Reclamă

Cum arată Jennifer Lawrence însărcinată. Actrița a fost surprinsă cu burtica de gravidă la vedere

Jennifer Lawrence, însărcinată, a fost surprinsă pe străzile din New York, cu burtica de gravidă la vedere. Vedeta a anunțat recent că e gravidă cu primul copil, alături de soțul ei, Cooke Maroney. 

Publicat: 5 octombrie 2021, 8:47

Jennifer Lawrence, în vârstă de 31 de ani, va deveni mamă pentru prima dată. Ea și actualul soț, Cooke Maroney, directorul unei galerii de artă, au fost surprinși prima dată împreună în iunie 2018, după mai multe luni de zvonuri despre relația lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În februarie 2019, cei doi s-au logodit și nunta a avut loc în luna octombrie, în Rhode Island, potrivit Yahoo News

Recent, un reprezentant al actriței a confirmat că aceasta e însărcinată, pentru publicația People. Se pare că actrița abia așteaptă să devină mamă.

Cum arată Jennifer Lawrence însărcinată

Actrița a fost surprinsă în timp ce se îndrepta spre sală, în zona Manhattan, New York. Ea a purtat o ținută comodă, cu pantaloni și bustieră, ambele de culoare neagră. 

Jennifer Lawrence a optat pentru o pereche de papuci și o geantă luxoasă de aceeași culoare. Ea a accesorizat ținuta, ce i-a pus în evidență burtica de gravidă, și cu ochelari de soare cu rame crem și un șirag de perle. 

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Jennifer Lawrence însărcinată, surprinsă pe străzile din New York. Poartă colanți și bustieră negre și are o sticlă de apă în mână
Jennifer Lawrence a fost surprinsă în timp ce se îndrepta spre sală, cu burtica de gravidă la vedere / Profimedia Images

Nu e prima dată când Jennifer Lawrence e surprinsă în public după ce a anunțat că e însărcinată. 

Reclamă

Recent, Lawrence și prietena ei, Amy Schumer, au participat împreună la un marș pentru drepturile femeilor. 

Pentru eveniment, Jennifer Lawrence, însărcinată, s-a îmbrăcat într-o rochie lejeră, în carouri alb și negre, și o geacă din denim. 

Jennifer Lawrence „și-a dorit o familie de foarte mult timp”

Potrivit unei surse apropiate, Lawrence „abia așteaptă” să devină mamă, scrie People. Se pare că actrița a vrut să întemeieze o familie de foarte mult timp.  

„Jen și-a dorit o familie de foarte mult timp și și-a găsit un partener ideal, pe care îl iubește, respectă și îi place să fie în prejma lui,” susține sursa.

„Adoră să fie căsătorită și au o fundație stabilă pentru un copil. E foarte fericită și abia așteaptă să devină mamă,” a continuat sursa. 

Potrivit sursei, Jennifer Lawrence va continua să lucreze, chiar dacă e însărcinată și va deveni mamă în curând. 

„Își iubește munca și asta va continua. Ca alți actori, va găsi un echilibru între cariera ei și viața de mamă și soție. Se va descurca bine. Jen e cu picioarele pe pământ și gata să devină părinte, pentru că iubește viața de familie.” 

Dincolo de schimbările pe plan personal, Lawrence va reveni pe ecrane cu filmul Don’t Look Up. În noua producție, ea joacă alături de nume grele de la Hollywood, precum Leonardo DiCaprio și Meryl Streep. 

Potrivit aceleiași surse, Jennifer Lawrence are planuri mari pentru viitorul carierei sale, deși acum e însărcinată. „Știe că o mamă împlinită e mai okay decât una care renunța la ceea ce îi place sa facă, după care regretă. Mă îndoiesc că se va întâmpla vreodată asta cu ea.”  

În afară de Don’t Look Up, Lawrence o să apară și în filmul Red, White, and Water, pe care l-a și produs. Ultimul film cu Lawrence ce a ajuns pe marile ecrane a fost Dark Phoenix, lansat în anul 2019. 

După ce a stat departe de lumina reflectoarelor în ultima perioadă, Jennifer Lawrence a fost surprinsă de mai multe ori în public după ce a anunțat că e însărcinată.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×