Reclamă

Cu ce se ocupă Clara Chia la compania lui Pique. Cei doi formează un cuplu din 2019

Tânăra Clara Chia este în prezent un subiect de interes pentru presa tabloidă internațională. De aceea, informațiile despre ea sunt de mare interes pentru cei care sunt interesați de noua relație a lui Pique. Recent s-a aflat cu ce se ocupă Clara Chia la compania lui Pique și de când sunt împreună.

Publicat: 31 august 2022, 11:22

Clara Chia, tânăra catalană care i-a cucerit inima lui Gerard Pique, a fost pe buzele tuturor de când a fost descoperită relația ei cu fundașul Barcelonei. De atunci, toată lumea și-a pus aceeași întrebare. Ce rol are tânăra la firma fotbalistului, Kosmos?

Cu ce se ocupă Clara Chia la compania lui Pique

Potrivit celor mai recente informații, tânăra de 23 de ani lucrează în departamentul administrativ. Aceasta are pregătire în domeniul relațiilor publice. În plus, Chia este deja familiarizată cu compania și a început să lucreze acolo ca stagiar.

Clara Chia și Pique s-au întâlnit la unul dintre cluburile pe care fundașul Barcelonei le-a vizitat cu colegii de echipă. Tânăra lucra acolo ca chelneriță. De atunci, Pique a fost văzut în mod regulat alături de ea.

Mai multe tabloide din Spania susțin că Shakira și Pique s-au certat de câțiva ani pe acest subiect. La un moment dat cântăreața columbiană nu a mai suportat minciunile fotbalistului. Pique a menționat că relația lui cu Clara Chia durează de mai puțin de șase luni. Cu toate acestea, Shakira a aflat că Clara Chia și tatăl copiilor ei aveau o aventură de ceva vreme.

Potrivit informațiilor publicate de „Ya es mediodia” de la Tele 5, Pique și Clara Chia au început să se întâlnească în 2019, în timpul Cupei Davis. Potrivit surselor Tele 5, Clara Chia și Pique „au intrat împreună într-un hotel cunoscut din Madrid după Cupa Davis dinaintea pandemiei”.

Reclamă

Aceeași sursă a dezvăluit că Clara Chia a călătorit la Madrid pentru a participa la eveniment cu Pique. E și-a petrecut noaptea într-un hotel care „nu este folosit de obicei de fotbaliști sau persoane publice”. Potrivit datelor menționate mai sus, fotbalistul Barcelonei și tânăra de 23 de ani ar fi intrat într-o relație înainte de 17 noiembrie 2019.

Cum s-a integrat Clara Chia în anturajul fotbalistului

Tot marca.com scrie că Clara Chia Marti a reușit în scurt timp ceea ce nu a obținut Shakira în 12 ani de relație. Sursa menționată spune că tânăra s-a integrat perfect în anturajul fotbalistului. Shakira nu era deloc plăcută de prietenii lui. Nu se înțelegea bine nici cu soțiile acestora și era poreclită „La Patrona”.

Reclamă

„Shakira nu era plăcută de familia și prietenii lui Gerard Pique. Noua parteneră s-a integrat mai bine în cercul fotbalistului, lucru pe care Shakira nu l-a reușit niciodată. Clara Chia este mult mai calmă. Acest lucru a jucat un rol esențial în crearea unei bune atmosfere între ea și prietenii lui Pique. Shakira nu i-a plăcut niciodată pe prietenii lui Pique și din cauza caracterului său a fost poreclită . Shakira nu s-a înțeles nici nu prietenii de mult timp ai lui Pique, nici cu soțiile celorlalți fotbaliști”.

Ce se întâmplă acum între Shakira și Pique

Versiunile despre viitor după despărțirea dintre cântăreața columbiană Shakira și fotbalistul spaniol de la FC Barcelona Gerard Piqué au fost mai multe. Totuși, încă mai există multe îndoieli și principalul dezacord este legat de custodia și reședința copiilor, potrivit TeleCinco.

În „El Programa de Verano” s-a menținat că intenția ambelor părți a fost întotdeauna aceea de a ajunge la o înțelegere amiabilă. Totuși, se pare că intențiile ambelor părți sunt foarte îndepărtate când vine vorba de custodia copiilor lor. Shakira dorește ca băieții să locuiască alături de ea la Miami, dar Piqué nu a acceptat asta.

Potrivit marca.com, cele două părți s-au întâlnit deja de două ori în luna august și au programat o a treia întâlnire. Cântăreața a spus că aceasta este ultima de a iniția un proces.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O ceașcă de cafea care se află pe un blat gri alături de o tabletă de ciocolată neagră și câteva boabe de cafea pentru a ilustra câte cești de cafea poți bea zilnic
Sănătate
Câte cești de cafea poți bea zilnic. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor
Consumul unei cești de cafea dimineața este un adevărat ritual pentru cele mai multe persoane. Nimic nu se compară cu mirosul aromat care îți inundă casa într-o zi răcoroasă de toamnă. Totuși, prea multe...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii octombrie 2022. Berbecii se vor vindeca de traumele din trecut. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul lunii octombrie 2022 îi aduce pe nativi în fața schimbărilor ambițioase de viitor. Relațiile amoroase încep să prindă contur, iar cei mai mulți știu cu exactitate ce își doresc de la partenerul de...
3
Brad Pitt, în costum negru, la Festivalul de Film de la Veneția
Divertisment
Brad Pitt și Emily Ratajkowski se întâlnesc. Presa tabloidă scrie despre cei doi că petrec mult timp împreună
Brad Pitt și Emily Ratajkowski se întâlnesc. Presa tabloidă scrie despre cei doi că petrec mult timp împreună. „Prietenii nu sunt siguri dacă este ceva serios”, a spus o sursă pentru People despre cei...
4
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie neagră lungă stă în pădure
Horoscop
Cât de zgârcit ești, în funcție de zodie. Află din ce categorie faci parte
Unii oameni au cu siguranță dare de mână atunci când vine vorba despre resursele lor financiare, însă acum vei afla cât de zgârcit ești, în funcție de zodie. Astrologii sunt de părere că există...
5
Regina Elisabeta a II-a într-un costum gri în timp ce poartă celebrul colier din perle la gât
Divertisment
Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta întotdeauna perle la gât. Toate ținutele ei erau accesorizate cu un astfel de colier
Majestatea Sa a oferit de-a lungul anilor o mulțime de lecții legate de stil. În ciuda vârstei înaintate, Regina a purtat tot timpul ținute colorate care să-i reflecte personalitatea veselă și jovială. De cele...
PARTENERI
×