Reclamă

Parchetul din Barcelona va cere 8 ani de închisoare pentru Shakira. Vedeta este acuzată de fraudă fiscală

Parchetul din Barcelona va cere 8 ani de închisoare pentru Shakira. Cântăreața internațională este acuzată de fraudă fiscală în Spania. Vestea i-a luat complet prin surprindere pe admiratorii vedetei. Aceasta se află în prezent în Mexic în vacanță cu cei doi băieți ai săi.

Publicat: 29 iulie 2022, 14:00

Viața Shakirei este din nou sub lupa presei. Se pare că diva internațională are de această dată probleme cu justiția. Parchetul spaniol a anunțat printr-un comunicat că este dispus să ceară o pedeapsă majoră împotriva cântăreței care refuză orice acord cu procurorii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parchetul din Barcelona va cere 8 ani de închisoare pentru Shakira

Shakira se declară nevinovată când vine vorba de acuzațiile de fraudă. Aceasta nu este dispusă să încheie un acord cu procurorii și este dispusă să ducă această luptă mai departe pentru a-și dovedi nevinovăția. Pe de altă parte, Parchetul din Barcelona a anunțat că va cere 8 ani de închisoare pentru Shakira.

Vezi mai multe imagini cu Shakira în Galeria Foto!

Shakira, într-o rochie scurtă, roșie, asaltată de fani, la ieșirea dintr-un hotel din New York
Încă din 2010 Shakira formează un cuplu cu fotbalistul de origine spaniolă, Gerard Piqué / Profimedia Images

Totodată, Parchetul spaniol va aplica și o amendă de 24 de milioane de euro pentru cântăreața internațională. Aceasta este acuzată că s-a sustras de la plata către stat. Frauda fiscală se ridică la suma de 14.5 milioane de euro pentru anii 2012 și 2014, scrie publicația Digi24.

Reclamă

Desfășurarea procesului și data de începere a acestuia încă nu a fost anunțată. Shakira refuză orice acord și se bazează pe avocații săi. Reprezentanți vedetei au declarat că ea este ”încrezătoare în justiția care îi va da dreptate”.

Tot comunicatul realizat de avocații săi a mai adăugat faptul că Shakira” se încăpățânează să ceară banii strânși în timpul turneelor internaționale în perioada în care nu era încă rezidentă în Spania”.

Vedeta nu este dispusă să plătească suma impresionantă autorităților fiscale spaniole. 

Reclamă

Shakira este acuzată de fraudă fiscală în Spania

Parchetul din Barcelona a anunțat că va cere mai mulți ani de închisoare pentru Shakira. Vedeta internațională a fost surprinsă recent în Mexic. Deși Shakira este acuzată de evaziune fiscală, reprezentanții săi spun că vedeta are totul sub control.

Vedeta, care este convinsă de nevinovăția sa, încearcă să se bucure de vacanță alături de cei doi băieți ai săi. Avocații artiste au fost cei care au oferit până acum mai multe detalii privind dorințele artistei. Procuratura spaniolă spune că suma la care se ridică fraudă artistei depășește 14.5 milioane de euro.

Acuzatorii spun că Shakira locuia deja în Spania încă din anul 2011. Acela a fost momentul înc are diva și-a oficializat relația cu jucătorul de fotbal, Pique. Cu toate acestea, vedeta și-ar fi menținut în acea perioadă reședința fiscală în insulele Bahamas, considerate de cei mai mulți a fi un adevărat paradis fiscal. Avocații divei vor să dovedească nevinovăția clientei lor.

Aceștia spun că Shakira și-a strâns averea din turneele internaționale până în 2014 și că nu a locuit mai mult de șase luni pe an în Spania, o condiție necesară pentru a se consider că Shakira a avut cu adevărat reședința în Spania.

Shakira a cerut procuraturii să renunțe la acuzații încă din luna mai a anului acesta. Tribunalul din Barcelona a respins cererea vedetei, iar acum anunță că va cere 8 ani de închisoare pentru Shakira.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×