Reclamă

Primele imagini cu Pique și Clara Chia Marti. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat împreună de un concert

Fostul partener al Shakirei pare că a trecut complet peste despărțire. Au apărut primele imagini cu Pique și noua sa iubită, Clara Chia Marti. Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși în ipostaze tandre în timpul unui concert. Fotbalistul nu s-a sfiit să-și exprime sentimentele sincere față de femeia care îl împlinește.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 22 august 2022, 10:39

Deși Gerard Pique duce o adevărată luptă pentru custodia copiilor săi, acesta nu pare să lase problemele să-l distragă de la noua sa relație. El și Clara Chia Marti par mai fericiți ca niciodată unul în brațele celuilalt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primele imagini cu Pique și Clara Chia Marti

Pique nu a făcut nicio declarație despre noua sa poveste de dragoste. Fotbalistul a încercat să stea ascuns de privirile curioșilor și să se bucure în privat de momentele frumoase pe care le petrece alături de noua parteneră.

Vezi mai multe imagini cu Pique în Galeria Foto!

Conform publicațiilor internaționale, Pique și-a dus noua iubită la un concert susținut de Dani Martin. Concertul a avut loc în cadrul festivalului muzical Summerfest Cerdanya. Tânăra în vârstă de doar 23 de ani s-a bucurat să fie răsfățată de iubitul său.

Reclamă

Pique, în vârstă de 35 de ani, a fost la fel de bucuros și și-a arătat sentimentele în public. Acesta a ținut-o tot timpul pe Clara în brațe și a sărutat-o ori de câte ori a avut ocazia. Fotografii nu au putut rata un astfel de moment și i-au pozat imediat pe cei doi îndrăgostiți.

În timp ce Pique pare că își reface viața, Shakira se confruntă cu acuzațiile privind frauda fiscală. Vedeta internațională se luptă în paralel și cu fostul partener pentru a obține custodia celor doi băieți pe care îi au împreună.

Shakira își dorește să se mute în Statele Unite ale Americii și să-și ia copiii cu ea. Pe de altă parte, Pique vrea ca băieții să rămână cu el în Spania. 

Reclamă

Cum s-au cunoscut Pique și Clara Chia Marti

Primele imagini cu Pique și noua sa iubită, Clara Chia Marti, au surprins presa internațională. Cei doi au mai fost zăriți la începutul lunii iunie, adr la acel moment nu era confirmată o relație oficială. De altfel, cei doi nu și-au arătat atunci afecțiunea în public.

Conform presei internaționale. Pique și Clara s-ar fi întâlnit la una din companiile fotbalistului, acolo unde Clara lucra în departamentul de Relații Publice. Se pare că tânăra de 23 de nai încă studiază în domeniu relațiilor publice.

Jurnalistele Lorena Vasquez și Laura Fa au declarat că lucrurile sunt serioase între Pique și tânăra de 23 de ani. Acești ar fi apărut la mai multe evenimente publice, dar au încercat să nu atragă foarte mult atenția asupra lor.

De fiecare dată când au ieșit împreună au avut grijă să fie înconjurați de mai mulți prieteni pentru a nu putea fi observați cu ușurință. La cel mai recent concert la care au fost surprinși împreună aceștia au fost alături de prieteni.

În compania celor doi îndrăgostiți s-ar fi aflat și tatăl și fratele fotbalistului. Între timp sportivul se luptă cu fosta parteneră pentru custodia copiilor. Shakira s-a mutat recent în Miami, în timp ce Pique se află în continuare în Barcelona.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×