Reclamă

Clara Chia Marti și Gerard Piqué sunt într-o relație deschisă. Ce speculații au apărut despre iubirea celor doi

Clara Chia Marti și Gerard Piqué sunt într-o relație deschisă. Presa spaniolă a scos la lumină un nou secret care ar avea loc în relația dintre tânăra de 23 de anu și fostul fotbalist. Relația lor de dragoste și sexuală nu ar fi formată din ei doi. Se spune că ar exista și terți, în stilul unei relații poliamoroase.

Publicat: 28 martie 2023, 13:13

Jurnalistul Marc Villanueva de la ziarul spaniol "El Nacional", a dezvăluit că tânăra iubită a lui Gerard Piqué, Clara Chia Marti, și-ar dori relații poliamoroase. Fostul partener al Shakirei nu are nimic împotrivă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clara Chia Marti și Gerard Piqué sunt într-o relație deschisă

Această descoperire a fost făcută după ce o sursă anonimă care urmărește contul privat al tinerei de 23 de ani pe Instagram, a evidențiat că urmărește mai multe conturi axate pe relații de acest tip.

„Clara Chia are idei foarte liberale despre relația de cuplu cu Pique. Unul dintre cei doi parteneri poate să-și dorească „doar intimitate” cu o a treia persoană, iar celălalt să-și dea acordul. Și ea predică dezavantajele monogamiei și avantajele poliamorului”, se arată în articolul intitulat „Cel mai intim secret al Clarei Chia. De ce a plecat Piqué de la Shakira”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

În acest fel, sursa afirmă că adevăratul motiv pentru care fostul fotbalist de la Barcelona a părăsit-o pe artista columbiană a fost faptul că aceasta a refuzat să aibă acest tip de relație.

Sportivul și Clara Chia Marti ar fi fost fascinați de relațiile poliamoroase. În baza anchetei se precizează că ambii „adoră” să aibă o a treia sau a patra persoană în patul lor.

Pique și Clara Chia și-au oficializat relația pe rețelele sociale, au fost fotografiați în public. Fostul fotbalist a spus recent că nu vrea să discute despre despărțirea de Shakira. El a declarat că nu a suferit pentru că a știut cum să păstreze fericirea de partea lui.

Reclamă

Pique e mulțumit de viața pe care o are acum

„Am știut cum să-mi mențin fericirea”. Fostul fotbalist a declarat că este „foarte bucuros” în urma schimbărilor dramatice din viața sa,. El a trecut prin despărțirea de Shakira și s-a retras din fotbal.

Când a fost întrebat despre despărțirea de Shakira, el a declarat pentru ziarul spaniol El Pais: „Fiecare părinte are responsabilitatea de a încerca să facă tot ce este mai bun pentru copiii săi. Este vorba de a-i proteja. Aceasta este munca tuturor părinților cu copiii lor. Pe asta mă concentrez și asta este meseria mea de tată”.

Insistând că a făcut „ceea ce a vrut”, Pique a adăugat: „În ziua în care voi muri, mă voi uita în spatele meu și sper să fi făcut tot ce mi-am dorit. Vreau să fiu sincer cu mine însumi. Nu voi cheltui bani pentru a-mi curăța imaginea”.

„Oamenii pentru care îmi fac griji și pe care îi iubesc sunt cei care mă cunosc. Nu-mi pasă de restul. Îmi canalizez energia pentru a fi cu oamenii mei și a le oferi ceea ce am. Sunt foarte fericit. Au fost schimbări în viața mea și am știut cum să-mi mențin fericirea”, a mai spus el.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×