Reclamă

Primele imagini cu Pique și Clara Chia Marti. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat împreună de un concert

Fostul partener al Shakirei pare că a trecut complet peste despărțire. Au apărut primele imagini cu Pique și noua sa iubită, Clara Chia Marti. Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși în ipostaze tandre în timpul unui concert. Fotbalistul nu s-a sfiit să-și exprime sentimentele sincere față de femeia care îl împlinește.

Avatar photo
Beatrice Ioana
Publicat: 22 august 2022, 10:39

Deși Gerard Pique duce o adevărată luptă pentru custodia copiilor săi, acesta nu pare să lase problemele să-l distragă de la noua sa relație. El și Clara Chia Marti par mai fericiți ca niciodată unul în brațele celuilalt.

Primele imagini cu Pique și Clara Chia Marti

Pique nu a făcut nicio declarație despre noua sa poveste de dragoste. Fotbalistul a încercat să stea ascuns de privirile curioșilor și să se bucure în privat de momentele frumoase pe care le petrece alături de noua parteneră.

Vezi mai multe imagini cu Pique în Galeria Foto!

Conform publicațiilor internaționale, Pique și-a dus noua iubită la un concert susținut de Dani Martin. Concertul a avut loc în cadrul festivalului muzical Summerfest Cerdanya. Tânăra în vârstă de doar 23 de ani s-a bucurat să fie răsfățată de iubitul său.

Reclamă

Pique, în vârstă de 35 de ani, a fost la fel de bucuros și și-a arătat sentimentele în public. Acesta a ținut-o tot timpul pe Clara în brațe și a sărutat-o ori de câte ori a avut ocazia. Fotografii nu au putut rata un astfel de moment și i-au pozat imediat pe cei doi îndrăgostiți.

În timp ce Pique pare că își reface viața, Shakira se confruntă cu acuzațiile privind frauda fiscală. Vedeta internațională se luptă în paralel și cu fostul partener pentru a obține custodia celor doi băieți pe care îi au împreună.

Shakira își dorește să se mute în Statele Unite ale Americii și să-și ia copiii cu ea. Pe de altă parte, Pique vrea ca băieții să rămână cu el în Spania. 

Reclamă

Cum s-au cunoscut Pique și Clara Chia Marti

Primele imagini cu Pique și noua sa iubită, Clara Chia Marti, au surprins presa internațională. Cei doi au mai fost zăriți la începutul lunii iunie, adr la acel moment nu era confirmată o relație oficială. De altfel, cei doi nu și-au arătat atunci afecțiunea în public.

Conform presei internaționale. Pique și Clara s-ar fi întâlnit la una din companiile fotbalistului, acolo unde Clara lucra în departamentul de Relații Publice. Se pare că tânăra de 23 de nai încă studiază în domeniu relațiilor publice.

Jurnalistele Lorena Vasquez și Laura Fa au declarat că lucrurile sunt serioase între Pique și tânăra de 23 de ani. Acești ar fi apărut la mai multe evenimente publice, dar au încercat să nu atragă foarte mult atenția asupra lor.

De fiecare dată când au ieșit împreună au avut grijă să fie înconjurați de mai mulți prieteni pentru a nu putea fi observați cu ușurință. La cel mai recent concert la care au fost surprinși împreună aceștia au fost alături de prieteni.

În compania celor doi îndrăgostiți s-ar fi aflat și tatăl și fratele fotbalistului. Între timp sportivul se luptă cu fosta parteneră pentru custodia copiilor. Shakira s-a mutat recent în Miami, în timp ce Pique se află în continuare în Barcelona.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă cu părul blond care este tunsă la salon de către o altă femeie, în timp ce evită una din principalele coafuri care te îmbătrânesc
Frumusețe
Coafuri care te îmbătrânesc. Cu ce look recomandă specialiștii în frumusețe să le înlocuiești
Procesul de îmbătrânire este ceva normal și natural prin care orice persoană trece. Deși acesta este inevitabil, există anumite trucuri prin care poți ascunde semnele înaintării în vârstă. Când vine vorba de alegerea coafurii...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022 îi surprinde pe nativii zodiacului cu vești pe toate planurile. Dacă Racii vor ajunge să trăiască un capitol nou în viața personală, pentru două dintre zodii...
3
O sufragerie frumoasă, cu flori proaspete, într-o vază transparentă
Timp liber
Obiecte care aduc noroc în casă. Plus lista obiectelor care aduc ghinion
Fiecare persoană este în felul ei. Cu toate acestea, oamenii își doresc un pic de noroc în viața lor, chiar și atunci când viața le surâde. Întotdeauna se poate mai bine. Venim în ajutorul...
4
Tort Napoleon regesc porționat și decorat cu fructe
Rețete
Tort Napoleon regesc. Tort cu multe straturi și cremă fină
Atunci când vei dori să-ți impresionezi familia și prietenii cu un tort deosebit, prepară rețeta de tort Napoleon regesc. Este o rețetă de desert fin, cu aspect elegant și gust divin. Rețeta tortului Napoleon...
5
Fată frumoasă stând la birou cu o pană în mână
Horoscop
Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un fel de a ne comunica anumite mesaje prin diverse metode. Una dintre acestea o reprezintă vizualizarea cifrelor...
PARTENERI
×