Reclamă

Gerard Piqué și-o oficializat relația cu Clara Chia pe Instagram. Ce fotografie au postat cei doi în mediul online

Gerard Piqué și-o oficializat relația cu Clara Chia pe Instagram. Se pare că fostul fotbalist a decis să lase deoparte toate speculațiile. A făcut publică prima fotografie alături de noua sa iubită, femeia pentru care s-a despărțit de Shakira.

Publicat: 26 ianuarie 2023, 12:21

Pe pagina sa de Instagram, Piqué a postat o fotografie alături de iubita lui Clara Chia Marti. Marti are 23 de ani, iar Piqué 35. Deși există o mică diferență de vârstă, ei nu par să aibă probleme cu asta. De fapt, această postare marchează prima dată când Marti apare în mediul online, pe contul fostului fotbalist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gerard Piqué și-o oficializat relația cu Clara Chia pe Instagram

Acest lucru nu înseamnă decât că Piqué încearcă să-și continue viața după toate speculațiile care s-au făcut recent în jurul colaborării Shakirei cu DJ-ul argentinian Bizarrap, intitulată „BZRP Music Session #53”.

În cântec, Shakira vorbește mult despre această relație în versuri traduse din spaniolă în engleză.

„Îți doresc mult noroc cu presupusul meu înlocuitor / Nici măcar nu știu ce s-a întâmplat cu tine”, cântă Shakira. „Ești atât de ciudat încât nici măcar nu te pot distinge / Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo / Ai schimbat un Rolex cu un Casio”.

Reclamă

Piqué și Shakira și-au anunțat despărțirea într-o declarație comună în iunie 2022. Ei au pus punct după mai bine de 11 ani după ce și-au confirmat prima dată relația.

„Regretăm să confirmăm că ne despărțim”, au spus ei atunci. „Cerem intimitate în acest moment pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră maximă. Vă mulțumim anticipat pentru înțelegere și respect”.

Piqué și Shakira au împreună doi fii: Milan, în vârstă de 10 ani și Sasha, de 7 ani.

Reclamă

Shakira e cea care a pus punct relației cu Gerard Piqué

Când s-a aflat prima dată despre despărțirea celor doi, speculațiile au fost multe. Se pare însă că artista este cea care a decis ca ea și partenerul ei să pornească pe drumuri separate. Artista l-a prins pe Piqué cu altă femeie, Clara Chia Marti. L-a rugat să plece din casa în care locuiau împreună.

Atunci fotbalistul s-a mutat la apartamentul lui din Barcelona. Nu a mai durat mult până au apărut imagini cu noua sa iubită. Despre Clara Chia Marti se știe că a lucrat ca hostess și mai apoi s-a angajat la compania lui Piqué, Kosmos. Se pare că relația dintre cei doi a evoluat rapid. Acum s-a aflat că tânăra de 23 de ani mergea adesea în casa în care Piqué locuia cu Shakira.

Artista și-a dat seama că este înșelată atunci când s-a întors dintr-o călătorie și a văzut că borcanul ei de gem s-a terminat. S-a spus că Piqué și copiii nu consumau acel tip de aliment, iar mai apoi lucrurile au luat o altă întorsătură.

Apropiații artistei au spus că a fost o perioadă dificilă pentru Shakira, mai ales că este cercetată de autoritățile spaniole pentru fraudă. După ce Shakira a spus multe despre relația din ultimul timp a lui Pique, se pare că fotbalistul și-a făcut curaj și a publicat prima imagine cu Clara Chia. Acum cei doi își asumă că sunt un cuplu.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×