Reclamă

Clara Chia Marti și Gerard Piqué sunt într-o relație deschisă. Ce speculații au apărut despre iubirea celor doi

Clara Chia Marti și Gerard Piqué sunt într-o relație deschisă. Presa spaniolă a scos la lumină un nou secret care ar avea loc în relația dintre tânăra de 23 de anu și fostul fotbalist. Relația lor de dragoste și sexuală nu ar fi formată din ei doi. Se spune că ar exista și terți, în stilul unei relații poliamoroase.

Publicat: 28 martie 2023, 13:13

Jurnalistul Marc Villanueva de la ziarul spaniol "El Nacional", a dezvăluit că tânăra iubită a lui Gerard Piqué, Clara Chia Marti, și-ar dori relații poliamoroase. Fostul partener al Shakirei nu are nimic împotrivă.

Clara Chia Marti și Gerard Piqué sunt într-o relație deschisă

Această descoperire a fost făcută după ce o sursă anonimă care urmărește contul privat al tinerei de 23 de ani pe Instagram, a evidențiat că urmărește mai multe conturi axate pe relații de acest tip.

„Clara Chia are idei foarte liberale despre relația de cuplu cu Pique. Unul dintre cei doi parteneri poate să-și dorească „doar intimitate” cu o a treia persoană, iar celălalt să-și dea acordul. Și ea predică dezavantajele monogamiei și avantajele poliamorului”, se arată în articolul intitulat „Cel mai intim secret al Clarei Chia. De ce a plecat Piqué de la Shakira”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

În acest fel, sursa afirmă că adevăratul motiv pentru care fostul fotbalist de la Barcelona a părăsit-o pe artista columbiană a fost faptul că aceasta a refuzat să aibă acest tip de relație.

Sportivul și Clara Chia Marti ar fi fost fascinați de relațiile poliamoroase. În baza anchetei se precizează că ambii „adoră” să aibă o a treia sau a patra persoană în patul lor.

Pique și Clara Chia și-au oficializat relația pe rețelele sociale, au fost fotografiați în public. Fostul fotbalist a spus recent că nu vrea să discute despre despărțirea de Shakira. El a declarat că nu a suferit pentru că a știut cum să păstreze fericirea de partea lui.

Reclamă

Pique e mulțumit de viața pe care o are acum

„Am știut cum să-mi mențin fericirea”. Fostul fotbalist a declarat că este „foarte bucuros” în urma schimbărilor dramatice din viața sa,. El a trecut prin despărțirea de Shakira și s-a retras din fotbal.

Când a fost întrebat despre despărțirea de Shakira, el a declarat pentru ziarul spaniol El Pais: „Fiecare părinte are responsabilitatea de a încerca să facă tot ce este mai bun pentru copiii săi. Este vorba de a-i proteja. Aceasta este munca tuturor părinților cu copiii lor. Pe asta mă concentrez și asta este meseria mea de tată”.

Insistând că a făcut „ceea ce a vrut”, Pique a adăugat: „În ziua în care voi muri, mă voi uita în spatele meu și sper să fi făcut tot ce mi-am dorit. Vreau să fiu sincer cu mine însumi. Nu voi cheltui bani pentru a-mi curăța imaginea”.

„Oamenii pentru care îmi fac griji și pe care îi iubesc sunt cei care mă cunosc. Nu-mi pasă de restul. Îmi canalizez energia pentru a fi cu oamenii mei și a le oferi ceea ce am. Sunt foarte fericit. Au fost schimbări în viața mea și am știut cum să-mi mențin fericirea”, a mai spus el.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat pentru a ilustra una dintre cele patru zodii care sunt atente la curățenie
Horoscop
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată obsesie pentru ordine și disciplină. Pentru ei o locuință dezorganizată devine un adevărat coșmar, mai ales dacă lucrurile nu sunt...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iunie 2023. Berbecii, Leii și Săgetătorii vor fi apreciați la locul de muncă
Horoscopul lunii iunie 2023 aduce noi schimbări pe plan profesional și sentimental pentru majoritatea semnelor zodiacale. Semnele solare și tranziturile planetelor îți vor arăta calea cea bună pentru a ieși din situații dificile și...
3
O femeie îmbrăcată în zână care stă singură într-o pădure
Horoscop
Cel mai nesuferit semn zodiacal, potrivit astrologilor. Sunt șanse mari să nu primească niciodată o invitație la o petrecere
Unii oameni nu sunt făcuți pentru a-și face prieteni. Ei preferă să se concentreze pe ei înșiși și pe obiectivele lor și nu simt nevoia să fie în centrul atenției. E de înțeles că...
4
Jennifer Lopez a purtat ochelari de soare în timpul sesiunii de cumpărături
Divertisment
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Ce relație are artista cu fosta soție a lui Ben Affleck
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Vedeta latino are o relație bună cu fosta soție a lui Ben Affleck. JLo a dus-o pe Emme acasă la...
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023 aduce noi strategii de evaluare a vieții nativilor din zodiac. Cei mai mulți își doresc liniște și stabilitate și vor încerca să-și cultive aceste planuri. Se...
PARTENERI
×