Reclamă

Serena Williams a avut o apariție surprinzătoare la plajă. Rochia de mătase care i-a pus silueta în evidență

Serena Williams a avut o apariție surprinzătoare la plajă. Toți cei care o urmăresc pe rețelele sociale au fost impresionați de felul în care arată. Sportiva se află într-o formă fizică de invidiat, iar cei care o îndrăgesc îi apreciază mereu alegerile vestimentare.

Publicat: 6 octombrie 2021, 8:02

Sportiva a atras toate privirile și a făcut furori pe rețelele sociale după ce a îmbrăcat o rochie din mătase. Tenismena a atras privirile mai ceva ca un magnet în timp ce stătea pe o pătură, la picnic. Alegerea nuanței rochie nu a fost una la întâmplare pentru că s-a completat perfect cu nuanța pielii sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Serena Williams a avut o apariție surprinzătoare la plajă

Au fost mulți cei care s-au uitat și la preparatele pe care sportiva le-a consumat la picnic. Aceasta avea alături un platou cu brânzeturi, mai multe fructe și un pahar cu vin. „Din punct de vedere mental sunt aici”, a scrie ea în descrierea fotografiilor, împreună cu emoji-urile tuturor lucrurilor care stăteau pe pătură, scrie HelloMagazine.com.

Cei care o urmăresc pe rețelele de socializare au scris mai multe mesaje în secțiunea de comentarii în care au spu cât de bine arată vedeta și ce mult și-ar dori și ei un asemenea răsfăț culinar.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

De-a lungul verii sportiva le-a oferit fanilor mai multe imagini superbe cu ea, la plajă. Aceasta a mai fost văzută într-o rochie cu imprimeu de leopard, dar și în costume de baie care i-au pus în valoare silueta musculoasă.

Sunt mulți cei care de-a lungul timpului au criticat-o pe sportivă pentru felul în care arată. Serena nu le-a dat niciodată atenție. Este un exemplu că fiecare trebuie să se iubească așa cum este. Soțul sportivei i-a luat adesea apărarea, chiar și în conflictul cu Ion Țiriac care a spus despre vedetă că trebuie să se retragă din tenis.

La vârsta asta (n.r. – 39 de ani) şi la greutatea pe care o are acum, nu se deplasează atât de uşor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzaţională. Dacă ar avea puţină decenţă, s-ar retrage. Din toate punctele de vedere.

– Ion Țiriac

Reclamă

Serena Williams, despre căsnicie

Serena Williams este una dintre cele mai de succes sportive din lumea tenisului. Performanțele sale de-a lungul timpului au ținut-o pe primele pagini ale tabloidelor, dar și detaliile despre căsnicia sa: „nu e o fericire, dar poate fi dacă lucrezi la asta”.

Serena Williams și Alexis Ohanian s-au căsătorit în luna noiembrie a anului 2017. Ceremonia a fost una fastuoasă și a avut loc în New Orleans. La ceremonie au participat atunci vedete precum Beyonce, Kim Kardashian și Anna Wintour. Tenismena și co-fondatorul Reddit au împreună o fetiță, pe nume Alexis Olympia Jr., în vârstă de 3 ani. 

Sportiva se numără printre vedetele care îți țin mereu fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața lor. Așa s-a întâmplat și atunci când jucătoarea de tenis a apărut în presă cu detalii despre căsnicia sa.

„Dezamăgirile sunt parte din viață, fie că este vorba despre o persoană dragă, un iubit sau un animal. Din fericire, timpul vindecă rănile”, a declarat Serena, oferind astfel un sfat prețios celor care au urmărit materialul video cu ea, scrie People.com.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care face meditație la apus
Horoscop
Trei zodii care pot avea ziua norocoasă pe 6 septembrie 2024. Nativii care primesc binecuvântarea Universului
Lucrurile par să meargă bine pe toate planurile. Ele sunt cele trei zodii care pot avea ziua norocoasă pe 6 septembrie 2024. Nativii care primesc binecuvântarea Universului și se pot bucura de abundență. Norocul...
2
Divertisment
Cristiano Ronaldo nu s-a mai abținut și a pus mâna pe iubita sa. Ce a observat fotbalistul atunci când a atins-o pe Georgina Rodriguez
Cristiano Ronaldo nu s-a mai abținut și a pus mâna pe iubita sa. Fotbalistul și Georgina Rodriguez au fost surprinși în ipostaze tandre. Cei doi s-au bucurat de momente de neuitat pe un iaht...
3
Ben Affleck în timp ce pleacă de la birou după ce s-a întâlnit cu Jennifer Lopez
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins de fotografi
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins imediat de fotografi. Reuniunea lor ține primele pagini ale presei internaționale. Cei doi foști soți nu reușesc...
4
O femeie îmbrăcată într-o fustă de culoare neagră, pe un deal
Horoscop
3 zodii își pot găsi adevăratul scop în viață pe 7 septembrie 2024. Dedicarea e cheia succesului
Ziua de 7 septembrie aduce schimbări pe toate planurile. Din punct de vedere astrologic, acesta este un moment pentru claritate. 3 zodii își pot găsi adevăratul scop în viață pe 7 septembrie 2024. Dacă...
5
Două bucăți de ciocolată neagră umplută cu ciocolată albă amestecată cu fistic și nuci
Rețete
Ciocolată Dubai. Un desert de lux care poate fi preparat și acasă
Rețeta de ciocolată Dubai este cea a unui desert deosebit, inspirat din luxul și opulența orașului Dubai. Este cunoscut pentru combinațiile sale inedite de arome și pentru ingredientele de calitate premium. Această ciocolată conține...
PARTENERI
×