Reclamă

Gerard Pique are încredere în gusturile Clarei Chia. Fostul fotbalist se îmbracă conform recomandărilor iubitei sale: „Prietena mea îmi cumpără hainele”

Gerard Pique are încredere în gusturile Clarei Chia. Aceasta este cel mai bun sfătuitor în materie de haine pentru fostul fotbalist. „Prietena mea îmi cumpără hainele”, a declarat Gerard Pique. Cei doi îndrăgostiți își trăiesc relația foarte natural.

Publicat: 19 februarie 2023, 6:25

Fostul fotbalist de la Barcelona a vorbit deschis despre relația sa cu Clara Chia, în cadrul unei emisiuni. Acesta a fost întrebat de moderator cât de multă atenție oferă trendurilor din modă. Pique a dezvăluit că este un subiect căruia nu îi oferă importanță. A menționat că se lasă pe mâna frumoasei sale iubite când vine vorba de hainele pe care le cumpără.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gerard Pique are încredere în gusturile Clarei Chia

Pique și Chia au fost văzuți de mai multe ori împreună în timpul ieșirilor în oraș. Cei doi îndrăgostiți formează un cuplu de invidiat și vor să pară cât mai naturali în relația lor. Sunt fericiți, zâmbesc mereu, se țin de mână și nu ratează ocaziile de a se îmbrățișa în văzul tuturor.

Vezi mai multe imagini cu cei doi în GALERIA FOTO!

Gerard Pique și Clara Chia, pe stradă, de mână
Pique a vizitat-o pe Shakira, dar ea l-a ignorat complet / Profimedia Images

Gerard Pique are încredere în gusturile Clarei Chia și o lasă pe aceasta să îi aleagă mereu hainele, spune fostul fotbalist.

Reclamă

„Prietena mea îmi cumpără hainele, sunt doar o păpușă pe care o îmbracă”, continuă Pique deloc deranjat de inițiativa Clarei, scrie Marca.com.

Pique a mai spus că nu este genul de persoană care să petreacă prea mult în fața vitrinelor din magazine. Moda, tendințele și hainele nu sunt deloc punctul lui forte, iar acest lucru pare să fie rezolvat de noua lui iubită. Tânăra este ajutorul de nădejde al lui Pique atunci când vine vorba de achiziționarea anumitor articole vestimentare.

Declarațiile sale au fost comentate împreună cu gazda emisiunii spaniole, „Aruseros”, Tatiana Arus subliniind că Chia „a devenit stilistul lui Gerard Pique”, potrivit SportsFinding.com.

Reclamă

Relația dintre Gerard Pique și Clara Chia

Clara are 23 de ani, iar Pique 35. Cei doi se cunosc de multă vreme și au fost surprinși de mai multe ori împreună pe străzile din Barcelona. Relația dintre cei doi a prins contur după ce Pique ar fi angajat-o pe Clara în compania lui.

Shakira și-ar fi dat seama că partenerul ei este infidel în momentul în care nu a mai găsit gemul ei preferat în frigider. Pique nu consuma produsul respectiv, motiv pentru care nu putea să fie învinuit de lipsa lui.

A urmat o perioadă tumultoasă în relația lui Pique cu Clara Chia. Chiar dacă sunt vizibil îndrăgostiți, Shakira a încercat să evidențieze contrariul. Aceasta a realizat recent o piesă cu multe critici la adresa fostului ei partener. Ba mai mult, presa spaniolă a anunțat că Shakira folosește și o poreclă jignitoare la adresa Clarei Chia, iubita lui Pique.

Cântăreața de origine columbiană o numește pe Clara Chia „mosquita muerta”, în traducere „muscă moartă”. Shakira a ales această poreclă mai ales pentru că Marti este o fire destul de retrasă. De asemenea, ea nici nu obișnuiește să vorbească prea mult. Tânăra păstrează aceeași discreție chiar și acum, după ce a devenit cunoscută datorită relației pe care o are cu Gerard Pique.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×