Reclamă

Cât de mult s-au schimbat copiii din serialul Friends. Cum arată și ce fac acum Ben și Emma Geller

E una dintre cele mai cunoscute serii din lume, însă puțini știu cum arată și ce fac acum actorii care au interpretat copiii din serialul Friends. Cum reuniunea Friends a avut loc acum câteva luni, mulți fani se întreabă dacă aceștia vor reveni pe micul ecran.

Publicat: 9 octombrie 2021, 7:08

Serialul Friends e unul dintre cele mai cunoscute din întreaga lume. Lansat în anul 1994, serialul a avut zece sezoane, până la ultimul episod din 6 mai 2004. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry și David Schwimmer au devenit faimoși în întreaga lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În timp ce actorii principali au continuat să lucreze la Hollywood și au rămas în lumina reflectoarelor, puțini știu ce fac și cum arată copiii din serialul Friends azi, scrie Hello Magazine.

Printre aceștia se numără vedete ce continuă să aibă seriale de succes la televizor și astăzi și alții care au primit și nominalizări importante. 

Cât de mult s-au schimbat copiii din serialul Friends

Serialul Friends a inclus numeroși copii-vedetă, ce au reușit să își croiască cariere importante la Hollywood în următorii ani.

Unii dintre ei au ajuns să joace în alte seriale de succes, pe când alții au preferat să apară în filme adorate de critici. 

Reclamă

Iată ce fac și cum arată copiii din serialul Friends astăzi: 

Ben Geller 

Ben Geller e copilul lui Ross (David Schwimmer) și al fostei sale soții, Carol. De-a lungul serialului, rolul a fost jucat de patru actori diferiți. 

Reclamă

Atunci când Ben era doar un bebeluș, el a fost jucat de Michael Gunderson. Acesta a fost urmat de gemenii Charles Thomas Allen și John Christopher Allen.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Colaj Ben și Ross Geller, plus Cole și Dylan Sprouse de la petrecerea Vanity Fair, după Premiile Oscar, 2020. Dylan Și cole poartă costume, unul alb și celălalt negru
Rolul lui Ben Geller din Friends a fost interpretat de Cole Sprouse / Profimedia Images

Atunci când Ben a mai crescut, el a fost interpretat de Cole Sprouse. Alături de geamănul lui, Dylan, Cole a apărut în serialul de succes The Suite Life of Zack and Cody. Momentan, Sprouse joacă un rol principal în serialul Riverdale. E unul dintre actorii care au interpretat copiii din serialul Friends cu cel mai mare succes.

Emma Geller Green 

Fiica lui Rachel (actrița Jennifer Aniston) și a lui Ross a fost jucată de mai multe actrițe. Atunci când era bebeluș, rolul le-a revenit gemenelor Elizabeth și Genevieve Davidson. Acestea au fost urmate de gemenele Alexandra și Athina Conley.

Când Emma a crescut mai mare în serial, gemenele Cali și Noelle Sheldon a preluat rolul lui Emma. 

Ele au acum 19 ani și continuă să aibă succes la Hollywood. Cele două au apărut în thriller-ul Us în anul 2019. l

Mackenzie

Mackenzie a apărut într-un singur episod din serialul Friends, în episodul 10. Ea era fetița care trăia în casa pe care voiau să o cumpere Monica și Chandler. 

În cadrul episodului, ea i-a oferit sfaturi lui Joey (Matt LeBlanc), care era supărat că prietenii lui se mută. 

Deși Mackenzie nu era cea mai cunoscută dintre copiii din serialul Friends, ea a fost jucată de faimoasa Dakota Fanning. Actrița a apărut în numeroase filme apreciate de critici și public. Recent, Fanning a jucat alături de Leonardo DiCaprio și Brad Pitt în Once Upon a Time in Hollywood. 

Lelani Mayolanofavich

Lelani era fetița cu un nume de familie greu de pronunțat care a apărut într-un episod din sezonul 7. Ea a venit să colinde de Halloween și a avut o interacțiune amuzantă cu Rachel Green.

Lelani a fost interpretată de Emily Osment. Actrița a continuat să joace și printre cele mai cunoscute roluri din cariera ei se numără cel din Hannah Montana, unde a lucrat alături de Miley Cyrus.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×