Reclamă

Cât valorează casa în care s-a mutat Shakira. Vedeta trăiește acum în Miami alături de copiii săi

După separarea de Pique, Shakira și-a dorit mult să înceapă o nouă viață în Statele Unite ale Americii. Mulți s-au întrebat cât valorează casa în care s-a mutat Shakira. Vedeta trăiește acum în Miami alături de cei doi băieți ai săi, Sasha și Milan.

Publicat: 5 aprilie 2023, 12:51 / Actualizat: 5 aprilie 2023, 14:01

Shakira s-a mutat într-unul din cele mai luxoase cartiere din Miami. Vedeta internațională își dorește tot ce este mai bun pentru familia sa. După separarea cântăreței de Pique, aceasta a decis că este momentul să înceapă un nou capitol în viața personală și cea profesională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cât valorează casa în care s-a mutat Shakira

Conform presei internaționale, artista s-a mutat în cele din urmă în Statele Unite ale Americii. Publicația Marca scrie că Shakira ar fi fost evacuată din locuința în care locuia în Barcelona. Se pare că aceasta ar fi primit o scrisoare pe data de 13 martie.

Vezi mai multe imagini în Galeira Foto!

Panoramă cu casa Shakirei estimată la 17 milioane de dolari
Casa Shakirei este estimată la peste 17 milioane de dolari / Profimedia Images

Scrisoarea i se adresa direct și privea evacuarea locuinței înainte de 30 aprilie 2023. Jurnalistele Laura Fa și Lorena Vazquez susțin că locuința Shakirei din Spania se află trecută pe numele companiei deținute de tatăl lui Pique.

Reclamă

Jurnalistele susțin că socrul Shakirei ar fi fost cel care ar fi cerut ca artista să părăsească reședința. Vedeta a decis să profite de perioada sărbătorilor de primăvară și să se mute în Miami din timp. De altfel, mutarea i-a fost facilitată și de faptul că tatăl său, William Mebarak, este într-o- stare de sănătate mult mai bună.

Milan și Sasha urmează să înceapă cursurile unei școli noi din Statele Unite pe data de 11 aprilie, scriu publicațiile externe. Casa în care s-a mutat Shakira este situată într-un cartier rezidențial din Miami. Locuința a fost achiziționată de artistă în anul 2001, iar în prezent este estimată la valoarea de 17.5 milioane de dolari.

Cântăreața a luat în considerare să vândă proprietatea de mai multe ori. Însă după separarea de Pique a văzut-o ca pe o oportunitate de a începe o viață nouă. Casa este construită într-un stil minimalist, pe două etaje. Priveliștea este una spectaculoasă.

Reclamă

Casa are șase dormitoare, șapte băi, un living larg, o piscină privată, sală de distracții, un doc și multe alte facilități. În total, proprietatea acoperă peste 2.000 de metri pătrați.

Ce mesaj i-a transmis Shakira fostului partener după mutarea în Miami

Mutarea în Miami nu a fost deloc una ușoară pentru artistă, dar a fost un lucru necesar pentru a începe o nouă viață. Renovările locuinței din Miami au început încă din iarnă, scriu publicațiile internaționale. Shakira a fost decisă să lupte pentru a obține custodia copiilor și pentru a-i putea lua pe aceștia în Miami.

Fotografii i-au pozat pe băieții divei imediat ce au aterizat în aeroportul din Miami. Diva a avut parte de o primire călduroasă. La scurt timp după ce a părăsit Spania, aceasta a postat un mesaj pentru admiratorii săi. Totodată, vedeta i-a transmis un mesaj indirect fostului său partener.

”Am rămas în Barcelona o vreme pentru a le oferi copiilor mei stabilitatea de care aveau nevoie. Acum vom căuta această stabilitate în at colț al lumii, alături de prieteni, familie și ocean. Astăzi începem un nou capitol și pornim împreună în căutarea fericirii. Le mulțumesc tuturor celor care mi-au rămas alături. Am învățat în Barcelona că prietenia este mai importantă decât iubirea. Le mulțumesc tuturor care m-au încurajat și mi-au șters lacrimile. Lucrurile nu sunt mereu așa cum am visat la ele. Uneori fugim după ceva, dar nu ajungem niciodată acolo.”

Cântăreața și-a încheiat mesajul prin a le mulțumi fanilor săi din Spania. Aceasta le-a promis că se va întoarce în Barcelona pentru a susține în viitor spectacole. Artista se concentrează acum asupra vieții pe care vrea să o construiască pentru băieții săi. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×