Reclamă

Shakira îi reproșează lui Pique că l-a expus pe Milan pe rețelele sociale. A apărut un nou conflict între cei doi

Shakira îi reproșează lui Pique că l-a expus pe Milan pe rețelele sociale. A apărut un nou conflict între cei doi, iar presa din Spania nu ezită să scrie despre situația tensionată din familia lor.

Publicat: 10 ianuarie 2023, 6:53

Există un nou capitol în disputa dintre Shakira și Gerard Pique. Fiul lor cel mare, Milan, a devenit protagonistul uneia dintre cele mai recente transmisii live ale lui Pique pe Twitch. Acest lucru nu a încântat-o deloc pe artistă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Shakira îi reproșează lui Pique că l-a expus pe Milan pe rețelele sociale

Milan și-a însoțit tatăl când acesta a vorbit despre Liga Regilor. Băiețelul s-a comportat perfect normal și a cucerit toți telespectatorii care au urmărit transmisia în direct. Până și Pique a fost surprins de cât de bine vorbea fiul său. Cu toate acestea, acest lucru nu a mulțumit-o pe mama lui, Shakira. Ea a făcut cunoscut acest lucru într-o scrisoare publicată diferitelor canale mass-media.

Shakira poartă o vestimentație lejeră și combină albul cu portocaliul
Cântăreața de 45 de ani și-a asortat încâlțămintea cu o pereche de șosete de un verde mentă / Profimeadia Images

Cântăreața columbiană a reacționat împotriva lui Pique pentru că și-a expus fiul pe rețelele sociale. Cântăreața nu și-a dat acordul prealabil. Nici nu a fost consultată cu privire la participarea fiului ei Milan la transmiterea evenimentului.

În plus, Shakira nu s-a bucurat că anumite subiecte au fost discutate în fața unui copil de 9 ani. Se pare că Pique va trebui să rezolve această problemă cu fosta sa parteneră. Shakira vrea să-l împiedice cu orice preț ca el să mai apară alături de copii pe rețelele sociale.

Reclamă

Deocamdată, Pique nu a făcut nicio declarație. Marca.com scrie că poate acesta preferă să rezolve această chestiune în privat. Mai multe instituții de presă au răspândit imaginile cu Milan, cu videoclipuri în care vorbește și el alături de Pique. Artista columbiană nu vrea să se mai întâmple asta și se pare că va lua măsuri.

Noua iubită a lui Pique a fost văzută în casa Shakirei în 2021

Noua iubită a lui Pique a fost văzut într-un interviu pe zoom din 2021 în casa Shakirei.

Reclamă

Shakira este „devastată” după ce a aflat că fanii ei l-au văzut pe fostul ei partener, Gerard Piqué, într-un interviu pe zoom pe care l-a făcut fostul fotbalist de acasă în 2021, când era încă într-o relație cu ea.

PageSix a publicat că Clara Chia Marti, care este acum partenera lui Pique, poate fi văzută într-un interviu care a fost înregistrat în 2021 în casa pe care Pique și Shakira au împărțit-o, când se presupune că trăiau „fericiți împreună”.

Potrivit sursei care a vorbit cu Page Six, Shakira este „devastată să afle că această femeie a fost în casa pe care o împărțeau cu copiii lor”.

În acel moment, Shakira era într-o călătorie cu copiii ei, când Piqué a avut interviul prin Zoom. Sursa a mai adăugat că, „este devastator să știi că această poveste de dragoste se desfășoară de mult mai mult decât și-a imaginat”.

Pique și Shakira și-au anunțat despărțirea anul trecut, după 11 ani de relație. Din cei 11 ani, opt au fost petrecuți în Barcelona, Spania, deși cântăreața și copiii ei se mută în prezent la Miami.

„Este greu să vorbesc despre asta”, a spus Shakira despre despărțirea lor într-un interviu recent. „Mai ales pentru că încă trec prin asta și pentru că sunt în ochii publicului și pentru că separarea noastră nu este ca o separare normală”, a spus ea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×