Reclamă

Kylie Jenner și-a afișat burtica. Imaginile cu vedeta după ce a anunțat că este însărcinată

Kylie Jenner nu se mai ferește de privirile curioșilor, recent vedeta și-a afișat mândră burtica de gravidă. În vârstă de doar 24 de ani, cea mai mică dintre surorile Kardashian-Jenner așteaptă cel de-al doilea copil. Alături de iubitul său, Travis Scott, Kylie a dezvăluit public faptul că va deveni din nou mamă.

Publicat: 10 septembrie 2021, 7:04

După ce zvonurile privind posibila sarcină au început să circule pe internet, Kylie a decis să facă anunțul cel mare. Aceasta a postat un videoclip emoționant pe contul personal de Instagram. Acolo a arătat cum și-a anunțat familia privind noua sarcină, dar și câteva imagini private de la controlul medical.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylie Jenner și-a afișat burtica

Kylie Jenner le-a oferit fanilor săi câteva imagini din viața privată atunci când a anunțat că este însărcinată. Tânăra în vârstă de doar 24 de ani urmează să devină pentru a doua oară mamă. După ce a făcut vestea cea mare publică, Kylie a început să posteze pe contul personal de Instagram imagini cu burtica de gravidă. Artista este foarte mândră de înfățișarea sa.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Primele imagini cu burtica acesteia au fost surprinse și de fotografi. Kylie Jenner a ieșit la plimbare în New York, iar paparazzi au fost tot timpul pe urmele sale. Dacă la prima sarcină a decis să nu se afișeze foarte des, de data aceasta pare să fi ales contrariul.

Reclamă

Kylie Jenner s-a bucurat de prezența fotografilor și și-a afișat burtica de gravidă într-o rochie mulată albă. Vedeta a pozat zâmbitoare și încrezătoare pe look-ul său. La rochia minnie a asortat un palton alb, lung până în pământ. Din urechi nu au lipsit cerceii rotunzi, iar din mâini poșeta micuță și cochetă.

Ținuta vedetei a fost una all white. Chiar dacă burtica sa de graviduță este vizibilă, vedeta nu a renunțat la tocurile înalte. În picioare a optat pentru o pereche de tocuri elegante, semi-transparente. Se pare că Kylie Jenner nu vrea să se mai ascundă, acesta fiind și motivul pentru care și-a afișat burtica.

Atunci când a adus-o pe lume pe micuța Stormi Webster a ales să nu iasă în public pentru a se proteja de posibilele accidente. Surorile Kardashian-Jenner sunt tot timpul sub lupa fotografilor, dornici să obțină fotografii cu acestea în exclusivitate. 

Reclamă

Kylie Jenner este în general discretă cu viața personală

Kylie Jenner și-a surprins complet fanii atunci când și-a afișat burtica de gravidă. Vedeta internațională este în general foarte discretă cu viața sa personală. Zvonurile privind sarcina acesteia au început să circule de câteva săptămâni. Cu toate acestea, cea mai mică dintre surorile Kardashian a vrut să facă singură anunțul.

La prima sarcină, Kylie a procedat complet diferit. Aceasta a ales atunci să țină totul secret. Nu a confirmat niciodată pe parcursul sarcinii faptul că va deveni mamă. Primele imagini cu ea și fiica sa, Stormi au apărut pe Twitter și Instagram abia după ce aceasta s-a născut.

Zvonuri că ar putea avea un al doilea copil au apărut încă din 2019. Totuși, Jenner a infirmat și a spus că bebelușul va veni la momentul potrivit.

Miliardara în vârstă de 24 de ani a anunțat de această dată sarcina printr-un videoclip emoționant. Kylie pare să aibă o abordare complet diferită față de prima sarcină. Surorile sale au făcut și ele în trecut declarații cu privire la alegerea inițială a vedetei. După ce a născut primul copil, Kim a declarat public.

Kylie nu a părăsit casa pentru a-și proteja sarcina. Au fost multe momente când eu conduceam și eram însărcinată. Paparazzi mă urmăreau, aproape că se prăbușeau peste mașinile noastre doar pentru a obține o fotografie.

– Kylie Jenner

Se pare că cea mai mică dintre surorile Kardashian a ales să facă atunci ce era mai bine pentru copilul său. Chiar dacă de această dată a făcut totul public, fanii se așteaptă să o vadă la fel de rar pe ecrane.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×