Reclamă

Matthew Tyler Vorce confirmă despărțirea și neagă că a înșelat: „Relațiile se termină”. Iubitul lui Billie Eilish a pus capăt zvonurilor

„Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Relațiile se termină. Simplu așa”, a spus bărbatul într-un story pe Instagram, dezvăluind despărțirea sa de Billie Eilish. Matthew Tyler Vorce confirmă despărțirea de artistă.

Publicat: 1 iunie 2022, 11:06

Billie Eilish și actorul Matthew Tyler Vorce s-au despărțit, scrie People.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vorce, în vârstă de 30 de ani, a confirmat că el și cântăreța „Happier Than Ever”, în vârstă de 20 de ani, s-au separat, în timp ce a abordat zvonurile că ar fi înșelat.

Matthew Tyler Vorce confirmă despărțirea de Billie Eilish

„Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Relațiile se termină. Simplu așa. A crea zvonuri și a minți pe internet este periculos”, a scris el.

Într-un story separat, Vorce părea să abordeze reacțiile pe care le-a primit de la fanii lui Eilish în comentariile sale, scriind: „Faptul că mii de oameni își iau timp din ziua lor pentru a scrie cele mai odioase lucruri despre cineva este cel mai laș lucru pe care îl poți face. Trăiește-ți propria viață.”

Billie Eilish într-o rochie cu corset în timp ce pozează pe covorul roșu la Met Gala 2022
Billie Eilish a optat pentru o rochie semnată de casa de modă Gucci / Getty Images
Reclamă

Un reprezentant al lui Eilish nu a dorit să comenteze știrile apărute recent. Cântăreața este una dintre cele mai excentrice vedete și de multe ori își pune fanii pe jar cu schimbările sale de look.

Eilish și Vorce, care a apărut în filme de groază precum Mother, May I Sleep with Danger? și Little Monsters, dar și în câteva scurtmetraje, au stârnit pentru prima dată zvonuri despre relația lor în aprilie 2021, când au fost fotografiați apropiați la o cafenea în Santa Barbara, California.

În povestea de pe coperta Rolling Stone care a fost publicată în iunie, Eilish a vorbit despre cât de bine s-a simțit după turneul ei When We All Fall Asleep, Where Do We Go? când s-a despărțit de iubitul ei de atunci, Brandon Adams.

Reclamă

„Am prosperat”, a spus ea despre acea perioadă. „M-am simțit exact ca cine eram. Totul în jurul meu era exact așa cum trebuia să fie. Simțeam că devin mai bună. M-am simțit mai fericită ca niciodată. Și am încercat să continui asta.”

Ea a descris, de asemenea, cum a învățat să trăiască singură.

„Nu știam cum să fac înainte, ceea ce este ironic pentru că nu am fost niciodată într-o relație care să-mi permită oricum să exist cu adevărat cu acea persoană”, a spus ea. „Emoția mea este întotdeauna din cauza altcuiva și asta a fost o durere atât de mare.”

Vorce a fost implicat într-un scandal în mediul online

În timpul interviului lui Eilish pentru Rolling Stone, Vorce și-a postat scuze publice pentru povestea sa de pe Instagram pentru că a folosit limbaj „ofensiv” pe rețelele sociale în trecut.

„Vreau să-mi cer scuze pentru lucrurile pe care le-am scris pe rețelele sociale în trecut. Limbajul pe care l-am folosit a fost dureros și iresponsabil și înțeleg cât de jignitoare sunt acele cuvinte”, a scris el. „Fie că a fost un vers, un citat sau doar că sunt prost, nu contează.”

„Îmi este rușine și îmi pare profund rău că le-am folosit în orice context. Nu este așa cum am fost crescut și nu este ceea ce mă reprezintă”, a continuat el. „Nu ar fi trebuit să folosesc acest limbaj în primul rând și nu îl voi folosi din nou. Îmi pare atât de rău pentru durerea pe care am provocat-o. Îmi asum întreaga responsabilitate și continui să fiu responsabil pentru acțiunile mele.”

Scuzele lui Vorce au venit după ce tweet-uri și postări pe Facebook în care se presupune că a folosit limbaj ofensator și insulte despre persoanele de culoare au circulat în mediul online.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×