Reclamă

Shakira și-a dus copiii în vacanță. Cântăreața a fost fotografiată pe o plajă din Mexic

Shakira și-a dus copiii în vacanță. Cântăreața încearcă să se ferească de problemele sale și să se relaxeze pe plajele din Mexic. Vedeta internațională urmează să ia alături de fostul partener o decizie definitivă privind custodia celor doi băieți pe care îi au împreună. Milan și Sasha au ales de această dată să-și petreacă timpul cu mama lor.

Publicat: 28 iulie 2022, 11:53 / Actualizat: 2 august 2022, 13:05

Mai multe publicații internaționale spun că Shakira și Pique urmează să ajungă la un acord privind custodia celor doi băieți în zilele ce urmează. Cântăreața se concentrează în prezent pe fericirea copiilor săi. Aceasta încearcă să-i țină cât mai departe de ochii curioșilor motiv pentru care alege să petreacă vacanțe în destinații retras.

Shakira și-a dus copiii în vacanță

Apariția Shakirei la plajă vine la scurt timp după ce fostul său partener, Pique, a fost prezent în Las Vegas pentru un meci de fotbal. Cântăreața a fost adusă în discuție de mai multe ori, deși aceasta nu a fost prezentă la meciul fostului iubit.

Vezi mai multe imagni cu Shakira și familia sa în Galeria Foto!

Shakira și-a dus copiii în vacanță pe o plajă din Mexic
Mai multe publicații internaționale spun că Shakira și Pique urmează să ajungă la un acord privind custodia celor doi băieți / Profimedia Images

Vedeta încearcă să stea departe de presa internațională și să aplaneze orice conflict sa-ar putea isca. Aceasta nu dă curs speculațiilor și nu face declarații cu privire la despărțirea sa de Pique. Cu toate acestea, sursele internaționale spun că Shakira și Pique urmează să se întâlnească din nou pentru a decide ce se va întâmpla cu custodia celor doi băieți pe care îi au împreună.

Reclamă

Scopul cântăreței este să schimbe țara de reședință a copiilor săi. Aceasta își dorește să-i ia pe băieți alături de restul familiei sale în Miai. Pique respinge decizia fostei partenere. Acesta trăiește în prezent în Barcelona și ar fi complet separat de copiii săi.

Vedeta pare că nu ține cont de dorințele fostului partener. De altfel, Shakira și-a dus copiii în vacanță în Mexic. Fotografii au surprins-o pe artistă în timp ce se juca cu băieții săi. Aceasta a fost extrem de grijulie cu Milan și Sasha și s-a asigurat că cei doi sunt fericiți, în ciuda dificultăților prin care trec ca familie.

Apariția Shakirei la plajă vine la scrut timp după ce presa internațională a scirs că aceasta a fost zărită în California cu noul său iubit. Vedeta pare că încearcă să treacă definitiv peste despărțirea de Pique.

Reclamă

Ce se întâmplă în prezent în viața Shakirei

Shakira și-a dus recent copiii în vacanță, însă în Spania artista se confruntă cu foarte multe probleme. Aceasta a fost acuzată de evaziune fiscală. Reprezentanții vedetei au declarat că aceasta refuză să încheie un acord cu Parchetul spaniol. Artista este dispusă să dea curs unui proces. Vedeta este convinsă de nevinovăția sa. Avocații acesteia spun că artista este ”încrezătoare că justiția îi va da dreptate”.

Tot comunicatul acestora adaugă faptul că Shakira ”se încăpățânează să ceară banii strânși în timpul turneelor internaționale în perioada în care nu era încă rezidentă în Spania”. Vedeta a declarat că a plătit suma impresionantă de 17.2 milioane de euro autorităților fiscale spaniole.

Cu toate acestea, procuratura o acuză de evaziune fiscală ce se ridică la suma de 14.5 milioane de euro pentru anii 2012, 2013 și 2014. Acuzatorii spun că Shakira locuia deja în Spania din 2011, atunci când și-a oficializat relația cu Pique. Cu toate acestea, vedeta și-ar fi menținut în acea perioadă reședința fiscală în insulele Bahamas, considerate de mulți un paradis fiscal.

Avocații vedetei sunt dispuși să ute până la capăt pentru nevinovăția clientei lor. Aceștia spun că Shakira și-a strâns averea din turneele internaționale până în 2014 și că nu ar fi locuit mai mult de șase luni pe an în Spania, o condiție necesară pentru a se considera că a avut reședința în Spania.

Deși aceasta a cerut renunțarea la acuzații încă din luna mai a anului acesta, tribunalul din Barcelona a respins cererea vedetei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Ben Affleck de mână cu Jennifer Lopez în timp ce fac cumpărături din Paris
Divertisment
Ce cadou de nuntă au primit Ben Affleck și Jennifer Lopez de la Jennifer Garner. Fosta soție a actorului a făcut un gest neașteptat
Nunta artistei Jennifer Lopez a ținut zile la rând primele pagini ale presei internaționale. Vedeta s-a bucurat de o ceremonie restrânsă pe care a organizat-o în mare secret alături de soțul său, Ben Affleck....
2
Ducii de Cambridge, la Wimbledon, în haine elegante
Divertisment
Videoclipul viral cu Prințul William și Kate Middleton. Imaginile în care se distrează la petreceri au strâns peste 4 milioane de vizualizări
Videoclipul viral cu Prințul William și Kate Middleton a fost comentat de multe persoane. Imaginile cu cei doi, în timp ce se distrează, cel mai probabil în facultate, au fost vizionate de milioane de...
3
Vlad Gherman, îmbrăcat casual, la Roata Vedetelor
Divertisment
Vlad Gherman a spus totul despre el. Detaliile pe care puțini le știu despre celebrul actor
Vlad Gherman a intrat în lumina reflectoarelor încă din adolescență și s-a făcut remarcat în serialele produse de Ruxandra Ion. În paralel a cucerit inimile tinerilor din România atunci când a cântat în trupa...
4
Un cristal pe masa unei ghicitoare în cărți
Horoscop
Bijuterii care atrag prosperitatea și fericirea în viață. Ce cristale trebuie să porți
Purtarea acestor bijuterii care atrag prosperitatea și fericirea în viață îți poate schimba cu adevărat planurile de viitor. De la inele care îți iau ochii la brățări fine ce pot fi purtate doar în...
5
Ramona Olaru, fotografie lângă roata de la Roata Vedetelor
Divertisment
Ramona Olaru vorbește deschis despre relația cu Cătălin Cazacu. Ce o deranjează cel mai mult la actualul ei partener
Ramona Olaru vorbește deschis despre relația cu Cătălin Cazacu. Ea a filmat a doua ediție a show-ului difuzat în exclusivitate pe Antena PLAY, Roata Vedetelor. Pentru că și-a dorit să răspundă la toate întrebările,...
PARTENERI
×