Reclamă

Dakota Fanning a purtat un costum de baie întreg. Cum a fost surprinsă actrița pe platourile de filmare ale serialului Ripley

Dakota Fanning a purtat un costum de baie întreg. Actrița în vârstă de 27 de ani va interpreta rolul lui Marge Sherwood în serialul Ripley. Vedeta a fost surprinsă alături de colegii de platou pe Coasta Amalfi din Italia.

Publicat: 25 octombrie 2021, 7:16 / Actualizat: 1 noiembrie 2021, 12:20

Actrița a strălucit într-un costum de baie desprins din perioada anilor 1960. Alături de Dakota s-a aflat și colegul său, Andrew Scott. Actorul în vârstă de 44 de ani a fost surprins la bustul gol în timp ce se distra pe plajă alături de actriță într-una din scenele pentru seria Ripley.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dakota Fanning a purtat un costum de baie întreg

Dakota Fanning are un program foarte aglomerat. Vedeta în vârstă de 27 de ani filează în prezent în Italia pentru serialul Ripley. Producția va avea la bază nuvelele autoarei Patricia Highsmith, Tom Ripley. Seria de romane de crimă a reușit de-a lungul timpului să atragă atenția celor din jur.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Dakota Fanning a purtat un costum de baie întreg pe plaja din Italia alături de colegul său de platou Andrew Scott
Vedeta în vârstă de 27 de ani filează în prezent în Italia pentru serialul Ripley / Profimedia Images

Regizorul filmului a declarat într-un interviu oficial faptul că ” Dakota Fanning este alegerea perfectă pentru a o interpreta pe delicioasa și complicata Marge Sherwood”. Actrița și-a intrat rapid în rol, iar paparazzi au profitat de această ocazie.

Reclamă

Pe plaja din Italia, Dakota Fanning a purtat un costum de baie întreg. Costumul în carouri a fost unul specific perioadei în care este plasată acțiunea seriei, 1960. Actrița a arătat superb în costumul de baie în carouri care i-a pus perfect formele în evidență. Pielea complet albă a vedetei le-a dat de înțeles fanilor că nu petrece foarte mult timp la plajă.

Cu toate acestea, actrița a strălucit în timp ce a interpretat rolul din seria Ripley. Colegul său de scenă, Andrew Scott nu s-a lăsat nici el mai prejos.

Actorul în vârstă de 44 de ani și-a expus fizicul de invidiat pe plajă.  În timp ce Andrew a demonstrat că este prieten cu soarele, Dakota s-a ferit tot timpul de razele acestuia sub o umbrelă neagră. Producătorul și scenaristul Steven Zaillian este cel care se va ocupă de punerea în scenă a seriei Ripley. 

Reclamă

Cine va juca alături de Dakota Fanning în serialul Ripley

Dakota Fanning a purtat un costum de baie întreg într-una din scenele serialului Ripley. Serialul are la bază romanele autoarei Patricia Highsmith. Dakota Fanning va interpreta rolul lui Marge Sherwood, în timp ce Andrew Scott îl va interpreta pe Tom Ripley.

Acțiunea serialului este plasată în anul 1960, iar producția va fi filmată în cea mai mare parte a timpului în Italia. Alături de cei doi actori se va alătura și Johnny Flynn.

În serialul produs de regizorul Steven Zaillian, Andrew Scott îl va interpreta pe Tom Ripley un bărbat care va fi angajat de un om de afaceri pentru a călători în Italia. Tom Ripley trebuie să-l convingă pe fiul omului de afaceri să se întoarcă acasă.

Dakota Fanning o va interpreta pe tânăra Marge care ajunge să-l bănuiască rapid pe Tom de fapte imorale. Regizorul serialului a fost extrem de încântat de audiția actriței. Producătoarea executivă, Amy Israel și-a declarat și ea încântarea într-un interviu pentru Variety.

Este o actriță care aduce inteligența și vulnerabilitatea în fiecare scenă pe care o interpretează. Abia aștept să o vedeți în serialul Ripley.

– Amy Israel

Dakota Fanning va avea un program foarte aglomerat în săptămânile ce urmează. Vedeta care a devenit celebră pentru rolurile din The Alienist și Once Upon a Time…in Hollywood este așteptată cu nerăbdare de fanii seriei.

Cine este și cu ce se ocupă Dakota Fanning

Dakota Fanning și-a început cariera de actriță de la o vârstă foarte fragedă. Vedeta de 27 de ani a jucat pentru prima dată în filmul I Am Sam în rolul lui Lucy Dawson. La acel moment Dakota avea doar șapte anișori. Vedeta a devenit la scurt timp cea mai tânără actriță care a fost nominalizată pentru Premiile SAG în urma rolului interpretat în producția I Am Sam.

Dakota Fanning în Santa Monica în anul 2002 în timp ce pozează în Alice din Țara Minunilor
Dakota Fanning și-a început cariera de actriță de la o vârstă foarte fragedă / Getty Images

De-a lungul copilăriei sale, Dakota Fanning a jucat mai multe roluri important în filme precum Uptown Girls, The Cat in the Hat, Man on Fire, War of the Worlds și Dreamer. Rolurile mai mature ale vedetei au început din anul 2008 , atunci când a interpretat-o pe Lily în The Secret Life of Bees.

Un an mai târziu, actrița și-a făcut debutul și în lumea modelingului unde a pozat pentru reviste de top precum Vanity Fair și Cosmopolitan. Deși nu s-a născut din părinți care au fost actori, Dakota a reușit să-și facă un nume în lumea filmului.

Mama actriței, Heather Joy este o tenismenă de top, în timp ce tatăl său, Steven Fanning este un jucător de baschet. Dakota Fanning este unul din copii vedetă care a reușit să-și crească singură celebritatea prin muncă și talent.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×