Reclamă

Vești bune pentru familia Shakirei. Tatăl ei este externat și se întoarce acasă

Vești bune pentru familia Shakirei. Tatăl ei este externat și se întoarce acasă. Încetul cu încetul apele încep să se liniștească în viața cântăreței columbiene. Recent, ea a ajuns și la un acord cu Pique în ceea ce privește mutarea în Miami.

Publicat: 10 noiembrie 2022, 7:32

Se pare că în viața Shakirei începe să se instaleze calmul. Pe lângă faptul că a ajuns la o înțelegere cu Gerard Pique cu privire la custodia copiilor săi și îi va putea duce la Miami, tatăl ei este deja acasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bărbatul a fost internat de urgență în spital.

Vești bune pentru familia Shakirei

Jordi Martin, jurnalist spaniol, care a urmărit ce se întâmplă în viața fostului cuplu timp de 12 ani, a anunțat vestea bună pentru familia cântăreței: William Mebarak a fost externat. Este deja acasă.

„Vești grozave pentru @shakira. Tocmai și-a dus tatăl, pe William, acasă, după ce a fost externat. Imagini în această după-amiază pe @ElGordoyLaFlaca. Suntem atât de fericiți pentru familie”, a postat fotograful pe contul său de Twitter, scrie marca.com.

Reclamă

Ce s-a întâmplat cu tatăl Shakirei

La sfârșitul lunii octombrie, bărbatul în vârstă de 91 de ani ar fi suferit un accident vascular cerebral, conform lui Jordi Martin. A avut nevoie de internare la clinica Teknon din Barcelona.

Deși la început Shakira a ales să tacă despre starea tatălui ei, mama ei, Nidia Ripoll, a vorbit despre asta: „Este bine, slavă Domnului”.

Reclamă

„Este foarte bine. Sunt aici doar pentru a fi cu el”, a adăugat ea și a negat că ar exista complicații majore.

În urmă cu o săptămână, Shakira a distribuit pe rețelele sale sociale un videoclip în care s-a văzut cum își ajută tatăl să facă exerciții de reabilitare în clinică.

În imagini se vede bucuria Shakirei după ce tatăl ei a putut să-și țină picioarele în aer. Artista sărbătorește reușita și sărută picioarele lui William, situație care a generat controverse pentru că deși unii l-au văzut ca pe un gest firesc, au fost alții care au criticat acțiunea lui artistei.

Shakira a ajuns la o înțelegere cu Pique

Shakira și Pique au avut o întâlnire cu avocații lor în casa în care și-au întemeiat o familie. Cei doi au stat 12 ore la discuții și au ajuns la un acord.

În Spania, Shakira este judecată pentru evaziune fiscală. Artista riscă 8 ani de închisoare dacă autoritățile reușesc să-i demonstreze vinovăția. Cu toate acestea, Shakira spune că e nevnovată. Ea crede că echipa sa de avocați va reuși să demonstreze acest lucru.

Și pentru că în Barcelona nu își mai găsește locul, Shakira vrea să plece la Miami. Acum are și acordul lui Pique să facă acest lucru alături de copiii lor. Deși la început s-a opus și a spus că nu e de acord ca copiii lui să crească departe de bunici, acum s-a răzgândit.

Între timp, fotbalistul vrea să-și pună ordine în viață. Acesta s-a retras din fotbal, s-a mutat cu iubita sa și vrea să-și întemeieze o nouă familie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
Gavin Rossdale și Xhoana X se sărută
Divertisment
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă cu fosta sa soție, Gwen Stefani
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă perfect cu fosta sa soție, Gwen Stefani. Paparazzi i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți într-o vacanță...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Naomi Campbell într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta, în vârstă de 53 de ani,...
PARTENERI
×