Reclamă

Pique nu vrea ca Shakira să plece în Miami cu copiii. Care sunt condițiile fotbalistului în ceea ce-i privește pe băieții săi

Pique nu vrea ca Shakira să plece în Miami cu copiii. Deși nu sunt căsătoriți și nu e nevoie de birocrație, lucrurile se complică între ei. Artista și fotbalistul nu ajung la un acord când vine vorba despre cei doi copii pe care îi au împreună.

Publicat: 24 iunie 2022, 17:50

Cei doi băieți pe care îi au împreună nu au voie să părăsească Spania fără acordul lui Pique. Se pare că lucrurile se îndreaptă către o bătălie în tribunal în ceea ce privește custodia celor doi copii. Potrivit presei spaniole, cei doi părinți nu reușesc să ajungă la un acord cu privire la ce e mai bine pentru băieții pe care îi au împreună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pique nu vrea ca Shakira să plece în Miami cu copiii

Cel mai probabil ei vor ajunge în fața unui judecător pentru a stabili reguli și obligații de ambele părți.

Milan și Sasha, cei doi copii ai cuplului Shakira și Pique sunt deja în vacanță. Jurnalista Laura Fa de la Televisión Española spune că dorința mamei lor este să-i ducă în Miami, Florid. Ea vrea ca cei doi băieți să se bucure de plajă timp de două luni.

Shakira, alături de cei doi si săi, în vacanță
Shakira și Pique, care au doi copii împreună, au anunțat luna trecută că se despart / Profimedia Images

Cu toate acestea, de undeva din Suedia, Pique a lăsat de înțeles că refuză ca cei doi copii să fie scoși din Spania. Aparent, faptul că Shakira se simte singură și că sunt persoane care o hărțuiesc. Autoritățile nu pot face nimic, iar aceste lucruri au făcut-o pe artistă să ia decizia de a părăsi Spania temporar.

Reclamă

Din păcate, pentru a pleca din țară cu cei doi copii ai săi, este necesar ca Pique să semneze niște documente. Se pare că fotbalistul refuză plecarea lui Sasha și Milan. El crede că cei doi micuți vor fi afectați de lipsa bunicilor din viața lor.

Care este argumentul principal al lui Pique

Părinții lui Pique stau zilnic cu cei doi, încă din ziua în care s-au născut. Au casa chiar lângă cea în care locuiau Shakira și Pique atunci când formau un cuplu. Marca.com scrie că Pique vrea să protejeze această legătură specială dintre bunici și nepoți. Fotbalistul nu acceptă să nu se vadă timp de două luni.

Reclamă

„Relația dintre Shakira și Pique este foarte tensionată. Foarte rece, iar negocierile se pare că sunt destul de dificile”, a mai spus jurnalista catalană.

Pe de altă parte, reporterul Lorena Vasquez a mai spus că Shakira nu a avut niciodată o relație bună cu soțiile sau iubitele prietenilor lui Pique. Așa că, aceasta nu se poate bucura de ajutorul lor în ceea ce privește procedurile legale de a scoate copiii din Spania.

„Shakira nu s-a purtat niciodată bine cu ele, ea se credea superioară. Ei o numeau La Patrona”, a mai spus jurnalista.

Shakira și Pique au anunțat luna trecută că se despart după 12 ani de relație. Cei doi au confirmat acest lucru după câteva zile de speculații care au apărut în presă. Publicațiile spaniole au scris că Shakira a fost cea care a pus punct relației. Aceasta l-a prins pe tatăl copiilor ei cu o altă femeie. Tot atunci s-a aflat că Pique nu mai locuiește cu artista și cei doi copii și că s-a mutat singur în apartamentul lui de burlac.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 iulie – 14 iulie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Urmează o perioadă plină de gesturi romantice pentru nativii din zodiac. Citește horoscopul săptămânii 8 iulie – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Iubirea plutește în aer și asta pentru că...
2
O femeie frumoasă, într-o rochie lungă, din voal,într-un cadru feeric
Horoscop
Singurătatea se termină pentru trei zodii pe 10 iulie 2024. Nativii care sunt sfătuiți să-și deschidă inima
Singurătatea se termină pentru trei zodii pe 10 iulie 2024. Astrologii au făcut lista cu nativii care sunt sfătuiți să-și deschidă inima și să primească dragostea care vine către ei. Pentru trei zodii norocoase...
3
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna iulie 2024. Balanțele se întorc în trecut
Vara continuă cu succes pentru câteva dintre zodii. Citește horoscopul dragostei pentru luna iulie 2024 și află despre ce este vorba. Cele 12 semne își vor găsi locul special alături de cei dragi. Leii...
4
Chec cu vișine secționat pe un tocător de lemn, alături de un bol cu zahăr și două felii de chec pe hârtie de copt
Rețete
Chec cu vișine. Rețeta unui desert simplu, cu gust dulce-acrișor
Acest chec cu vișine nu este doar un desert delicios, ci este și ușor de preparat, fiind perfect pentru începători și experți deopotrivă. Este ideal pentru a fi servit la micul dejun, ca gustare...
5
O femeie frumoasă care aleargă printr-o pădure pentru a arăta cum arată puterea manifestării
Horoscop
Afirmații care te pot ajuta să atragi norocul în viața ta. Cum poți să folosești manifestarea în favoarea ta
Descoperă și tu lista cu afirmații care te pot ajuta să atragi norocul în viața ta. Dacă ești atrasă de puterea manifestării, atunci acest articol te poate ajuta să o folosești în favoarea ta....
PARTENERI
×