Reclamă

Gerard Pique este deranjat de deciziile luate de Shakira. Fotbalistului îi este greu să-și vadă copiii

Gerard Pique este deranjat de deciziile luate de Shakira. Fotbalistul susține că îi este din ce în ce mai greu să-și vadă copiii. Cântăreața are alături de fostul său partener doi băieți, Sasha și Milan. Băieții divei învață în prezent la o școală din Miami.

Publicat: 7 mai 2023, 6:05

Pique nu mai este la fel de fericit cu decizia pe care a luat-o privind custodia copiilor. Acesta a fost de acord ca Shakira să se mute alături de Sasha și Milan în Miami. Diva a părăsit Barcelona și și-a început viața în Statele Unite ale Americii. Alături de ea au venit și părinții săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gerard Pique este deranjat de deciziile luate de Shakira

Gerard Pique și Shakira au anunțat ă se despart în luna iunie a anului 2022. La aproape un an de la acel moment. Gerard Pique se vede nevoit să sufere consecințele faptelor sale. Copiii celor doi au fost întotdeauna un subiect sensibil pentru vedetă și fotbalist. Sasha și Milan obișnuiau să petreacă mult timp alături de tatăl lor.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Shakira în timp ce își salută fanii în aeroportul din Miami
Shakira s-a bucurat de o primire călduroasă în Miami / Profimedia Images

Înțelegerea privind custodia acestora a fost una dificilă, iar fotbalistul i-a pus mute condiții cântăreței înainte de a accepta să-i lase pe băieți să plece departe de el. În urma unei întâlniri din luna noiembrie a anului trecut, Shakira a obținut acordul de a se muta în Miami alături de Sasha și Milan.

Reclamă

Motivul principal a fost acela că cei doi băieți aveau nevoie să înceapă un nou capitol din viața lor într-un loc mult mai sigur și care să le ofere intimitatea de care aveau atât de multă nevoie. Apropiații fotbalistului susțin că acesta și-a dorit mereu ca băieții săi să rămână în Barcelona.

Motivul pentru care a acceptat să-i lase pe băieți s plece ar fi avut la bază și programul flexibil prin care i se permitea să-i viziteze pe cei doi băieți.

Pique are dreptul al 10 zile pe care le poate petrece cu băieții săi în fiecare lună a anului. Mai apoi, Sasha și Milan pt petrece o parte din vacanța de vară în Barcelona.

Reclamă

Cum a schimbat Shakira termenii înțelegerii cu fostul său partener

Presa internațională a scris că Pique ar urma să vină în Miami în luna mai ca parte a înțelegerii sale cu Shakira. Fotbalistul poate petrece și cea mai mare parte a vacanței da vară alături debăieții săi, la fel și sărbătoarea de Crăciun.

Deși lucrurile par să meargă foarte bine, apropiații fotbalistului susțin că acesta se teme că Shaira ar putea să schimbe termenii înțelegerii.

”Pique s-ar putea să nu poată petrece acele 10 zile din luna mai cu băieții săi. Shakira a făcut acest lucru destul de dificil pentru el. Situația este una tensionată între ei, iar Pique ar urma să stea la casa artistei din Miami”, a scris publicația Marca.

Apropiații lui Pique susțin că acesta ar încerca să schimbe înțelegerea cu Shakira sau să cumpere o proprietate în Florida pentru a putea să stea acolo alături de băieții săi atunci când vine în Statele Unite ale Americii pentru a-i vizita.

S-a zvonit recent că Shakira s-ar afla și ea în căutarea unei reședințe. Artista vrea un conac pentru cei doi băieți ai săi într-unul dintre cele mai scumpe locuri din lume. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×