Reclamă

Shakira a avut o relație dificilă cu Antonela Roccuzzo. Motivul pentru care artista nu s-a înțeles cu soțiile prietenilor lui Gerard Pique

Shakira a avut o relație dificilă cu Antonela Roccuzzo. Se pare că artista nu s-a putut înțelege cu soțiile prietenilor lui Gerard Pique. Cele mai recente dezvăluiri au apărut la scurt timp după ce s-a aflat faptul că vedeta în vârstă de 45 de ani se va separa de fotbalist.

Publicat: 5 iulie 2022, 13:30

Shakira nu ar fi avut o relație de prietenie cu niciuna din iubitele sau soțiile coechipierilor lui Pique. Se pare că soția lui Lionel Messi a fost cea care a deranjat-o cel mai mult pe cântăreață de-a lungul timpului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Shakira a avut o relație dificilă cu Antonela Roccuzzo

Jurnalista Lorena Vasquez este cea care a făcut mai multe dezvăluiri cu privire la relația dintre Shakira și iubitele prietenilor lui Pique. Se pare că femeile o disprețuiau pe Shakira din cauza ”atitudinii dictatoriale” pe care aceasta ar fi avut-o.

Vezi mai multe imagini cu Shakira în Galeria Foto!

Pique și Shakira, pe terenul de fotbal, îmbrățișați
Gerard Pique în vârstă de 35 de ani și Shakira, de 45 de ani, au împreună doi copii și sunt împreună de ani buni / Getty Images

Raportul făcut de Lorena scoate la iveală faptul că Shakira și Antonella s-au certat de cele mai multe ori. Mai mult, iubitele prietenilor lui Pique ar fi avut și o poreclă pentru artista internațională. Femeile o numeau în secret pe Shakira ”La Patrona”.

Reclamă

”Shakira trece printr-o perioadă dificilă. Probabil că este foarte tristă acum. Este cu atât mai dificil când știi că ai avut o familie atât de frumoasă”, a declarat artistul Carlos Vives atunci când a fost întrebat despre starea Shakirei.

Un prieten apropiat a lui Pique, Iban Llanos, a spus că fotbalistul se simte foarte bine și că se pregătește pentru noul sezon.

”Presa a scris mult despre acest subiect, dar el se pregătește din greu pentru noul sezon. El este un profesionist. Totul este foarte bine în viața sa”.

Reclamă

Se pare că Shakira ar fi dorit să apeleze la ajutorul soțiilor prietenilor lui Pique pentru a pleca în Miami cu cei doi băieți pe care îi are alături de fostul partener.

Cu toate acestea, relația dificilă dintre artistă și femeile din viața prietenilor lui Pique nu i-a fost de folos Shakirei.

Shakira și Pique s-au întâlnit recent, dar au rămas despărțiți

Relația dintre Shakira și Pique este este tot mai tensionată în ultimul timp. Artista a fost cea care a cerut separarea de iubitul său după ce a aflat că este înșelată. Shakira și Pique au împreună doi băieți care au rezultat în urma unei povești de dragoste care a durat 12 ani.

Pique nu exclude acțiunile legale împotriva Shakirei. Cei doi foști parteneri s-au întâlnit recent pentru a discuta situația celor doi băieți pe care îi au împreună. Aceștia sunt preocupați de educația copiilor și de viitorul acestora. Pique nu-și dorește ca băieții săi să-și petreacă vacanța de vară în Miami alături de Shakira.

Fotbalistul este de părere că aceștia ar sta departe pentru o perioadă mult prea lungă de timp de bunica lor. Pe de altă parte, Shakira nu pare să se simtă în largul său în Barcelona. Sursele spun că vedeta nu are niciun prieten în Barcelona, singura femeie apropiată din viața sa fiind mama fostului iubit. Totuși, relația dintre Shakira și Montserrat Bernabeu s-a răcit tot mai mult în ultima perioadă.

Shakira avut o relație dificilă și cu Antonella Roccuzzo. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în continuare. Prietenii lui Pique spun că fotbalistul este bine și că se concentrează asupra carierei sale.

Pe de altă parte, Pique a fost surprins fiind violent cu un fotograf într-un aeroport din Barcelona. Separarea de Shakira l-a adus pe acesta tot mai des în atenția presei care nu scapă niciun detaliu din viața personală.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×