Reclamă

Clara Chia i-a fost infidelă partenerului ei când a început să se vadă cu Pique. Ce a aflat presa spaniolă despre noua parteneră a fotbalistului

Jordi Martin, jurnalist spaniol, face încă o afirmație. Acesta spune că Clara Chia i-a fost infidelă partenerului ei când a început să se vadă cu Pique. Ce a aflat presa spaniolă despre noua parteneră a fotbalistului.

Publicat: 2 octombrie 2022, 6:33

Relația dintre Gerard Pique și Clara Chia Marti nu mai este un secret. Chiar și recent au profitat de ocazie pentru a călători la Paris în cuplu și n u se mai feresc să dea nas în nas cu fotografii atunci când sunt în public, scrie marca.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clara Chia i-a fost infidelă partenerului ei când a început să se vadă cu Pique

La scurt timp după despărțirea fotbalistului de Shakira, numele studentei de 23 de ani a apărut în toate tabloidele internaționale.

În ciuda eforturilor lui Pique și a familiei sale de a-și ascunde identitatea, numele și imaginea ei au ajuns în centrul atenției media, dar se pare că nu își mai ascund dragostea și că relația lor este foarte serioasă. Persoana care a fost rănită de acest nou cuplu este, evident, Shakira, care săptămâna trecută a mărturisit că trece prin „cea mai întunecată perioadă din viața ei”.

În cei 12 ani în care au fost împreună, mai multe publicații au subliniat că Pique i-a fost infidel. Dar acum paparazzii Jordi Martin a susținut că Shakira nu a fost singura care a fost înșelată și că Clara Chia a fost, de asemenea, neloială partenerului pe care îl avea înaintea jucătorului de fotbal.

Reclamă

„Voi explica lumii cum a avut loc marea trădare”, a spus el pentru Univision. „I-am spus deja Shakirei că am dovada când, cum și unde a fost înșelată. Voi aduce în discuție două infidelități. Una din 2016 și cea cu Clara Chia Marti, care este groaznic cum a înșelat-o pe Shakira.”

Pentru a pune acest lucru în context, Clara Chia a fost iubita fratelui celui mai bun prieten al lui Pique, care lucra la Kosmos, compania fundașului Barcelonei.

Cum a început de fapt relația dintre Clara Chia și Pique

Reclamă

Jucătorul a organizat o cină în companie și studenta de 23 de ani a fost acolo. Se pare că s-au îndrăgostit la prima vedere și au început să se întâlnească fără să le spună partenerilor, potrivit paparazzilor.

„Merge la cina cu iubita lui, Clara Chia, iar Gerard Pique o ia pe iubita prietenului său. Clara și-a înșelat iubitul, iar Gerard a înșelat-o pe Shakira.”

Jordi Martín a continuat să explice mai multe detalii despre infidelitatea Clarei Chia.

„Pique are cel mai bun prieten. Clara era iubita fratelui prietenului lui Pique. Din momentul în care s-au cunoscut, el a fost îndrăgostit de fată”, a spus Martin.

„Au făcut schimb de numere de telefon. La început s-au întâlnit în secret. Apoi, nu numai că a luat-o pe iubita de la fratele celui mai bun prieten, ci l-a și dat afară din Kosmos. A angajat-o pe fată”, a spus el.

Pe scurt, Clara Chia și Pique s-au cunoscut de Crăciun. Jucătorul i-a spus Shakirei în ianuarie că nu este îndrăgostit de ea. Fundașul Barcelonei l-a dat afară pe fratele prietenului său din Kosmos și și-a angajat actuala iubită.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×