Reclamă

Cine este femeia cu care Pique este acuzat că a înșelat-o pe Shakira. Cântăreața și fotbalistul locuiesc deja separat

Noi informații apar în scandalul în care starul Barcelonei este implicat în Spania. Acum s-a aflat cine este femeia cu care Pique e acuzat că a înșelat-o pe Shakira. Artista și fotbalistul se pare că deja locuiesc separat.

Publicat: 3 iunie 2022, 18:18

Gerard Pique revine din nou pe primele pagini ale tabloidelor. Nu, nu este vorba despre cariera sa, de data aceasta apare în presă din cauza unei presupuse aventuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine este femeia cu care Pique este acuzat că a înșelat-o pe Shakira

Această nouă relație a lui Pique ar putea face ca relația lui cu Shakira să se destrame. S-a presupus chiar că Pique locuiește deja într-un apartament separat.

Potrivit cotidianului catalan El Periodico, se pare că Pique a plecat din casa în care locuia cu Shakira și cei doi copii. Presa din Spania susține că artista a fost cea care i-a cerut acest lucru.

„Cântăreața l-a prins cu altă femeie și urmează să se despartă. De asta a decis să nu mai stea împreună cu el. Așa s-a întâmplat. Probabil că nu mai este nimic între ei”, a menționat sursa cotidianului catalan.

Shakira îl îmbrățișează pe Gerard Pique în tribunele terenului de fotbal
În ciuda notrietății lui Pique, Shakira nu auzise niciodată de el înainte să se întâlnească în 2010 la filmările videoclipului muzical “Waka Waka (This Time For Africa)” / Getty Images
Reclamă

Toate acestea sunt conform El Periodico, ziarul spaniol oferind acum mai multe detalii despre cine este femeia cu care ar fi fost infidel Pique.

Lorena Vazquez și Laura Fa, care sunt două jurnaliste la El Periodico, au afirmat că Pique s-a întâlnit cu o tânără blondă în vârstă de 20 de ani, care este studentă și hostess în Barcelona. Cu toate acestea, identitatea ei nu a fost dezvăluită, cel puțin nu încă, scrie marca.com.

Cele două femei susțin că Pique a fost văzut cu această femeie de mai multe ori și că Shakira a aflat despre acest lucru.

Reclamă

Cum s-au cunoscut Shakira și Pique

Pique și Shakira au început să se întâlnească după ce s-au întâlnit la Cupa Mondială din 2010, dar nu s-au căsătorit niciodată.

Se pare că artista este cea care nu a vrut o căsătorie cu acte. Chiar a făcut o declarație în acest sens în trecut.

Ca să spun adevărul, căsătoria mă sperie. Nu vreau să mă vadă ca pe soție. Aș prefera să mă vadă ca pe prietena lui. Iubita lui, prietena lui. E ca un fruct interzis, știi? Vreau să-l țin pe jar. Vreau să creadă că orice este posibil în funcție de comportament.

– Shakira

Au fost împreună în tot acest timp. Cântăreața columbiană s-a mutat la Barcelona pentru a-și întemeia o familie cu fotbalistul. Au doi copii împreună, doi băieți, pe nume Milan și Sasha.

Cu toate acestea, relația pare să fie tensionată, iar alți părinți de la școala copiilor lor au declarat că Shakira și Pique nu au fost văzuți ridicând copiii împreună de ceva timp. Se spune chiar că Shakira i-a dus pe copii în Ibiza pentru o vacanță de familie în mai, dar că Pique nu li s-a alăturat.

Despre Pique s-a scris că locuiește singur într-un apartament și ar fi fost în Andorra când a apărut știrea din El Periodico, deoarece este proprietarul FC Andorra.

Surse apropiate perechii cred că o declarație va fi dată publicității în curând, deși nu este clar dacă aceasta va fi pentru a nega povestea sau pentru a anunța că se despart.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii se vor simți preferați de astre în perioada următoare. Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024 vine cu previziuni neașteptate. Există o zodie care are noroc atât la bani, cât și în...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie mov și stă pe unpat de flori de liliac
Horoscop
Zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Nativul care are de luat decizii importante
Astrologii au dezvăluit care este zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Acest nativ va avea de luat multe decizii importante și va fi pus în situații dificile. Se anunță...
3
Liza Minnelli, dusă acasă în scaun cu rotile
Divertisment
Primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni
Au apărut primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni. Liza a fost surprinsă într-o ieșire publică rară...
4
Hartă astrală cu toate zodiile
Horoscop
Ce spun elementele semnului zodiacal despre tine. Personalitatea în funcție de zodie
Dacă te întrebi de ce simți și te manifești într-un anumit mod, e bine să știi că elementele semnului zodiacal în care te-ai născut au o influență certă. Află ce spun elementele semnului zodiacal...
5
O femeie frumoasă care stă în fața lunii și poartă o umbrelă galbenă pe umăr pentru a ilustra zodia nefericită a lunii aprilie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024 se va confrunta cu multe probleme. Acesta nativ va avea de luat decizii importante, iar viața s-ar putea să-l surprindă în perioada ce urmează. Este o lună plină...
PARTENERI
×