Reclamă

Shakira a descoperit relația lui Gerard Piqué datorită unui borcan de gem. Cum s-a prins artista că iubitul ei aduce o altă femeie acasă

Shakira a descoperit relația lui Gerard Piqué datorită unui borcan de gem. Artista și-a dat seama că iubitul ei de multă vreme Gerard Piqué o înșela atunci când gemul ei preferat dispărea fără nicio explicație din borcan.

Publicat: 19 ianuarie 2023, 7:20 / Actualizat: 19 ianuarie 2023, 13:21

Cântăreața Hips Don’t Lie s-a întors acasă dintr-o călătorie. Ea a devenit suspicioasă cu privire la gemul dispărut. Faimosul fotbalist și copiii lor nu iubeau deloc dulceața respectivă, potrivit ShowNews Today.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Shakira a descoperit relația lui Gerard Piqué datorită unui borcan de gem

Shakira a părut să facă aluzie la acest eveniment chiar și în videoclipul pentru single-ul ei și al lui Rauw Alejandro „Te Felicito”. Ea poate fi văzută deschizând un frigider, doar pentru a descoperi capul lui Alejandro pe un platou.

Deși despărțirea starului pop columbian și a lui Piqué a început pe cale amiabilă în iunie 2022, după 11 ani împreună, de atunci lucrurile s-au înrăutățit. Totul a culminat cu lansarea piesei ei „BZRP Music Session #53”. Ea vorbește mult despre despre fostul ei și noua lui iubită de numai 23 de ani, Clara Chia Marti.

„M-ai lăsat vecină cu socra mea și îndatorată cu guvernul”, cântă în spaniolă Shakira în noua melodie. Ea a făcut referire și la procesul ei fiscal cu autoritățile din Spania.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Gerard Pique și Clara Chia în timp ce se țin de mână
Pique și Clara Chia au luat cina la un restaurant cu specific japonez / Profimedia Images

Cum a reacționat Shakira la adresa lui Pique în cea mai recentă piesă

După lansarea piesei, Shakira ar fi pus o păpușă vrăjitoare pe balconul ei. A plasat-o cu fața în direcția casei mamei lui Piqué. Sportivul, în vârstă de 35 de ani, nu a răspuns la noua melodie a Shakirei.

Reclamă

La începutul acestei luni, Page Six a dezvăluit în exclusivitate că Shakira a fost „devastată” când și-a dat seama că Marti se afla pe fundalul unuia dintre apelurile Zoom ale lui Piqué pe care le-a făcut de acasă în 2021, când ei doi erau încă împreună.

O sursă a spus că artista „Waka Waka” a fost „devastată să afle că această femeie se simțea în mod clar ca acasă în casa pe care o împărțeau cu copiii lor”.

Shakira era plecată în călătorie cu copiii ei și ai lui Piqué, Milan, de 9 ani, și Sasha, de 7 ani, când fotbalistul a susținut interviul. Ei „erau încă împreună la acel moment”, potrivit sursei. Aceasta a adăugat: „Este devastator pentru ea să afle că această aventură se desfășoară de mult mai mult decât își imagina ea.”

Pique și Clara Chia sunt din nou sub lupa presei

Shakia și Pique au locuit împreună în Barcelona, Spania, timp de opt ani. După ce s-au despărțit, Shakira și copiii lor se mută înapoi la Miami.

Gerard Pique și Clara Chia au fost sub lupa presei în ultimele zile. După ce au devenit protagoniști involuntari ai piesei Shakirei, acum sunt și ei în centrul atenției pentru o schimbare pe care tânăra iubită a fostului fotbalist de la Barcelona a făcut-o.

Versurile piesei nu atât de subtile a artistei au crescut intensitatea atenției asupra noului cuplu și unii au fost surprinși de descoperirile lor. Se pare că Chia a suferit niște operații estetice, plătite de fostul fundaș al Barcelonei, scrie presa din Spania.

La ce operație estetică a apelat Clara Chia

După cum a raportat jurnalistul spaniol Jordi Martin de la „Socialite”, Pique a plătit nota pentru prima operație estetică a Clarei Chia.

Jurnalistul menționat mai sus a asigurat că operația pe care a suferit-o Clara Chia este doar o mică retușare în zona buzelor. Din câte se pare, rezultatele se văd deja în cele mai recente fotografii ale tinerei.

Jordi Martin a dat publicității această informație printr-o scrisoare dură adresată lui Pique:

„Mulți oameni te susțin, dar încă mai cred ce am prezis acum 12 ani. Că această relație era prea mare pentru tine. Că ai avut un complex de inferioritate cu Shakira. Te simțeai micuț lângă ea”, a scris Martin.

„Aveai nevoie de o fată de 23 de ani care să râdă de tine. Ești imatur. Shakira nu are nevoie de nimeni să plătească pentru procedurile ei cosmetice.

„Cred că ai plătit pentru buzele Clarei acum câteva zile, nu-i așa? A trebuit să tragi sforile ca să o angajezi pe Clara în compania ta. Să o pui într-o poziție pe care nici colegii ei de la Kosmos nu o înțeleg.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×