Reclamă

Shakira a fost văzută în California. Presa din Spania a dezvăluit cine e noul iubit al artistei

Shakira a fost văzută în California. Artista a spus că e hărțuită de fanii lui Pique în Spania, după ce aceasta a decis să se despartă de fotbalist. Cu noile schimbări din viața, se pare că Shakira face față și merge mai departe.

Publicat: 22 iulie 2022, 13:23

Povestea despărțirii din artistă și fotbalist ține primele pagini ale tabloidelor. Pare că e departe de a se termina curând. Deși s-a scris că Pique nu e de acord ca Shakira să iasă cu copiii din Spania din cauza faptului că i-ar separa de buncii paterni, acum artista a plecat în Califoria alături de Milan și Sasha.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Shakira a fost văzută în California

Speculațiile au început să apară imediat, iar acum marca.com scoate la iveală informația că artista are un nou iubit. Se pare că Shakira se întâlnește cu starul din Captain America, Chris Evans.

Potrivit site-ului menționat mai sus, actorul a afirmat că Shakira e „spectaculoasă” și ar căuta un „partener sentimental stabil”.

Shakira îmbrăcată într-un costum de surfing în timp ce se află în vacanță după despărțirea de Pique
Diva internațională a fost surprinsă de fotografi la surfing / Profimedia Images

Ceea ce este și mai interesant e faptul că Shakira și Chris Evans au început să se urmăreacă pe rețelele sociale după ce despărțirea de Pique a fost făcută publică. Acest detaliu a adus și mai multă atenție asupra zvonului că cei doi se întâlnesc.

Reclamă

La rândul său, Pique se află și el în State. Fundașul se află pe coasta opusă, deoarece pregătirile de pre-sezon ale Barcelonei sunt în curs la Miami.

Faptul că Shakira, care deține și case în Miami și Bahamas, a vrut să călătorească cu copiii ei în California înseamnă că aventura este mai mult de plăcere decât ceva legat de cariera sa profesională. Adesea, Shakira călătorea singură în Los Angeles pentru lucruri care țin de cariera sa.

De asemenea, este cunoscut faptul că Shakira speră să se mute la Miami cu cei doi copii. Cu toate acestea, Pique nu vrea ca micuții să plece din Catalonia.

Reclamă

Shakira și Pique s-au despărțit din cauza infidelității fotbalistului

Vestea că Shakira și Pique s-au despărțit a luat cu asalt lumea mondenă din Spania. Când toți îi vedeau ca un cuplu sudat, o familie fericită cu doi copii, în presă s-a aflat că cei doi au pornit pe drumuri separate.

Potrivit marca.com, Shakira este cea care și-a dorit despărțirea. Ea l-a rugat pe Pique să plece din casa în care locuiau împreună. S-a spus că Shakira l-a prins pe fotbalist cu o altă femeie. Cum nu a putut trece cu vedere un asemenea gest, a făcut primul pas spre despărțire.

De atunci și până acum au apărut și poze cu iubita lui Pique, dar și informații cum să acesta prefera să petreacă până dimineața în cluburile de noapte alături de alți prieteni. În lupta pentru custodia copiilor, Shakira este ajutată de fratele său.

Tony Mebarak spune că Pique a fost mereu un partener pe care nu și l-a dorit pentru sora sa. Acesta este de părere că fotbalistul nu a luat niciodată în serios lucrurile legate de familie. S-a spus că adesea obișuia să petreacă multe nopți la petreceri.

Apropiații vedetei spun că Tonino i-a fost alături în multe momente dificile și a ajutat-o să-și gestioneze anumite aspecte din viața sa personală. Se pare că vedeta obișnuiește să se confeseze în fața lui Tonino în special atunci când are cele mai mari probleme.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×