Reclamă

Cu ce se ocupă Clara Chia la compania lui Pique. Cei doi formează un cuplu din 2019

Tânăra Clara Chia este în prezent un subiect de interes pentru presa tabloidă internațională. De aceea, informațiile despre ea sunt de mare interes pentru cei care sunt interesați de noua relație a lui Pique. Recent s-a aflat cu ce se ocupă Clara Chia la compania lui Pique și de când sunt împreună.

Publicat: 31 august 2022, 11:22

Clara Chia, tânăra catalană care i-a cucerit inima lui Gerard Pique, a fost pe buzele tuturor de când a fost descoperită relația ei cu fundașul Barcelonei. De atunci, toată lumea și-a pus aceeași întrebare. Ce rol are tânăra la firma fotbalistului, Kosmos?

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu ce se ocupă Clara Chia la compania lui Pique

Potrivit celor mai recente informații, tânăra de 23 de ani lucrează în departamentul administrativ. Aceasta are pregătire în domeniul relațiilor publice. În plus, Chia este deja familiarizată cu compania și a început să lucreze acolo ca stagiar.

Clara Chia și Pique s-au întâlnit la unul dintre cluburile pe care fundașul Barcelonei le-a vizitat cu colegii de echipă. Tânăra lucra acolo ca chelneriță. De atunci, Pique a fost văzut în mod regulat alături de ea.

Mai multe tabloide din Spania susțin că Shakira și Pique s-au certat de câțiva ani pe acest subiect. La un moment dat cântăreața columbiană nu a mai suportat minciunile fotbalistului. Pique a menționat că relația lui cu Clara Chia durează de mai puțin de șase luni. Cu toate acestea, Shakira a aflat că Clara Chia și tatăl copiilor ei aveau o aventură de ceva vreme.

Potrivit informațiilor publicate de „Ya es mediodia” de la Tele 5, Pique și Clara Chia au început să se întâlnească în 2019, în timpul Cupei Davis. Potrivit surselor Tele 5, Clara Chia și Pique „au intrat împreună într-un hotel cunoscut din Madrid după Cupa Davis dinaintea pandemiei”.

Reclamă

Aceeași sursă a dezvăluit că Clara Chia a călătorit la Madrid pentru a participa la eveniment cu Pique. E și-a petrecut noaptea într-un hotel care „nu este folosit de obicei de fotbaliști sau persoane publice”. Potrivit datelor menționate mai sus, fotbalistul Barcelonei și tânăra de 23 de ani ar fi intrat într-o relație înainte de 17 noiembrie 2019.

Cum s-a integrat Clara Chia în anturajul fotbalistului

Tot marca.com scrie că Clara Chia Marti a reușit în scurt timp ceea ce nu a obținut Shakira în 12 ani de relație. Sursa menționată spune că tânăra s-a integrat perfect în anturajul fotbalistului. Shakira nu era deloc plăcută de prietenii lui. Nu se înțelegea bine nici cu soțiile acestora și era poreclită „La Patrona”.

Reclamă

„Shakira nu era plăcută de familia și prietenii lui Gerard Pique. Noua parteneră s-a integrat mai bine în cercul fotbalistului, lucru pe care Shakira nu l-a reușit niciodată. Clara Chia este mult mai calmă. Acest lucru a jucat un rol esențial în crearea unei bune atmosfere între ea și prietenii lui Pique. Shakira nu i-a plăcut niciodată pe prietenii lui Pique și din cauza caracterului său a fost poreclită . Shakira nu s-a înțeles nici nu prietenii de mult timp ai lui Pique, nici cu soțiile celorlalți fotbaliști”.

Ce se întâmplă acum între Shakira și Pique

Versiunile despre viitor după despărțirea dintre cântăreața columbiană Shakira și fotbalistul spaniol de la FC Barcelona Gerard Piqué au fost mai multe. Totuși, încă mai există multe îndoieli și principalul dezacord este legat de custodia și reședința copiilor, potrivit TeleCinco.

În „El Programa de Verano” s-a menținat că intenția ambelor părți a fost întotdeauna aceea de a ajunge la o înțelegere amiabilă. Totuși, se pare că intențiile ambelor părți sunt foarte îndepărtate când vine vorba de custodia copiilor lor. Shakira dorește ca băieții să locuiască alături de ea la Miami, dar Piqué nu a acceptat asta.

Potrivit marca.com, cele două părți s-au întâlnit deja de două ori în luna august și au programat o a treia întâlnire. Cântăreața a spus că aceasta este ultima de a iniția un proces.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×