

Serena Williams a purtat o rochie Gucci la gala LACMA 2021, neagră și lungă
Serena Williams a optat și ea pentru o creație Gucci pentru covorul roșu de la Gala LACMA 2021 / Profimedia Images

Olivia Wilde

Olivia Wilde a purtat tot o creație Gucci semnată de Alessandro Michele. Actrița a strălucit în paiete negre, iar fluturele roz din partea de sus a ținutei a atras toate privirile. Vedeta nu a mai avut nevoie de prea multe accesorii la această rochie.

Olivia Wilde a purtat o creație Gucci pe covorul roșu de la Gala LACMA 2021
Olivia Wilde a purtat tot o creație Gucci semnată de Alessandro Michele / Profimedia Images

Camila Morrone

Deși a venit la evenimentul sponsorizat de Gucci, Camila Morrone, iubita lui Leonardo DiCaprio, a purtat pe covorul roșu de la Gala LACMA 2021 o rochie semnată de casa de modă Versace.

Camila Morrone, prezentă pe covorul roșu de la Gala LACMA 2021, într-o rochie lungă, transparentă
Camila Morrone a purtat la Gala LACMA 2021 o rochie Versace / Profimedia Images

Paris Hilton

Paris Hilton a purtat o rochie Pamella Rolland și Carter Reum la cea de-a zecea gală anuală LACMA Art+Film 2021.

Paris Hilton a purtat o rochie albă, cu pietre, la gala LACMA 2021
Paris Hilton a purtat o rochie Pamella Rolland / Profimedia Images

Dakota Johnson

Dakota Johnson a optat și ea pentru o creație Gucci. Actrița a optat pentru o ținută diafană, în nuanțe de roz pudrat. Bustul a fost cel care a atras atenția, partea de sus a salopetei fiind realizată dintr-un top cu cristale.

Dakota Johnson, la gala LACMA 2021, într-o salopetă diafană
Dakota Johnson a optat și ea pentru o creație Gucci / Profimedia Images

Billie Eilish

Billie Eilish deși a purtat o ținută neagră, pe covorul roșu de la Gala LACMA 2021, artista de numai 19 ani și-a pus bustul în evidență cu un sutien cu detalii din dantelă, care a fost lăsat la vedere de plasa transparentă din partea de sus a rochiei. Artista a mai impresionat recent cu ținuta sa la Gucci Love Parade.

Billie Eilish, la Gala LACMA 2021, într-o ținută neagră, transparentă
Billie Eilish, în vârstă de numai 19 ani și-a pus bustul în evidență cu un sutien cu detalii din dantelă / Profimedia Images

Salma Hayek Pinault

Salma Hayek Pinault a venit însoțită de soțul ei, omul de afaceri, François-Henri Pinault. Actrița a purtat o rochie lungă, cu trenă, în nuanțe de roșu, cu un clatch asortat și un colier masiv.

Salma Hayek a venit însoțită de soțul ei la Gala LACMA 2021 și a optat pentru o rochie lungă
Salma Hayek Pinault a venit însoțită de soțul ei, omul de afaceri, François-Henri Pinault la Gala LACMA 2021 / Profimedia Images

Miley Cyrus

Miley Cyrus a atras toate privirile pe covorul roșu de la Gala LACMA 2021. Aceasta a ales un costum Gucci x Balenciaga, cu detalii florale.

Miley Cyrus, la Gala LACMA 2021, într-o ținută cu imprimeu floral
Miley Cyrus a atras toate privirile pe covorul roșu de la Gala LACMA 2021 / Profimedia Images

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×