Reclamă

Shakira a fost surprinsă în compania unui bărbat misterios. Cum se distrează cântăreața după despărțirea de Pique

Shakira a fost surprinsă în compania unui bărbat misterios. Cântăreața în vârstă de 45 de ani pare că a trecut definitiv peste despărțirea de fostul partener, Pique. Vedeta a mers într-o vacanță relaxantă în Spania.

Publicat: 7 iulie 2022, 7:10

Shakira și-a luat băieții și a plecat să se relaxeze. Diva internațională a fost surprinsă de fotografi la surfing. Aceasta a părut mai fericită ca niciodată în compania mai multor prieteni. Acesta a fost t timpul la băieții săi, dar a avut grijă să poarte conversații lungi cu unul din bărbații care se afla în grupul său de prieteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Shakira a fost surprinsă în compania unui bărbat misterios

Shakira pare că începe să-și recapete zâmbetul pe buze . Cântăreața în vârstă de 45 de ani a petrecut clipe departe de agitația care o înconjoară în ultima vreme. Aceasta a fost pozată în timp ce se distra în compania unui grup de prieteni.

Vezi mai multe imagini cu Shakira în Galeria Foto!

Shakira a fost surprinsă în compania unui bărbat miseterios în timp ce făcea surf
Vedeta a mers într-o vacanță relaxantă în Spania / Profimedia Images

Diva a purtat un costum de surfing și a încercat să se deconecteze de la ultimele evenimente din viața sa. Băieții cântăreței s-au aflat tot timpul alături de aceasta sau de prietenii săi. Aceștia au învățat în vacanță să facă surfing.

Reclamă

Paparazzi au urmărit-o pe artistă la fiecare pas și au încercat să o surprindă din toate unghiurile. Shakira a fost tot timpul veselă și jovială. Pare că aceasta nu se mai gândește la fostul partener. Pique a fost acuzat că a înșelat-o pe iubita sa.

Cei doi au împreună doi băieți și au împărtășit o frumoasă poveste de iubire timp de 12 ani. Sursele internaționale scriu că artista s-a întâlnit recent cu Pique pentru a discuta viitorul copiilor. În ciuda întâlnirii lor aceștia au decis să rămână în continuare separați.

În prezent Shakira și Pique se luptă pentru custodia băieților, Sasha și Milan. Artista vrea să-i ducă în vacanță două luni în Miami, însă Pique își dorește ca aceștia să rămână cu el în Barcelona.

Reclamă

Ce s-a întâmplat între Shakira și Pique după cea mai recentă întâlnire

Shakira trece prin momente dificile în această perioadă. Sursele internaționale spun că vedeta nu se simte bine să rămână în Spania. Acesta nu are foarte mulți prieteni în Barcelona și vrea să plece timp de două luni în Statele Unite ale Americii.

Vedeta s-a întâlnit cu Pique pentru a discuta acest aspect. Artista își dorește să-i aibe alături în continuare pe cei doi băieți ai săi. Într-un comunicat pe care l-au făcut public în luna acesta cei doi cereau publicului să le respecte intimitatea.

”Regretăm să vă confirmăm faptul că ne separăm. În acest moment copiii rămân prioritatea noastră. Vă rugăm să ne oferiți respectul vostru și dreptul la intimitate.”

Shakira și Pique au împreună doi băieți, Sasha și Milan. Vedeta nu poate apela nici măcar la soțiile prietenilor lui Pique pentru ajutor astfel încât să-i poate lua cu ea în Miami. Shakira nu a avut deloc o relație bună cu soțiile prietenilor lui Pique.

Mai mult fotbalistul a declarat că ia în calcul o luptă legală împotriva artistei pentru a obține custodia copiilor.

Acesta susține că băieții nu ar trebui să fie îndepărtați pentru o perioadă de două luni de el sau mama lui care se află în Barcelona. Până atunci pare că Shakira și-a luat copiii cu ea într-o vacanță de vis în Spania.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×