Reclamă

Iubita lui Pique i-a cunoscut deja pe copiii fotbalistului. Tânăra blondă de 22 de ani lucrează la compania jucătorului Barcelonei

Presa catalană a oferit din nou informații despre relația dintre Pique și noua lui iubită. Potrivit marca.com, iubita lui Pique i-a cunoscut deja pe copiii fotbalistului și este angajată în compania jucătorului Barcelonei.

Publicat: 7 iulie 2022, 11:10

Au curs multe rânduri în presa spaniolă despre noua relație a lui Pique. Există zvonuri că Shakira a fost cea care l-a surprins în compania unei alte feme. Tot ea a fost cea care a decis să se despartă de el și l-a rugat să se mute. Acum s-a aflat că blondina de numai 22 de ani care i-a luat locul Shakirei în inima lui Pique și fotbalistul s-au cunoscut la Balloon World Cup.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iubita lui Pique i-a cunoscut deja pe copiii fotbalistului

Noua femeia din viața lui Pique, blondina alături de care a fost surprins după despărțirea de Shakira, i-a cunoscut deja pe Milan și pe Sasha. Cei doi băieți sunt copiii pe care fotbalistul îi are alături de Shakira din relația de 12 ani.

Aceste noi detalii au fost dezvăluite tot de jurnalistele Laura Fa și Lorena Vasquez în podacast-ul Mamarazzi. Tot acolo s-a aflat că jucătorul i-a avut alături pe cei doi copii la Balloon World Cup. La eveniment a fost prezentă și blondina de 22 de ani din viața fotbalistului. Se spune că aceasta a fost îmbrăcată în negru și care a fost văzută interacționând cu cei doi micuți, scrie publicația menționată mai sus.

Vezi mai multe imagini cu cei doi în GALERIA FOTO!

Shakira și Pique, imagine din 2019, de la Cupa Davis
Artista și fotbalistul s-au văzut în urmă cu câteva zile pentru a încerca să abordeze problemele din relația lor / Getty Images
Reclamă

Cele două jurnaliste menționate mai sus au mai spus că femeia, cunoscută ca C., lucrează deja la Kosmos, compania lui Pique.

Acestea au precizat însă că ceea ce s-a spus în alte surse de informare cum că este mâna dreaptă a lui Piqué în companie nu este adevărat. Laura și Lorena susțin că ea este doar un alt angajat. Potrivit lor, aceasta a intrat recent în companie în urma unui val mare de angajări.

Fa și Vásquez au indicat că amândoi încearcă să mențină o relație foarte discretă la locul de muncă. Tot ele susțin și că cei doi abia interacționează la atunci când sunt în companie.

Reclamă

Au călătorit împreună în Dubai

Ei au mai dezvăluit că Gerard Pique a sosit sâmbătă la 8:20 pe aeroportul El Prat din Dubai. Călătoria a făcut-o împreună cu tânăra blondă. Potrivit informațiilor date de un angajat al aeroportului, jucătorul Barcelonei a călătorit la business class alături de noua sa iubită.

Tot în podcast-ul Mamarazzi s-a mai spus că atunci când s-a aflat despre despărțirea dintre Pique și Shakira, tânăra numită C., era deja foarte apropiată de fotbalist.

Despre tânăra care i-a cucerit inima fotbalistului se mai știe că este studentă. Presa catalană a spus că aceasta a lucrat ca hostess în Barcelona.

Recent, Shakira a fost fotografiată și ea în vacanță în Spania alături de cei doi copii. Aceasta a părut însă mai fericită ca niciodată în compania unor prieteni. Fotografii au obținut și imagini în care artista poartă conversații lungi cu un bărbat a cărei identitate nu este încă cunoscută.

După ce în ultimul timp s-a zvonit că artista trece prin momente nu tocmai fericite, acum vedeta pare să-și recapete zâmbetul pe buze. Cântăreața a purtat un costum de surf și a încercat să se deconecteze de la ultimele evenimente din viața sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×