Reclamă

Shakira și Gerard Pique se vor vedea curând. Fotbalistul merge în Miami să-și viziteze copiii

Shakira și Gerard Pique se vor vedea curând. Artista internațională urmează să fie vizitată de fotbalist la Miami. Acesta vine în Statele Unite ale Americii pentru a petrece timp cu cei doi băieți ai săi, Sasha și Milan. Călătoria sa face parte din acordul pe care l-a încheiat cu Shakira.

Publicat: 21 aprilie 2023, 6:19

Cântăreața internațională s-a mutat în Miami. Aceasta este pregătită să înceapă un nou capitol în viața sa. Părinții Shakirei au fost și ei aduși la reședința cântăreței. Aceștia au călătorit cu o ambulanță aeriană. Vedeta pare pregătită să lase trecutul în spate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Shakira și Gerard Pique se vor vedea curând

Shakira se pregătește să se revadă cu fostul său partener. Publicațiile internaționale susțin că Pique ar urma să facă prima călătorie în Miami de când Shakira a părăsit Barcelona. Cântăreața nu a avut suficient timp pentru a-și pune noua viață la punct.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Shakira și Pique, alături de copiii lor, în Spania
Recent, ea a ajuns și la un acord cu Pique în ceea ce privește mutarea în Miami / Getty Images

Aceasta a fost pozată recent în compania fratelui său. Gerard Pique va călători singur la Miami. Acesta nu va fi însoțit de Clara Chia. Copiii lui Pique sunt înscriși la o școală din apropierea casei lor, iar aceștia au deja un program stabilit de către artistă.

Reclamă

Au trecut aproape două săptămâni de când Shakira a plecat din Barcelona și s-a mutat în Statele Unite ale Americii. Casa artistei a fost pregătită cu mult înainte ca aceasta să aterizeze în Miami. Proprietatea pe care o deține în Miami este una cu totul impresionantă.

Cântăreața a fost surprinsă într-un videoclip în timp ce se juca alături de cei doi băieți în curtea casei. Shakira face tot posibilul ca Sasha și Milan să nu simtă lipsa tatălui lor.

Cântăreața este o mamă grijulie și încearcă să fie alături de băieții ei, în ciuda situației dificile prin care trece.

Reclamă

Când va ajunge Gerard Pique în Miami

Publicațiile internaționale susțin că Gerard Pique urmează să ajungă în Miami. Vizita sa face parte di înțelegerea pe care a făcut-o cu Shakira. Conform înțelegerii dintre cei doi, Pique are voie să-și petreacă zece zile pe lună alături de Sasha și Milan.

Shakira i-a cerut lui Pique să nu vină însoțit de Clara Chia. Totodată, sursele spun că zborurile fotbalistului vor fi plătite de către Shakira. Unele publicații susțin că Shakira ar fi plătit 2.5 milioane de dolari pentru a avea custodia copiilor săi.

Potrivit publicației El Pais, Shakira s-a angajat să se ocupe de plata minerală a cheltuielilor de întreținere a copiilor săi. Vedeta a fost dispusă să facă orice pentru a avea custodia băieților. Cinci dintre vizitele pe care Pique le va face în Miami vor fi plătite tot de artistă.

Mai mult, conform publicațiilor internaționale, Shakira i-a permis lui Pique să stea în casa sa pe perioada șederii sale în Miami. Gerard Pique se va putea bucura de timpul petrecut cu băieții săi.

Conform înțelegerii dintre fotbalist și artistă, Pique va avea voie să-i ia pe băieți timp de o lună în vacanța de vară. Sasha și Milan își pot petrece o parte din vacanța de vară în Spania, alături de tatăl lor, dar și de bunici.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×