Reclamă

Fiica Reginei Letizia a primit un cadou simbolic. Cum a reacționat Infanta Sofia la aflarea veștii

Fiica Reginei Letizia a primit un cadou simbolic. Infanta Sofia s-a aflat alături de familia sa într-un sat mic din Asturia. Alături de mezina familiei a fost și sora sa, Prințesa Leonor în vârstă de 15 ani. Întreaga familie a avut parte de o vizită deosebită.

Publicat: 29 octombrie 2021, 7:35

Familia Regală Spaniolă s-a aflat în Santa Maria del Puerto de Somiedo pentru a oferi premiul celui mai exemplar sat din principatul Asturia. Alături de localnici, fiicele Reginei Letizia au descoperit mai multe despre istoria locului pe care l-au vizitat. Ultimul obiectiv de pe listă a fost un parc național cu o priveliște deosebită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiica Reginei Letizia a primit un cadou simbolic

Fiica Reginei Letizia s-a aflat într-o vizită specială alături de întreaga sa familie. Regele Felipe și-a ghidat familia în turul unui sat din principatul Asturia. Infanta Sofia a primit și un dar simbolic de la părinții săi. În timp ce se aflau în parcul național care avea o priveliște superbă, Sofia a aflat că punctul de atracție de unde se putea admira panorama satului va fi numit după ea.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regina Letizia alături de Infanta Sofia și Prințesa Leonor
Familia Regală Spaniolă a mers într-o vizită oficială într-un sat mic din Asturia / Profimedia Images

Se pare că mezina familiei a fost extrem de încântată la aflarea acestei vești. Fotografii au surprins-o în timp ce și-a îmbrățișat cu căldură tatăl. În timpul vizitei, Regele Felipe și fiica Reginei Letizia, Prințesa Leonor au ținut mai multe discursuri.

Reclamă

Este prima apariție a Prințesei Leonor după ce s-a întors în Spania. Aceasta a fost plecată pentru două luni în Marea Britanie acolo unde urmează studiile. Prințesa Leonor urmează în prezent cursurile de la UWC Atlantic sau United World College of the Atlantic.

Deși Prințesa Leonor s-a aflat departe de casă Familia Regală Spaniolă a continuat să-și vadă de îndatoriri. Ca de fiecare dată, Regina Letizia a fost un exemplu al eleganței, iar la evenimentul la care a fost surprinsă recent alături de cele două fiice ale sale a impresionat prin stil și simplitate.

Ce loc ocupă Infanta Sofia la succesiunea la tron

Reclamă

Fiica Reginei Letizia este un simbol al frumuseții și eleganței. Aceasta a moștenit-o pe mama sa și seamănă perfect cu sora sa mai mare, Prințesa Leonor. Infanta Sofia este al doilea copil al Cuplului Regal. Sofia s-a născut pe 29 aprilie 2007.

La momentul nașterii, Regina și Regele Spaniei au oferit vestea printr-un mesaj oficial. Sora sa mai mare, Prințesa Leonor este prima moștenitoare în ordinea succesiunii la tron. Leonor are în prezent 15 ani și dă dovadă de multă maturitate în discuțiile pe care le poartă.

Prințesa Leonor alături de Infanta Sofia în timp ce poartă tricouri albe și pantaloni scurți roz și gri
Fiicele Reginei Letizia seamănă izbitor de mult una cu cealaltă / Profimedia Images

Viitoarea Regină a Spaniei a moștenit zâmbetul mamei sale. Când Leonor va urca pe tron va deveni prima regină domnitoare de la Regina Isabella a II-a, care a domnit între 1833-1868. Infanta Sofia îi seamănă leit surorii sale și are o relație foarte apropiată cu aceasta.

Chiar dacă nu este prima moștenitoare a tronului, aceasta impresionează prin inteligența sa. Infanta Sofia urmărește pas cu pas fiecare etapă a surorii sale și învață tot ce este nevoie de la mama sa, Regina Letizia și de la sora sa, Prințesa Leonor.

În ciuda faptului că nu este moștenitoare directă, oamenii îi admiră deseori aparițiile în public. De-a lungul timpului Infanta Sofia a atras privirile tuturor atunci când s-a aflat în preajma părinților săi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×