Reclamă

Shakira a fost pozată în timp ce își ducea fiul la școală. Cum arată viața cântăreței după despărțirea de Pique

Shakira a fost pozată în timp ce își ducea fiul la școală. Cântăreața pare că și-a reluat viața după ce a trecut prin clipe dificile. Vedeta a aflat recent că partenerul său, Pique, a înșelat-o. Shakira și fostul său partener au avut o relație de 12 ani din care au rezultat cei doi copii, Milan și Sasha.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 12 iunie 2022, 6:57

Vedeta în vârstă de 45 de ani a fost pozată de fotografi alături de unul din băieții săi. Zilele trecute paparazzi au surprins-o în timp ce își ducea băieții la o lecție de karate. Băieții vedetei au rămas alături de aceasta în toată perioada de după despărțire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Shakira a fost pozată în timp ce își ducea fiul la școală

Cântăreața în vârstă de 45 de ani este o mamă implicată și asumată. În ciuda faptului că trece prin clipe dificile, aceasta se îngrijește cu atenție de copii săi.

Vezi mai multe imagini cu Shakira în Galeria Foto!

Shakira a fost pozată în timp ce își ducea fiul la școală
Vedeta a fost pozată în timp ce i-a însoțit pe cei doi băieți la școală și la lecțiile de karate / Profimedia Images

Vedeta a fost pozată în timp ce i-a însoțit pe cei doi băieți la școală și la lecțiile de karate. Se pare că Shakira primește lovitură după lovitură. La scurt timp după despărțirea de Pique, acesta a fost pozată într-o ambulanță. Așa cum a explicat chiar ea, fotografiile au fost făcute înainte de despărțire.

Reclamă

Imaginile surprinse au fost făcute după ce tatăl său a fost nevoit să fie transportat la spital din cauza unei căzături.

Artista a ținut să-și liniștească fanii din întreaga lume și să-i asigure de faptul că este bine. Shakira dovedește în fiecare zi că este o femeie puternică și nu se lasă influențată de lucrurile care se scriu despre fostul său partener. Conform surselor apropiate vedetei, aceasta l-a prins pe Pique cu o altă femeie.

”Urmează să se despartă. De asta a și decis să nu mai stea împreună cu el. Așa s-a întâmplat. Cel mai probabil nu mai este nimic între ei.” Conform surselor, Pique și-ar fi luat deja lucrurile de la vedetă. Cei doi nu au fost niciodată căsătoriți, dar au avut o relație de lungă durată de 12 ani.

Reclamă

Cine este femeia cu care Pique este acuzat că a înșelat-o pe Shakira

Shakira și Pique au decis să se mute separat după ce cântăreața a aflat că a fost înșelată de fotbalist. Se pare că această nouă relație a fotbalistului ar putea duce la destrămarea definitivă a familiei pe care a construit-o alături de vedeta latino.

Sursele spun că Pique și-a luat lucrurile de la casa în care locuia cu Shakira și s-a mutat într-un apartament. Copiii celor doi au rămas până în acest moment la mama lor. Presa internațională susține că Shakira a fost cea care i-a cerut partenerului său să părăsească locuința.

Se pare că Pique ar fi înșelat-o pe vedetă cu o blondă în vârstă de 20 de ani. Aceasta ar fi studentă și hostess în Barcelona. Identitatea blondinei nu a fost încă dezvăluită și nu se cunosc mai multe detalii despre viața acesteia.

Presa internațională susține că Pique s-ar fi întâlnit cu tânăra de 20 de ani de mai multe ori înainte ca Shakira să afle adevărul. Cei doi nu au făcut încă declarații cu privire la modul în care vor decurge lucrurile pe viitor. Rămâne de văzut dacă aceștia vor ajunge la împăcare sau vor decide să rămână separați.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×