Reclamă

Fiica Reginei Letizia a primit un cadou simbolic. Cum a reacționat Infanta Sofia la aflarea veștii

Fiica Reginei Letizia a primit un cadou simbolic. Infanta Sofia s-a aflat alături de familia sa într-un sat mic din Asturia. Alături de mezina familiei a fost și sora sa, Prințesa Leonor în vârstă de 15 ani. Întreaga familie a avut parte de o vizită deosebită.

Publicat: 29 octombrie 2021, 7:35

Familia Regală Spaniolă s-a aflat în Santa Maria del Puerto de Somiedo pentru a oferi premiul celui mai exemplar sat din principatul Asturia. Alături de localnici, fiicele Reginei Letizia au descoperit mai multe despre istoria locului pe care l-au vizitat. Ultimul obiectiv de pe listă a fost un parc național cu o priveliște deosebită.

Fiica Reginei Letizia a primit un cadou simbolic

Fiica Reginei Letizia s-a aflat într-o vizită specială alături de întreaga sa familie. Regele Felipe și-a ghidat familia în turul unui sat din principatul Asturia. Infanta Sofia a primit și un dar simbolic de la părinții săi. În timp ce se aflau în parcul național care avea o priveliște superbă, Sofia a aflat că punctul de atracție de unde se putea admira panorama satului va fi numit după ea.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regina Letizia alături de Infanta Sofia și Prințesa Leonor
Familia Regală Spaniolă a mers într-o vizită oficială într-un sat mic din Asturia / Profimedia Images

Se pare că mezina familiei a fost extrem de încântată la aflarea acestei vești. Fotografii au surprins-o în timp ce și-a îmbrățișat cu căldură tatăl. În timpul vizitei, Regele Felipe și fiica Reginei Letizia, Prințesa Leonor au ținut mai multe discursuri.

Reclamă
Reclamă

Este prima apariție a Prințesei Leonor după ce s-a întors în Spania. Aceasta a fost plecată pentru două luni în Marea Britanie acolo unde urmează studiile. Prințesa Leonor urmează în prezent cursurile de la UWC Atlantic sau United World College of the Atlantic.

Deși Prințesa Leonor s-a aflat departe de casă Familia Regală Spaniolă a continuat să-și vadă de îndatoriri. Ca de fiecare dată, Regina Letizia a fost un exemplu al eleganței, iar la evenimentul la care a fost surprinsă recent alături de cele două fiice ale sale a impresionat prin stil și simplitate.

Ce loc ocupă Infanta Sofia la succesiunea la tron

Fiica Reginei Letizia este un simbol al frumuseții și eleganței. Aceasta a moștenit-o pe mama sa și seamănă perfect cu sora sa mai mare, Prințesa Leonor. Infanta Sofia este al doilea copil al Cuplului Regal. Sofia s-a născut pe 29 aprilie 2007.

La momentul nașterii, Regina și Regele Spaniei au oferit vestea printr-un mesaj oficial. Sora sa mai mare, Prințesa Leonor este prima moștenitoare în ordinea succesiunii la tron. Leonor are în prezent 15 ani și dă dovadă de multă maturitate în discuțiile pe care le poartă.

Prințesa Leonor alături de Infanta Sofia în timp ce poartă tricouri albe și pantaloni scurți roz și gri
Fiicele Reginei Letizia seamănă izbitor de mult una cu cealaltă / Profimedia Images

Viitoarea Regină a Spaniei a moștenit zâmbetul mamei sale. Când Leonor va urca pe tron va deveni prima regină domnitoare de la Regina Isabella a II-a, care a domnit între 1833-1868. Infanta Sofia îi seamănă leit surorii sale și are o relație foarte apropiată cu aceasta.

Chiar dacă nu este prima moștenitoare a tronului, aceasta impresionează prin inteligența sa. Infanta Sofia urmărește pas cu pas fiecare etapă a surorii sale și învață tot ce este nevoie de la mama sa, Regina Letizia și de la sora sa, Prințesa Leonor.

În ciuda faptului că nu este moștenitoare directă, oamenii îi admiră deseori aparițiile în public. De-a lungul timpului Infanta Sofia a atras privirile tuturor atunci când s-a aflat în preajma părinților săi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Amanda Seyfried pe covorul roșu la Vanity Fair Oscar din 2019
Divertisment
Amanda Seyfried este de nerecunoscut. Cum arată actrița la 36 de ani
Amanda Seyfried a împlinit recent 36 de ani și este de nerecunoscut. Actrița s-a transformat într-o femeie superbă, care are în spate o carieră de succes. Vedeta a distribuit pe rețelele sociale o imagine...
2
Regina Letizia, într-o haină cafenie și cu o bandană portocalie pe cap
Divertisment
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat. În ce ținută s-a întâlnit cu Regina Victoria a Suediei
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat în Suedia. Aceasta a călătorit alături de soțul ei, Regele Felipe al VI-lea. Mamă a doi copii, Regina Spaniei i-a uimit...
3
Nicole Murphy, la un eveniment monden, într-o rochie albă, cu decolteu abisal
Divertisment
Nicole Murphy are o siluetă impecabilă la 53 de ani. Cum a fost fotografiată pe stradă
Nicole Murphy are o siluetă impecabilă la 53 de ani. Acest lucru a fost din nou demonstrat de cele mai recente imagini cu ea, pe stradă. Fosta soție a actorului Eddie Murphy pare că...
4
icon
Furnica, într-o bluză neagră, la interviul CaTine.ro
CaTine
Furnica, demonstrație de talent și determinare în fiecare clipă: „A fi tu e cel mai bine”
Dana Luca sau Furnica, așa cum o cunoaște toată lumea, este una dintre cele mai bune și mai talentate coregrafe din România. Aceasta este alături de vedetele care participă la show-ul Te cunosc de...
5
Adele cu jumătate de față machiată și jumătate de față nemachiată
Divertisment
Adele s-a pozat fără machiaj. Cum arată chipul artistei cu adevărat
Adele s-a pozat fără machiaj. Cântăreața în vârstă de 33 de ani a fost invitată de către make-up artista Nikkie de Jager pentru a lua parte la o transformare incredibilă. Vedeta s-a lăsat machiată...
PARTENERI
×